Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Mnie jeszcze czeka powtórka dwóch dodatków tym razem z założeniem wbicia trofikow i ukończeniu tytułu na 100% dzbanków.Mam nadzieje, że redzi postawili sobie za cel honoru by przebić jakością trójkę.Możemy tylko trzymać za nich kciuki
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Ppe mafia insajderów, najpierw graczdari, potem musioł, za chwilę grucha jakieś leaki z Cyberpunka 2137 puści. Rozszaleli się chłopaki
Opublikowano środa o 08:012 dni Będzie shadowdrop na Summer Game Fest u Geoffa.Źródło: analityczny umysł
Opublikowano środa o 08:362 dni Ja jednak podejrzewam że to dlc będzie wstępem do kampanii marketingowej W4, czyli z premierą około 6-8 miesięcy przed kolejną grą z serii. Zapowiedź gdzieś około sierpnia, na półki sklepowe trafi na przełomie listopada, grudnia jak już będą mniej obsrani przesunięciem premiery gta 6. Po tym terminie Ciri będzie nam z lodówki wyskakiwać.
Opublikowano wczoraj o 10:25 1 dzień Wbilem Geralta na poziom 100.To musi byc jakis rekord ;)Mija piec miesiecy jak wlocze sie po tych krainach (obecnie ng+dkz)98% trofeow zdobyte (nie jestem moorderca, nie zrobie setki na przymus), os fabularna zaliczona dwukrotnie, teraz koncze zadania, zlecenia, poszukiwania i p?tajniki i fajnie tak na relaksie nie spieszyc sie, nie ogladac za nastepna gierka na horyzoncieDroga ku zagladzie okazala sie zajebista przygoda a co ciekawe umieralem prawie nic (styl zycia quena, aerondighta i iris), a zaznacze ze celowo sobie delikatnie utrudnilem zabawe nie przebierajac sie w ubrania z ng+ i calosc ukonczylem korzystajac wylacznie z ekwipunku zdobytego w regularnym przejsciuTylko jedno nurtuje moj umysl na koniec dnia — ktora pannica piekniejsza Ciri czy Priscilla?!!!??!Shani tez polubilem
Opublikowano wczoraj o 13:04 1 dzień Na czym gracie / polecacie grac? Wkrecilbym sie w ta giere, gralem kiedys chwile.Jaka platforma daje najlepsze wrazenia?
Opublikowano wczoraj o 13:09 1 dzień Wizualne to pc jak zawsze. Ale teraz to chyba na każdej platformie Wiedźmin śmiga elegancko.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie wiem, nie mogę się wkręcić w tą giere. Wiedźmin 2 człowiek się jarał, ale to już było dawno temu.Sterowanie myszką i klawiaturą nie pomaga - widać, że gra od podstaw robiona pod pada. DLSS wrzucony na siłę jakąś aktualizacją i powiem, że graficznie gra się zestarzała.Powiedziałbym, że grać w to na konsoli. Obadałbym przenoście w edycji kompletnej, jednak taka wersja chodzi powyżej 200 zł (wydanie fizyczne oczywiście).
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przecież regularnie jest edycja goty ze wszystkim za 35 zł. Na wszystkie platformy. Bez jaj, najwyżej nie kupicie sobie wina.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No jest za tyle, ale nie mam steam decka i nie planuje mieć jak na razie. Na switchu 62,49 edycja kompletna cyfrowa, a fizyczna tak, jak wyzej.Może Blood of Dawnwalker to coś czego szukam? Wygląda trochę jak Wiedźmin 2. Wyhaczenie Wiedźmina 2 w jakimś promo też nie jest złym pomysłem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 19 hours ago, beardo0 said:Na czym gracie / polecacie grac? Wkrecilbym sie w ta giere, gralem kiedys chwile.Jaka platforma daje najlepsze wrazenia?Gralem na SeXieTak to wygladalo u mnie:
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 godzinę temu, beardo0 napisał(a):graficznie gra się zestarzała.XDDDDDDDDDDD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 20 godzin temu, beardo0 napisał(a):Na czym gracie / polecacie grac? Wkrecilbym sie w ta giere, gralem kiedys chwile.Jaka platforma daje najlepsze wrazenia?Ograłem na xone, Xsx,Switchu,decku. Gdzie nie odpalisz to gra się dobrze. Oczywiście switch najgorzej wygląda ale nie tak żeby było niegrywalne nawet bagna działają w miarę ok.2 minuty temu, Rozi napisał(a):XDDDDDDDDDDDKekłem mocno. Gra do dzisiaj wygląda lepiej niż niejedna produkcja z 2025/26 a ten pisze o zestarzeniu graficznym... Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez kudlaty88
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Lubię sobie czasem wskoczyć do Wieśka (szczególnie gdy jest pogoda typu wiedźmin) na XSX i ostatnie, co można powiedzieć, to to, że graficznie się zestarzała. Po next-gen patchu wygląda nieprzyzwoicie dobrze na 11-letnią grę. To wyszło w maju 2015 roku, ależ ten czas zapierdziela. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez ProstyHeker
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak ja niedawno grałem to w życiu bym nie powiedział, że ta gra ma 11 lat. Fakt, że grałem na PS5 a nie na PS4 i nie mam porównania ale na piątce wygląda bardzo dobrze.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No ja bym sobie dzisiaj granie w W3 na Switchu odpuścił szczególnie, że według typa to wersja next-gen się zestarzała ( ).PC (można podłączyć pada, nie dziękuj), XSX, PS5, ROG Ally
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. O switchu napisałem niejako przy okazji. Kupiłem na promce bo chciałem zobaczyć jak działa i miło się zaskoczyłem bo spodziewałem się niegrywalnego gówno portu a dostałem pełnoprawnego ale lekko rozmazanego wiedźmina.Z kolei na decku to już wypas totalny. Jak się po kombinuje to wysokie ustawienia z tłumem i trawą na Uber chodzą w stabilnych 30klateczkach. Co na takim małym ekranie robi duże wrażenie i każdemu kto ma sd, xally czy innego handheldpc polecam, zwłaszcza że Wiesiek ogrywany na świeżym powietrzu smakuje lepiej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, beardo0 napisał(a):Sterowanie myszką i klawiaturą nie pomaga - widać, że gra od podstaw robiona pod pada.Dwa razy przeszedłem Wieśka na m+k od dechy do dechy ze wszystkimi dodatkami i bardzo dobrze mi się grało. Jakiś czas póżniej zagrałem na padzie i też było spoko. Na pewno są takie gry, w których pad robi dużą różnicę, ale z mojego doświadczenia nie powiedziałbym, że tak jest w przypadku trzeciego Wieśka.2 godziny temu, beardo0 napisał(a):DLSS wrzucony na siłę jakąś aktualizacją i powiem, że graficznie gra się zestarzała.Wiesiek jest piękny do dnia dzisiejszego. Ty chyba jesteś jakoś mocno uprzedzony do tej gry, bo na siłę wyszukujesz jakieś naciągane wady.1 godzinę temu, beardo0 napisał(a):Wyhaczenie Wiedźmina 2 w jakimś promo też nie jest złym pomysłemNie jest to zły pomysł, bo to dobra gra z ciekawie poprowadzoną fabułą, ale pod kątem samego designu lokacji to najgorsza część z całej trylogii.Dużo tracisz nie dając szansy trzeciej odsłonie. Ja jak grałem pierwszy raz to w przeciągu kilku pierwszych godzin miałem takie "chyba te dyszki są przesadzone, póki co wygląda to na takie mocne 8 bardziej" a potem tak się to zmieniło, że finalnie skończyłem 4 razy i przejdę jeszcze 5 raz na premierę nowego dodatku. Nieraz jest tak, że nie od razu zażre i trzeba sobie dać trochę czasu na wsiąknięcie w ten świat. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Czokosz
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Grałem kiedyś na Xone. Doszedłem do krwawego Barona, czy coś. Z tego co pamiętam, to drzewa się bardzo ładnie poruszały na wietrze. Pamiętam jeszcze baby jagi czy bożątko, hehe Ale teraz jak odpalam na PC nie wygląda to źle - ładne oświetlenie, wygładzone krawędzie tak, jak powyżej na foto; ale design artystyczny i postaci oraz poruszanie się postaci jakoś mi nie wchodzi. Paradoksalnie design lokacji w Wiedźminie 2 mi odpowiadał
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Może jest gdzieś mod zmieniający Wiedźmina 3 w Wiedźmina 2 jak masz taki sentyment