Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Panowie mam zrobiony quest na ulepszony rynsztunek szkoły kota, a mogę tylko rękawice i kamizelkę zrobić. Ktoś coś?

Opublikowano
3 godziny temu, Alastor84 napisał:

W grudniu :)

To dlatego nie pamiętałem, a zapewne też nie wszystkie questy poboczne machnąłem więc dlatego, zadanie na prawdę fajne :)

Z drugiej strony dobrego miałem farta trafiając na taki quest o którym nie wiedziałem, że dodali

Edytowane przez mario10

Opublikowano

W dzisiejszych czasach to fart o jakiś nowościach nie wiedzieć. Na wielu portalach niestety mniej lub bardziej się o tym "trąbi". 

Opublikowano
Godzinę temu, Okie from Muskogee napisał:

Część z was gra w to naprawdę pierwszy raz?

Tak można napisać. 4 podejście, prawie się zrównałem z momentem w którym kiedyś zostawiłem. Odwiedzę te 3 dziołchy w lesie i potem już reszta będzie nowością. 

Opublikowano
2 godziny temu, Alastor84 napisał:

W dzisiejszych czasach to fart o jakiś nowościach nie wiedzieć. Na wielu portalach niestety mniej lub bardziej się o tym "trąbi". 

No akurat tego info o nowym queście nie zarejestrowałem dlatego miła niespodzianka :)

Opublikowano
8 godzin temu, SebaSan1981 napisał:

Ubranka setowe sobie zrobisz i ulepszysz u krasnoluda w kasztelu Barona a miecze u elfa w Novigradzie.

Chodzi o to że rękawice sobie zrobiłem i kaftan, ale nie mam schematów na buty i spodnie, a zadanie zrobiłem. Chyba że się odblokują po zadaniu dla "kowalki" w kasztelu.

Opublikowano

Przy okazji czyszczenia Velen, trafiłem na nowe zadanko związane z rynsztunkiem Cavila.

Paanie, ale to było dobre :banderas: Kłomnica vibe mocno.

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Pytanie takie mam słabe zapewne. Czy jest w jakimś monecie gry możliwy reset skili i przydzielenie punktów od nowa?  I jak tak to co trzeba zrobić albo gdzie? 

Opublikowano
9 minut temu, Kaczi napisał:

Pytanie takie mam słabe zapewne. Czy jest w jakimś monecie gry możliwy reset skili i przydzielenie punktów od nowa?  I jak tak to co trzeba zrobić albo gdzie? 

Jeżeli dobrze pamiętam, to można kupić jakiś eliksir, który resetuje wszystko.

Opublikowano
11 minut temu, Kaczi napisał:

Keira ma przy sobie ten eliksir za 1000 orenow, co może być na początku zaprową ceną. 

Opublikowano
Godzinę temu, oFi napisał:

co może być na początku zaprową ceną

Na początku to nie masz za bardzo czego resetować :gayos:

Opublikowano

Ten Gwint :wub:

Przy graniu na ps4 całkowicie olałem. A teraz będąc na 10 lvl porzucilem zadania i buszuje po Skellige w poszukiwaniu nowych kart bo na kontynencie to został mi chyba tylko turniej do rozegrania. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Tak gwincior sztos, ale już talia Skellige dodana w Krwi i Winie jest chujowa i nie umiem nią grać :/ a trzeba też nią turniej wygrać

Opublikowano

Brakuje jej szpiegów i trzeba mieć dużo szczęścia w rozdaniu, ale ma też najlepszą kartę w grze Cerys. Sama w sobie daje 10pkt i przywołuje 3 karty tarczowników, które się namnażają razy 3 co daje łącznie z kartą Cerys 46pkt.

Opublikowano

Muszę kiedyś na spokojnie przysiąść do gwinta bo tak zawsze w ramach fabuły tylko pykałem i jakoś mnie nie wciągnął :)