Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Mnie jeszcze czeka powtórka dwóch dodatków tym razem z założeniem wbicia trofikow i ukończeniu tytułu na 100% dzbanków.Mam nadzieje, że redzi postawili sobie za cel honoru by przebić jakością trójkę.Możemy tylko trzymać za nich kciuki
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Ppe mafia insajderów, najpierw graczdari, potem musioł, za chwilę grucha jakieś leaki z Cyberpunka 2137 puści. Rozszaleli się chłopaki
Opublikowano środa o 08:012 dni Będzie shadowdrop na Summer Game Fest u Geoffa.Źródło: analityczny umysł
Opublikowano środa o 08:362 dni Ja jednak podejrzewam że to dlc będzie wstępem do kampanii marketingowej W4, czyli z premierą około 6-8 miesięcy przed kolejną grą z serii. Zapowiedź gdzieś około sierpnia, na półki sklepowe trafi na przełomie listopada, grudnia jak już będą mniej obsrani przesunięciem premiery gta 6. Po tym terminie Ciri będzie nam z lodówki wyskakiwać.
Opublikowano czwartek o 10:251 dzień Wbilem Geralta na poziom 100.To musi byc jakis rekord ;)Mija piec miesiecy jak wlocze sie po tych krainach (obecnie ng+dkz)98% trofeow zdobyte (nie jestem moorderca, nie zrobie setki na przymus), os fabularna zaliczona dwukrotnie, teraz koncze zadania, zlecenia, poszukiwania i p?tajniki i fajnie tak na relaksie nie spieszyc sie, nie ogladac za nastepna gierka na horyzoncieDroga ku zagladzie okazala sie zajebista przygoda a co ciekawe umieralem prawie nic (styl zycia quena, aerondighta i iris), a zaznacze ze celowo sobie delikatnie utrudnilem zabawe nie przebierajac sie w ubrania z ng+ i calosc ukonczylem korzystajac wylacznie z ekwipunku zdobytego w regularnym przejsciuTylko jedno nurtuje moj umysl na koniec dnia — ktora pannica piekniejsza Ciri czy Priscilla?!!!??!Shani tez polubilem
Opublikowano czwartek o 13:041 dzień Na czym gracie / polecacie grac? Wkrecilbym sie w ta giere, gralem kiedys chwile.Jaka platforma daje najlepsze wrazenia?
Opublikowano czwartek o 13:091 dzień Wizualne to pc jak zawsze. Ale teraz to chyba na każdej platformie Wiedźmin śmiga elegancko.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie wiem, nie mogę się wkręcić w tą giere. Wiedźmin 2 człowiek się jarał, ale to już było dawno temu.Sterowanie myszką i klawiaturą nie pomaga - widać, że gra od podstaw robiona pod pada. DLSS wrzucony na siłę jakąś aktualizacją i powiem, że graficznie gra się zestarzała.Powiedziałbym, że grać w to na konsoli. Obadałbym przenoście w edycji kompletnej, jednak taka wersja chodzi powyżej 200 zł (wydanie fizyczne oczywiście).
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Przecież regularnie jest edycja goty ze wszystkim za 35 zł. Na wszystkie platformy. Bez jaj, najwyżej nie kupicie sobie wina.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No jest za tyle, ale nie mam steam decka i nie planuje mieć jak na razie. Na switchu 62,49 edycja kompletna cyfrowa, a fizyczna tak, jak wyzej.Może Blood of Dawnwalker to coś czego szukam? Wygląda trochę jak Wiedźmin 2. Wyhaczenie Wiedźmina 2 w jakimś promo też nie jest złym pomysłem
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 19 hours ago, beardo0 said:Na czym gracie / polecacie grac? Wkrecilbym sie w ta giere, gralem kiedys chwile.Jaka platforma daje najlepsze wrazenia?Gralem na SeXieTak to wygladalo u mnie:
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 godzinę temu, beardo0 napisał(a):graficznie gra się zestarzała.XDDDDDDDDDDD
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 20 godzin temu, beardo0 napisał(a):Na czym gracie / polecacie grac? Wkrecilbym sie w ta giere, gralem kiedys chwile.Jaka platforma daje najlepsze wrazenia?Ograłem na xone, Xsx,Switchu,decku. Gdzie nie odpalisz to gra się dobrze. Oczywiście switch najgorzej wygląda ale nie tak żeby było niegrywalne nawet bagna działają w miarę ok.2 minuty temu, Rozi napisał(a):XDDDDDDDDDDDKekłem mocno. Gra do dzisiaj wygląda lepiej niż niejedna produkcja z 2025/26 a ten pisze o zestarzeniu graficznym... Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez kudlaty88
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Lubię sobie czasem wskoczyć do Wieśka (szczególnie gdy jest pogoda typu wiedźmin) na XSX i ostatnie, co można powiedzieć, to to, że graficznie się zestarzała. Po next-gen patchu wygląda nieprzyzwoicie dobrze na 11-letnią grę. To wyszło w maju 2015 roku, ależ ten czas zapierdziela. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez ProstyHeker
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jak ja niedawno grałem to w życiu bym nie powiedział, że ta gra ma 11 lat. Fakt, że grałem na PS5 a nie na PS4 i nie mam porównania ale na piątce wygląda bardzo dobrze.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No ja bym sobie dzisiaj granie w W3 na Switchu odpuścił szczególnie, że według typa to wersja next-gen się zestarzała ( ).PC (można podłączyć pada, nie dziękuj), XSX, PS5, ROG Ally
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. O switchu napisałem niejako przy okazji. Kupiłem na promce bo chciałem zobaczyć jak działa i miło się zaskoczyłem bo spodziewałem się niegrywalnego gówno portu a dostałem pełnoprawnego ale lekko rozmazanego wiedźmina.Z kolei na decku to już wypas totalny. Jak się po kombinuje to wysokie ustawienia z tłumem i trawą na Uber chodzą w stabilnych 30klateczkach. Co na takim małym ekranie robi duże wrażenie i każdemu kto ma sd, xally czy innego handheldpc polecam, zwłaszcza że Wiesiek ogrywany na świeżym powietrzu smakuje lepiej.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 godzinę temu, beardo0 napisał(a):Sterowanie myszką i klawiaturą nie pomaga - widać, że gra od podstaw robiona pod pada.Dwa razy przeszedłem Wieśka na m+k od dechy do dechy ze wszystkimi dodatkami i bardzo dobrze mi się grało. Jakiś czas póżniej zagrałem na padzie i też było spoko. Na pewno są takie gry, w których pad robi dużą różnicę, ale z mojego doświadczenia nie powiedziałbym, że tak jest w przypadku trzeciego Wieśka.2 godziny temu, beardo0 napisał(a):DLSS wrzucony na siłę jakąś aktualizacją i powiem, że graficznie gra się zestarzała.Wiesiek jest piękny do dnia dzisiejszego. Ty chyba jesteś jakoś mocno uprzedzony do tej gry, bo na siłę wyszukujesz jakieś naciągane wady.1 godzinę temu, beardo0 napisał(a):Wyhaczenie Wiedźmina 2 w jakimś promo też nie jest złym pomysłemNie jest to zły pomysł, bo to dobra gra z ciekawie poprowadzoną fabułą, ale pod kątem samego designu lokacji to najgorsza część z całej trylogii.Dużo tracisz nie dając szansy trzeciej odsłonie. Ja jak grałem pierwszy raz to w przeciągu kilku pierwszych godzin miałem takie "chyba te dyszki są przesadzone, póki co wygląda to na takie mocne 8 bardziej" a potem tak się to zmieniło, że finalnie skończyłem 4 razy i przejdę jeszcze 5 raz na premierę nowego dodatku. Nieraz jest tak, że nie od razu zażre i trzeba sobie dać trochę czasu na wsiąknięcie w ten świat. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Czokosz
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Grałem kiedyś na Xone. Doszedłem do krwawego Barona, czy coś. Z tego co pamiętam, to drzewa się bardzo ładnie poruszały na wietrze. Pamiętam jeszcze baby jagi czy bożątko, hehe Ale teraz jak odpalam na PC nie wygląda to źle - ładne oświetlenie, wygładzone krawędzie tak, jak powyżej na foto; ale design artystyczny i postaci oraz poruszanie się postaci jakoś mi nie wchodzi. Paradoksalnie design lokacji w Wiedźminie 2 mi odpowiadał
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Może jest gdzieś mod zmieniający Wiedźmina 3 w Wiedźmina 2 jak masz taki sentyment