Opublikowano 28 marca28 mar 9 godzin temu, Wojtas1986 napisał(a): Obaj wyglądacie ujowo jak na wasze mędrkowanie . pozdrawiam Weź tak nie mów o kabi, wiesz ile on ma jednostek treningowych? Dużo.
Opublikowano 28 marca28 mar Wyjebane mam czy w twoje zdanie czy kulturysty wojtasa 90% moich jednostek to trening wytrzymalosci wiec naprawde splywaja po mnie takie teksty. Mimo ze i tak wygladam lepiej od was Jak sobie przypomne ten twoj triceps to az mi sie teraz smiac chce
Opublikowano 28 marca28 mar Ależ dostarczacie panowie xD, a gdybyście tak stworzyli do tego osobny wątek? Coś w stylu: pociśnij mięśniaka?
Opublikowano 29 marca29 mar 20 godzin temu, kanabis napisał(a): Wyjebane mam czy w twoje zdanie czy kulturysty wojtasa 90% moich jednostek to trening wytrzymalosci wiec naprawde splywaja po mnie takie teksty. Mimo ze i tak wygladam lepiej od was Jak sobie przypomne ten twoj triceps to az mi sie teraz smiac chce No wyglądasz zajebiscie, zwłaszcza brzuch XD I właśnie widać jak po toboe to spływa.
Opublikowano 29 marca29 mar Proponuję niech spór rozstrzygnie niezawisla masa forumkowa. 3 zdjęcia w podstawowych pozach tak żeby każdy z ocenianych ukazał swoje atuty nastepnie glosowanie forumka i możemy zakończyć tą bezproduktywna kłótnie. No i jeszcze jak Wojas wyskoczył że on niszczy naszych hegemonow kulturystyczno sylwetkowych to dołączamy go do rywalizacji. ktoś jeszcze chętny żeby zmierzyć się w rywalizacji?
Opublikowano 16 czerwca16 cze No i dopadło mnie jakieś gówno. Wczoraj podczas biegu, po jakichś 30 minutach złapał mnie ból stopu od góry (śródstopie?), nagle podczas szybszej partii biegu. Na tyle że od razu musiałem się zatrzymać i wróciłem spacerem lekko utykając. Przez moment liczyłem, że to zbyt mocno zawiązane buty bo faktycznie trochę przesadziłem ze sznurówkami, ale dzisiaj wstaję a ból dalej trzyma, chodzę lekko utykając.Znowu trzeba do jakiegoś fizjo kolejkę rezerwować.
Opublikowano 16 czerwca16 cze Może rozcięgno podeszwowe ale to byś czuł w sumie bardziej od dołu. Z przeciążenia też mogą być takie rzeczy.