Opublikowano 7 stycznia 20169 l Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że można się udać do posiadłości Barona i prosić o pomoc komendanta, który przejmuje po nim dowodzenie. Nie ma chyba możliwości, by Baron pozostał we Wrońcach. Gdy pomożemy jego żonie, czyt. zdejmiemy z niej klątwę czarownic - odchodzi z nią 'do lekarza', gdy jej nie pomożemy, to Baron się powiesza po powrocie z moczar. Edytowane 7 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 10 stycznia 20169 l http://pl.ign.com/the-witcher-3-wild-hunt-hearts-of-stone-ps4/1990/news/dostaniemy-wiedzmina-3-enhanced-edition Co myślicie?
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Kiedyś będzie, ale raczej w zestawie z oboma dodatkami, a w KiW na początku lutego nie wierzę za bardzo. Poza tym taka premiera odwracałaby uwagę od samego dodatku.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l BTW: Fabuła z Serc z Kamienia>>>wątek główny W3. Na tej samej zasadzie jak opowiadania > saga Dyskutujmy. Nie ma co dyskutować bo Opowiadania nie mogą sie równać z Sagą. Przynajmniej nie dla mnie
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Pojawił się nowy patch do gry i podobno rozwiązuje już problem z Wilkołakiem.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Grałem dziś i nic nie aktualizowało. Może poprawia też działanie gry na XO? E: Tu macie listę zmian: http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/mkt/document/Changelog-1.12-PL.pdf Nie widać nigdzie słowa o poprawie płynności na XO, ale i tak fajnie, że ciągle coś skubią i naprawiają! Patch waży 1,5 gb. Edytowane 11 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Na PS4 też są problemy z animacją w miastach. Szkoda że tego nie naprawili. Da się grać, ale wcześniej było trochę lepiej (patch 1.10).
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Problem w tym, że przed 1.11 na XO było niemalże betonowe 30 fps, przynajmniej z tego co pamiętam. Nawet jeżeli coś tam zwolniło w Novigradzie czy podczas dużej bitwy, to było to niezauważalne. Zgrzytem było wczytywanie się kupców, które chyba dopiero teraz naprawili. Choć obecnie po wczytaniu Novigradu i tak nadal czekamy kilka chwil na pojawienie się postaci oraz wgranie muzyki. No i kilka patchy wstecz ponoć naprawili gaszenie świec przy próbie interakcji z jakimś elementem, ale ja i tak nadal zamiast kliknąć na znak do teleportacji najpierw gaszę świece. Edytowane 12 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 12 stycznia 20169 l BTW: Fabuła z Serc z Kamienia>>>wątek główny W3. Na tej samej zasadzie jak opowiadania > saga Dyskutujmy. Nie ma co dyskutować bo Opowiadania nie mogą sie równać z Sagą. Przynajmniej nie dla mnie Pstragowski z podcastu Niezatapialni na ich stronie ładnie rozprawil się z mitem geniuszu opowiadań. Bardzo się z nim zgadzam, wyguglujcie sobie, bo z telefonu ciężko tu się wrzuca linki, Ale tekst zacny
Opublikowano 12 stycznia 20169 l http://www.niezatapialni.pl/tomek-czyta-wiedzmina/ Edytowane 12 stycznia 20169 l przez Andżej
Opublikowano 13 stycznia 20169 l zrobilem quest dikstry, teraz mam dorwać sku,rwiela juniora i zastanawiam sie ile mi zostalo do konca glownego watku. sprzedala mi sie gra na allegro i zastanawiam sie czy ra rade zrushowac glowny watek w 10-12h?
Opublikowano 13 stycznia 20169 l W 12 godzin zrobisz główny wątek bez problemu od momentu Juniora - to już prawie Skellige.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Pograłem wczoraj troszkę po tej najnowszej łatce. Mam uczucie że gra wygląda ładniej jednak kilka razy w Valen gra mi się przycięła na ułamek sekundy. Ze zmian zauważalnych na pewno fajnie że na HUD pojawia się ilośc oleju na mieczach. Nie musze już wchodzić w ekwipunek i sprawdzac czy smarowanie ciągle działa. Niestety ciągle nie można podejmować dialogów z siodła Konia tylko trzeba zssiadac
Opublikowano 14 stycznia 20169 l A ja sobie gram i gram... Fabuła poniosła mnie już w końcu na Skellige, ale na dość krótko. Czy na skellige jest dużo do robienia pod względem misji pobocznych? Na razie kompletuję sobie ekwipunek i robię questy w Velen/novi. Planuje potem pociągnąć dalej wątek głowny. Czy moze lepiej lecieć na skellige? Fabuła głolwna jeszcze tam wróci?
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Na skellige jest masa pobocznych świetnych questów oraz zleceń. Najlepsze schematy Wiedźmińskich setów też tam są. Fabuła na sam koniec znów rzuca na wyspy Edytowane 14 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Czy tylko mi się wydaje ale czy teraz aby Geraltowi nie rośnie broda w czasie rzeczywistym? Wiem bo wczoraj grałem ze 3h i wiedźmin miał zgoloną brodę a ta w ogóle nie odrasta. Przed patchem było inaczej. Edytowane 14 stycznia 20169 l przez Nemesis
Opublikowano 14 stycznia 20169 l to jest bug, spowodowany dodatkiem serca z kamienia. znany ale jeszcze nie naprawiony
Opublikowano 17 stycznia 20169 l http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1013/? Ciekawy dodatek zmieniający grę na bardziej brutalną
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Wczoraj pograłem tak bardziej aby potestować grę i jej otoczenie w okolicach Novigradu. Pieknie ją zrobili, te wszystkie drzewka kamyszki, jakieś jeziorka koło duktów niesamowitą pracę musieli włożyć w ta grę aby to wszystko tak fajnie przedstawić i w sumie każda lokacja jest inna. Coś pięknego i na ps4 wygląda to naprawdę super UWAGA : Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Jj8YIaSfFXk Mniej więcej tutaj jestem mając 15 poziom. REWELACJA !!! W grze coś takiego no no no, czapki z głów
Opublikowano 18 stycznia 20169 l bardziej brutalna? serio?! to ja już teraz wpadając w tłum widze tylko latające kończyny Po dłuższej wizycie na Skellige (tylko na parę szybkich questów, które okazały się nie tak szybkie) doczłapałem się w końcu z fabułą do Kaer Morhen. Ledwie ogarniam ogrom tej produkcji. Redzi to banda geniuszy.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l A jak mogę dostac się w okolice Kaer Morhen aby odszukać zestaw Wilka (sugerowany poziom 12)? Fabułą mnie tam jesszcze nie zawiodła a szybka podróż w tamto miejsce jest niemożliwa bo nie mam żadnych drogowskazów