Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 19.05.2020 o 21:54, Jontek80 napisał:

Ja dostałam swój numer w prenumeracie dzisiaj. Drugi raz w ciągu 2 lat tak się spóźnił. Oczywiście dostawa do UK.

A u mnie (niecałe 300 km od Warszawy, 60 km od Gdańska) numer z prenumeraty w wersji papierowej nadal nie dotarł (pdf był dostępny po rejestracji konta na shop.psxextreme.pl i późniejszym zalogowaniu na nie) - niestety skończyło się na dzisiejszym zakupie nr 273 w pobliskim kiosku Ruchu. Aż takiej obsuwy (w piątek 22.05. nadal nie było numeru w skrzynce) u mnie nie było :(

P.S. Wysyłałem w poniedziałek mail z adresu, który był użyty przy rejestracji konta na shop.psxextreme.pl, na prenumerata@psxextreme.pl i nie dostałem na niego odpowiedzi.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 414,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

Nadal nie dostałem swojego egzemplarza szmatławca z tego miesiąca. Do kogo mogę się zwrócić w tej sprawie?

Opublikowano
20 minut temu, Bzduras napisał:

Nadal nie dostałem swojego egzemplarza szmatławca z tego miesiąca. Do kogo mogę się zwrócić w tej sprawie?

prenumerata@psxextreme.pl + kopia maila najlepiej na rlapinski@idea-ahead.com

Opublikowano

Dzisiaj się pojawił. Półtora tygodnia po wysyłce i dzień po zamówionym w ten poniedziałek u Jaczesa itemie :cool2:

Opublikowano

U mnie do dzisiaj nie ma co jest dziwne trochę, pewnie ktoś zobaczył okładkę i zakosił.

Opublikowano

Ja kiedyś coś wysłałem ekonomicznym, wydawało się ze zaginęło - po dwóch tygodniach zwróciłem gościowi kasę, a on dostał pake po trzech tygodniach... ja (pipi)ie. A z poczty dostałem jedynie koszt przesyłki zwrotu. Dlatego przeglądaj pdfa, a numer dostaniesz za jakiś czas :)

Nagle się okazuje ze ekonomiczne listy mogą iść nie 2 tygodnie max, a 3 :/

Opublikowano

No nie wiem grzybi, na wszelki wypadek napisałem dzisiaj na te adresy co podał Perez.

Opublikowano
W dniu 6.06.2020 o 09:48, grzybiarz napisał:

Dlatego przeglądaj pdfa, a numer dostaniesz za jakiś czas :)

Odpisali w ciągu kilku minut, że poszła wysyłka nowego egzemplarza. Wysłane 8/06 popołudniu, dzisiaj było w skrzynce (albo wczoraj popołudniu). Ten pierwotny gdzieś "zaginął".

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakieś opóźnienie z prenumeratą? Czy mój egzemplarz raczej zaginął?

Opublikowano

Wysyłana w zeszły czwartek, dajcie sobie jeszcze tydzień. Prenumerata idzie mułami przez Egipt co miesiąc.

Opublikowano

Tak, ten numer wyjatkowo byl pozniej wysylany ze wzgledu na embargo na materialy, tak ze jak wyszedl w czwartek to najwczesniej te 3-4 dni robocze to dzisiaj-jutro. 

Opublikowano

U mnie idealny timing. Wczoraj przed południem skończyłem poprzedni numer PE, a po południu w skrzynce nowy PE już czeka  :sir:

Opublikowano
W dniu 30.06.2020 o 14:21, Perez napisał:

Tak, ten numer wyjatkowo byl pozniej wysylany ze wzgledu na embargo na materialy, tak ze jak wyszedl w czwartek to najwczesniej te 3-4 dni robocze to dzisiaj-jutro. 

No u mnie dalej nie ma. Napisałem wczoraj maila na prenumerata@ ale nikt nie odpisał a dziś przyszedł PIXEL. Gdzie to pisać na rlapinski?

Opublikowano

Też nie dostałem do piątku. Kręcić gó.wn.oburzę czy czekać jeszcze?

Opublikowano
1 godzinę temu, Rudiok napisał:

Też nie dostałem do piątku. Kręcić gó.wn.oburzę czy czekać jeszcze?

IMO poczekaj max do wtorku, jak nie wpadnie, to daj znac.

Opublikowano

Perez, skontaktowałem się z kobietą, która podała mi cenę łączonej prenumeraty zagranicznej, później zmieniła ją na cenę zaporową by w końcu przestać odpowiadać na moje maile zupełnie. Czy mógłbyś ruszyć jakieś trybiki i dowiedzieć się czegoś o sztywnych kosztach wyżej wymienionej prenumeraty?

Cena, która padła jako ostatnia to lekko ponad 500 zł. Mowa o przesyłce do UK. Mógłbyś potwierdzić/zdementować/uaktualnić?

Opublikowano
W dniu 5.07.2020 o 17:53, Perez napisał:

IMO poczekaj max do wtorku, jak nie wpadnie, to daj znac.

Ni ma. Wyślę maila. 

Opublikowano

U mnie tez, no czego innego sie spodziewalem po prenumeracie. Wygody i szybkiej dostawy:pawel:

Opublikowano
7 godzin temu, Rudiok napisał:

Ni ma. Wyślę maila. 

Ja już czekam na dosłanie numeru, bo pierwotny gdzieś zaginął. Może ten dodatkowy przyjdzie jutro...

Opublikowano

Doszedł ten drugi numer po jednym dniu,  prenumerata to zaginela chyba na amen.

Opublikowano
14 godzin temu, Shen napisał:

Doszedł ten drugi numer po jednym dniu,  prenumerata to zaginela chyba na amen.

U mnie dokładnie to samo.