Opublikowano 27 października 20177 l Bylem akurat na tym koncercie. 5ty raz na mecie i wciaz nie mam dosc. Ogolnie fajna setlista byla. Lepsza (choc az tak bardzo sie roznila) imo niz z dwoch dni wczesniej na ktory szczesliwie (jak sie okazalo) nie udalo mi sie kupic biletow. Edytowane 27 października 20177 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 27 października 20177 l Ciekawe czy Lars nie miał puszczonego playbacku na tych bębnach Dziwne, że aż tyle się z tym wstrzymywali, już myślałem, że będzie to jedyny kawałek mety, który nigdy nie zagości na żadnym koncercie. O jeszcze coś fajnego znalazłem : Edytowane 27 października 20177 l przez oFi
Opublikowano 27 października 20177 l W sumie jak już tu zajrzałem, zapytam. Wyszło coś godnego uwagi na blurayu? W sumie tamte kapele mają świetne albumy na DVD, a czy remasterują stare koncerty na Blureju? Bo ogólnie nowe utwory, nowy wokal, nowe brzmienia - jakoś mi nie podpasowują. I nie tylko w przypadku Metallicy.
Opublikowano 28 października 20177 l Na bluray z koncertów to chyba tylko quebec magnetic. Reszta dvd. Mogliby wydać taki S&M w hd i 16:9.
Opublikowano 28 października 20177 l No przeca jest na Blu-ray koncert Big 4 z Sofii. Na jednej płycie Meta, na drugiej Anthrax, Megadeth i Slayer. Dobry materiał
Opublikowano 28 października 20177 l To jest w miarę "nowe" bo z 2010, ale takie S&M na kinie domowym w full HD bym se puścił. O albo Cunning Stunts, gdzie niby zabrakło prądu na koncercie. Jak to oglądałem kiedyś, to myślałem, że to prawda :) Mam jakieś stare filmy typu Rambo, Obcy, Star Wars, na blu reju, a koncertów starych nie wydają ponownie. Nie tylko w przypadku metallicy, ale w ogóle. Ozzyego Live & Loud z '93, również bym sobie chciał odświeżyć, a jednak te 4:3 psuje efekt.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Jak James wyjedzie z "Przez twe oczyy, twe oczyy zieloooone OSZALAAAAAŁEEEEM" to stawiam im ołtarzyk w domu. Serio.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l 56 minut temu, El Loco Chocko napisał: Już mogli wokale sobie darować bo przypomniało mi się to wykonanie Przesadzam R śpiewa lepiej po polsku niż ta głupia pinda po angielsku. Miło z ich strony. Edytowane 29 kwietnia 20186 l przez ornit
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Pepiki dostały wesołą piosenkę, która powoduje uśmiech na twarzach ludzi. Polak musi mieć smutno, o przemijaniu, żeby wiedział, że wkrótce umrze. Ktoś w sztabie mety zrobił dobry risercz do czego ten naród się wiecznie masturbuje.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l No na wykopie czytam właśnie, że dlaczego akurat Dżem, a nie jakiś utwór dla żartu, jak w przypadku Juzina... Jak dla mnie i tak zaje.biscie że cośtakiego zagrali.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Kawałek wybrali idealny, teraz niech kolejny koncert zagrają na stadionie, aby bilety były w sprzedaży dłużej niż kilka godzin.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Szacunek W Austrii nikt nie wpadł raczej na to, żeby przyspiewywać do "Rock me Amadeus". Byłem na wielu zagranicznych koncertach... Niemcy stoją jak kołki a Holendrzy patrzą na Niemców jak na szaleńców bo są jeszcze gorsi (W Holandii raz się spotkałem z sytuacją, że po koncercie Gojiry jakiś typek do mnie podbił i powiedział mi w naszym pięknym języku "Wy****laj z tą flagą, nie rób siary". ale to już nie ten temat)
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l 3 godziny temu, grzybiarz napisał: No na wykopie czytam właśnie, że dlaczego akurat Dżem, a nie jakiś utwór dla żartu, jak w przypadku Juzina... Jak dla mnie i tak zaje.biscie że cośtakiego zagrali. Przecież to nie jest gest tylko na zimno obliczona korporacyjna zagrywka. Przestałem wierzyć w szczerość Mety długie lata temu. Dlatego bardziej cenię podejście KISS, bo Simmons wali prosto z mostu, że robią to dla szmalu, a Meta próbuje dalej pieprzyć, że "metalika lows ju". Zobaczę obie kapele na żywo z chęcią i będę się dobrze bawił, ale James, skończ pi.erdolić... Edit - autentycznie zagrali Amadeusa w Austrii..? Ech, polaki smutaki... Nie dało się walnąć czegoś z jajem, powiedzmy "Szklana Pogoda", czy pójść po bandzie i walnąć "Małgośkę" ..? Edytowane 29 kwietnia 20186 l przez Siara_iwj
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Meanwhile on Poland - a sad song by a sad drug addict. Szkoda, że je.banej "Roty" nie zagrali...
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Czyli wychodzi, że byłoby lepiej gdyby tego nie zagrali, bo tak zagrali to co nie trzeba i to jeszcze z zimno wyliczonym, korporacyjnym kalkulatorem. Niezle polactwo w tym UK.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l Siara co ty płaczesz? to chyba fajnie że jest jakiś ukłon w stronę fanów, że komuś chciało się nauczyć "polska język który to przecież trudna język". Dżem z Riedlem to akurat świetna kapela a że repertuar taki a nie inny? tak grali i uważam że Riedel to był Artysta przez duże A.