Skocz do zawartości

Urazy, kontuzje, eliminacja ze sportów..

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 120,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Żona mi zafundowała na urodziny godzinę jazdy crossem. Po 15 minutach wyjebalem się, bark wyleciał że stawu i przez trzy godziny, az do momentu wystawienia na miejsce na SOR dosłownie płakałem z bólu

• No Liti to wogole niesamowity gosc. Szuka górek, pilnuje pogody zeby miec z wiatrem zeby scigac sie z goscmi na stravie na szosowkach ktorzy nawet na to nie patrza bo kto patrzy na odcinki 300m. Jeszc

Opublikowano
9 godzin temu, Wojtas1986 napisał(a):

Obaj wyglądacie ujowo jak na wasze mędrkowanie .

pozdrawiam :pepegasm:

Weź tak nie mów o kabi, wiesz ile on ma jednostek treningowych? Dużo. 

Opublikowano

Wyjebane mam czy w twoje zdanie czy kulturysty wojtasa :) 90% moich jednostek to trening wytrzymalosci wiec naprawde splywaja po mnie takie teksty. Mimo ze i tak wygladam lepiej od was :)

Jak sobie przypomne ten twoj triceps to az mi sie teraz smiac chce :yao:

Opublikowano

Ależ dostarczacie panowie xD, a gdybyście tak stworzyli do tego osobny wątek? Coś w stylu: pociśnij mięśniaka? :)

Opublikowano
20 godzin temu, kanabis napisał(a):

Wyjebane mam czy w twoje zdanie czy kulturysty wojtasa :) 90% moich jednostek to trening wytrzymalosci wiec naprawde splywaja po mnie takie teksty. Mimo ze i tak wygladam lepiej od was :)

Jak sobie przypomne ten twoj triceps to az mi sie teraz smiac chce :yao:

No wyglądasz zajebiscie, zwłaszcza brzuch XD I właśnie widać jak po toboe to spływa. 

Opublikowano

Proponuję niech spór rozstrzygnie niezawisla masa forumkowa. 3 zdjęcia w podstawowych pozach tak żeby każdy z ocenianych ukazał swoje atuty nastepnie glosowanie forumka i możemy zakończyć tą bezproduktywna kłótnie. No i jeszcze jak Wojas wyskoczył że on niszczy naszych hegemonow kulturystyczno sylwetkowych to dołączamy go do rywalizacji. :D ktoś jeszcze chętny żeby zmierzyć się w rywalizacji?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No i dopadło mnie jakieś gówno. Wczoraj podczas biegu, po jakichś 30 minutach złapał mnie ból stopu od góry (śródstopie?), nagle podczas szybszej partii biegu. Na tyle że od razu musiałem się zatrzymać i wróciłem spacerem lekko utykając. Przez moment liczyłem, że to zbyt mocno zawiązane buty bo faktycznie trochę przesadziłem ze sznurówkami, ale dzisiaj wstaję a ból dalej trzyma, chodzę lekko utykając.

Znowu trzeba do jakiegoś fizjo kolejkę rezerwować. balon