Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

Switch, kibel, 3 godziny kupy z 5 shrine'ami. Ale... Ty na WiiU...

Jakoś ten sposób grania w takie typu gry do mnie nie przemawia. "Duża Zelda" potrzebuje pietyzmu - ekranu telewizora słusznej wielkości, dobrego udźwiękowienia, wygodnego siedziska, i należytego czasu. Nie zaprzeczam, że nie zdarzyło mi się posiedzieć na tronie z tabletopadem Wii U w rękach, ale... Z doskoku to można pościgać się w Mario Kart 8, czy Fast Racing Neo, albo stoczyć walkę w Pokken...

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 428,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Niekoniecznie. Mi się często lepiej gra w trybie handheld. Dobre słuchawki douszne, wokół spokój, wyłożyć się elegancko na sofie i pełna wczuwka :P Nic nie rozprasza i jesteś skupiony na grze. No i te gry naprawde dobrze wyglądają na tym ekraniku. Zresztą Zelda przez swoją otwartą konstrukcję z zamkniętymi krótkimi zadaniami świetnie nadaje się na szybkie posiedzenia. Shrine na 5 minut, jakieś wyzwanie zręcznościowe by zdobyć koroka, quest, nawet walki z bossami są tutaj na 5 minut. Oczywiście misje fabularne można prawilnie na wielkim ekranie z konkretnym systemem audio. Ale za rzadko jest na to czas.

Opublikowano

Siedzę w pracy, myślę tylko o graniu w Zelde. ;(

Dla chcącego nic trudnego, Wii U też może być przenośną konsolą :lapka:

Pociąg relacji Rzeszów - Szczecin bodajże, ja jechałem do Poznania.

dGv7CrR.jpg

S6qRs1M.jpg

Opublikowano

Ja grałem w Zelde w wannie na Wii U także argument też bez sensu. 

Opublikowano

Może jeszcze zdjęcie dupki w pianie byś chciał?

Opublikowano

Siedzę w pracy, myślę tylko o graniu w Zelde. ;(

Dla chcącego nic trudnego, Wii U też może być przenośną konsolą :lapka:

Pociąg relacji Rzeszów - Szczecin bodajże, ja jechałem do Poznania.

dGv7CrR.jpg

S6qRs1M.jpg

Można też wziąć PS4 w walizkę z monitorem. Pytanie - po co? To jest też pewien rodzaj podróży, gdzie masz dużo miejsca. Ale np autobus, metro to chyba nie przejdzie, gniazdek nie masz ;-) Nie róbmy z czegoś przenośniaka jak nim nie jest :-)

computerbackpack.jpg

Opublikowano

No ale XM mógły w pracy skitrać WiiU koło kibla i brać tam Gamepada. Masz rację, da się tak w pracy ;-)

Opublikowano

Dawno nie grałem w grę z tak tragiczna jazda na koniu.

Opublikowano

Właściwie nie jest potrzebna, może dlatego potraktowano ją trochę po macoszemu. Ale jest parę innych i lepszych sposobów na przemieszczanie się. 

Opublikowano

Xm a konia bierzesz juz ze stajni czy jeszcze dzikiego probujesz ujazmic i ci skreca co chwile?

Opublikowano

Juz ze stajni, na 100% mam go.

Opublikowano

Nie no od Wiedźmina lepiej się jezdzi xD

Opublikowano

Jeżdżąc konno spędziłem prawie połowe gry bo łażenia po skałach już po 180h miałem trochę dosyć a sama rozgrywka zmieniła sie praktycznie o 180 stopni na tyle że po jej ukończeniu tęskniłem za moją pikną klaczą.

Wii_U_screenshot_TV_01_C95.jpg

Opublikowano

Jak Wy ujarzmiacie te czystej maści konie? Czaję się i jak uda się je dosiąść to błyskawicznie mnie zrzucają, oczywiście staram się je pogłaskać ale nic z tego nie wychodzi.

Opublikowano

Trzeba nawalać w jakiś tam przycisk i mieć wysoką staminę.

Opublikowano

Jak Wy ujarzmiacie te czystej maści konie? Czaję się i jak uda się je dosiąść to błyskawicznie mnie zrzucają, oczywiście staram się je pogłaskać ale nic z tego nie wychodzi.

Trzeba nawalać w jakiś tam przycisk i mieć wysoką staminę.

z tą staminą to niekoniecznie - w trakcie ujarzmiania można wejść do menu i korzystać z itemków odnawiających staminę

Opublikowano

Żeby zdobyć tę ślicznotę zrobiłem questy od jakiegos dziadka koło stadniny a wyposażenie zdobyłem na challenge przeskakując płotki na czas.

Opublikowano

Jak to jest z tą woda która podczas ulew zostaje i tworzą się mini jeziorka? Przypomnij ktoś ten gif. Juz parę razy patrzyłem czy coś takiego się tworzy i jeszcze się nie spotkałem z tym. :(