Opublikowano 6 stycznia 20232 l Panowie mam zrobiony quest na ulepszony rynsztunek szkoły kota, a mogę tylko rękawice i kamizelkę zrobić. Ktoś coś?
Opublikowano 6 stycznia 20232 l Ubranka setowe sobie zrobisz i ulepszysz u krasnoluda w kasztelu Barona a miecze u elfa w Novigradzie.
Opublikowano 6 stycznia 20232 l 3 godziny temu, Alastor84 napisał: W grudniu To dlatego nie pamiętałem, a zapewne też nie wszystkie questy poboczne machnąłem więc dlatego, zadanie na prawdę fajne Z drugiej strony dobrego miałem farta trafiając na taki quest o którym nie wiedziałem, że dodali Edytowane 6 stycznia 20232 l przez mario10
Opublikowano 6 stycznia 20232 l W dzisiejszych czasach to fart o jakiś nowościach nie wiedzieć. Na wielu portalach niestety mniej lub bardziej się o tym "trąbi".
Opublikowano 6 stycznia 20232 l Godzinę temu, Okie from Muskogee napisał: Część z was gra w to naprawdę pierwszy raz? Tak można napisać. 4 podejście, prawie się zrównałem z momentem w którym kiedyś zostawiłem. Odwiedzę te 3 dziołchy w lesie i potem już reszta będzie nowością.
Opublikowano 6 stycznia 20232 l 2 godziny temu, Alastor84 napisał: W dzisiejszych czasach to fart o jakiś nowościach nie wiedzieć. Na wielu portalach niestety mniej lub bardziej się o tym "trąbi". No akurat tego info o nowym queście nie zarejestrowałem dlatego miła niespodzianka
Opublikowano 6 stycznia 20232 l 8 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Ubranka setowe sobie zrobisz i ulepszysz u krasnoluda w kasztelu Barona a miecze u elfa w Novigradzie. Chodzi o to że rękawice sobie zrobiłem i kaftan, ale nie mam schematów na buty i spodnie, a zadanie zrobiłem. Chyba że się odblokują po zadaniu dla "kowalki" w kasztelu.
Opublikowano 7 stycznia 20232 l Przy okazji czyszczenia Velen, trafiłem na nowe zadanko związane z rynsztunkiem Cavila. Paanie, ale to było dobre Kłomnica vibe mocno. Edytowane 7 stycznia 20232 l przez ginn
Opublikowano 7 stycznia 20232 l Pytanie takie mam słabe zapewne. Czy jest w jakimś monecie gry możliwy reset skili i przydzielenie punktów od nowa? I jak tak to co trzeba zrobić albo gdzie?
Opublikowano 7 stycznia 20232 l Da się za pomocą specjalnego eliksiru: https://witcher.fandom.com/wiki/Potion_of_Clearance
Opublikowano 7 stycznia 20232 l 9 minut temu, Kaczi napisał: Pytanie takie mam słabe zapewne. Czy jest w jakimś monecie gry możliwy reset skili i przydzielenie punktów od nowa? I jak tak to co trzeba zrobić albo gdzie? Jeżeli dobrze pamiętam, to można kupić jakiś eliksir, który resetuje wszystko.
Opublikowano 7 stycznia 20232 l 11 minut temu, Kaczi napisał: Pytanie takie mam słabe zapewne. Czy jest w jakimś monecie gry możliwy reset skili i przydzielenie punktów od nowa? I jak tak to co trzeba zrobić albo gdzie? Keira ma przy sobie ten eliksir za 1000 orenow, co może być na początku zaprową ceną.
Opublikowano 7 stycznia 20232 l Godzinę temu, oFi napisał: co może być na początku zaprową ceną Na początku to nie masz za bardzo czego resetować
Opublikowano 9 stycznia 20232 l Ten Gwint Przy graniu na ps4 całkowicie olałem. A teraz będąc na 10 lvl porzucilem zadania i buszuje po Skellige w poszukiwaniu nowych kart bo na kontynencie to został mi chyba tylko turniej do rozegrania. Edytowane 9 stycznia 20232 l przez Szymek
Opublikowano 9 stycznia 20232 l Tak gwincior sztos, ale już talia Skellige dodana w Krwi i Winie jest chujowa i nie umiem nią grać a trzeba też nią turniej wygrać
Opublikowano 9 stycznia 20232 l Brakuje jej szpiegów i trzeba mieć dużo szczęścia w rozdaniu, ale ma też najlepszą kartę w grze Cerys. Sama w sobie daje 10pkt i przywołuje 3 karty tarczowników, które się namnażają razy 3 co daje łącznie z kartą Cerys 46pkt.
Opublikowano 9 stycznia 20232 l Muszę kiedyś na spokojnie przysiąść do gwinta bo tak zawsze w ramach fabuły tylko pykałem i jakoś mnie nie wciągnął