Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

Opublikowano

Wezyr czemu zieloni to takie płaczliwe pizdy? Powinniście przetasować skład i słabe psychiczne jednostki wywalić na discordową banieczke gdzie nikt ich nie skrzywdzi odmienną opinią o grze komputerowej.

Sam uważam że dla sonki się tu wybacza więcej no ale takich mięczaków aż chce się gnębić xD ehh gdzie te waleczne boty z ery x360? 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano

XD

o boze, zawsze kurwa to samo. Najlepiej jak jezusek nadstawiac policzka i nic nie napisac jak klap moderator skasuje posta nie rozniacego sie od innych. Jebany konsolowiec na garnuszku mamusi pisze cos o byciu pizda.

Opublikowano

Nie chce wiedzieć ilu wsadziłeś dobrych chłopaków do pierdla za nowiutkie mieszkanko :)

Opublikowano

Już w marcu zeszłego roku pytałem, czy da się coś zrobić z CW poza CW, odpowiedzi nie było no i mamy efekty. Aż trochę wstyd być teraz dumnym botem, bo jak poczytałem to, co colin wywalił to krindżometr mi wywalił "out of scale error". Echhh, CW jest jak wódka - trzeba umić używać, bo się w bani od tego przestawia, niezależnie od koloru sztandaru za który się umiera xd

Opublikowano

Normalna dyskusja trochę śmiechu ale wyszło że niektórzy to chyba zbyt poważnie podchodzą do konsolek i gier. I bronią jak Częstochowy. 

Opublikowano

Chciałbym tylko zauważyć że kasowanie postów w temacie ogólnym Xboksa odbyło się jak trochę mocniej przejechałem się po koledze Lisciu. Przypadek? Nie wiem. Jak się chłopak poczuł dotknięty to przepraszam :potter:

Opublikowano
46 minut temu, knotek napisał:

Chciałbym tylko zauważyć że kasowanie postów w temacie ogólnym Xboksa odbyło się jak trochę mocniej przejechałem się po koledze Lisciu. Przypadek? Nie wiem. Jak się chłopak poczuł dotknięty to przepraszam :potter:

A co kolega Liść robi w dziale który nie powinien go interesować? Boty mają za slabą głowę do wódy, dlatego jedzą mandarynki i zapijają antydepresanty, bo z takim Toddem klamczuszkiem to się żyć nie da normalnie. 

Opublikowano

Dobra niedziela dzisiaj. Wylew w temacie xboxa bo ktos smial sie z gierek z powerpointa skonczony szpagatem i placzem u moderki.

Opublikowano
Godzinę temu, oFi napisał:

Boty mają za slabą głowę do wódy, dlatego jedzą mandarynki i zapijają antydepresanty,

Przynajmniej piją za SWOJE :dynia:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I znowu to samo xD ktos sie posmieje ze chujowe gry na xboxie i juz sie zaczyna, najpierw jeden psychol wrzuci grafike z 20 studiami microsoftu, drugi sie odpali i zacznie wymieniac te wspaniale a na koncu wszystko okraszone takim mega chujowym i mialkim postem Asaxa ktory wymieni jakies tam gry (ktorych nawet tytulow juz nie pamietam mimo, ze czytalem tego posta z 30 minut temu), ze to nie prawda bo on czeka i bardzo dobry lineup i to jest bardzo roznorodne. A pozniej juz tylko donoszenie do moderacji, gorzej niz dzieci. 

Opublikowano

Mam nadzieję że wkrótce wejdzie ta ustawa, która zakaże wrzucania grafik z grami, bo jak widać same z tym problemy.

W ogóle kto to widział żeby na forum o grach ludzie jarali się grami, grali i czekali na gry, to jakiś skandal

Opublikowano

Właśnie to powinna być norma asaxie. Skandalem natomiast jest że gdy przyjdzie ktoś i powie że no średnie gierki a inne zobaczymy za 10 lat to jest nazywany trollem, a jak jeszcze skwituje to jakimś niewinnym żartem no to chłop jest do rozjebania :obama: 

Opublikowano

Bycie fanem Halo i Sea od Thieves, czyli gier powszechnie jebanych tu na forum, nauczyło mnie mieć twardą skórę i jakoś nie rusza mnie, że ktoś robi sobie żarty z kawałka plastiku.

Moim zdaniem każdy powinien mieć prawo do krytyki, zwłaszcza jeśli chodzi o lineup Xboxa, który jak najbardziej zasługuje na jebanie, bo ten rok np. to katastrofa w ich wykonaniu. I tak jak śmialiśmy się z Sony i ich zapowiedzi w stylu This Is Waiting w czasach PS4, tak samo powinniśmy cisnąć teraz bekę z Xboxa , jeśli chcemy być konsekwentni.

Opublikowano

Moderacja dziś zareagowała w myśl średniowiecznej zasady przyjętej przy zdobywaniu oblężonego miasta: Zabijcie wszystkich, Pan Spencer rozpozna swoich :asax:

Opublikowano

A do tego działu Xboxa będzie jeszcze można wejśc i coś napisać, pośmiać się, pomarudzić, pomarzyć? Czy muszę znowu opłacić gamepassa na 2 lata do przodu w pełnej cenie, żeby było że bilet wykupiłem? 

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Bycie fanem Halo i Sea od Thieves, czyli gier powszechnie jebanych tu na forum, nauczyło mnie mieć twardą skórę i jakoś nie rusza mnie, że ktoś robi sobie żarty z kawałka plastiku.

Moim zdaniem każdy powinien mieć prawo do krytyki, zwłaszcza jeśli chodzi o lineup Xboxa, który jak najbardziej zasługuje na jebanie, bo ten rok np. to katastrofa w ich wykonaniu. I tak jak śmialiśmy się z Sony i ich zapowiedzi w stylu This Is Waiting w czasach PS4, tak samo powinniśmy cisnąć teraz bekę z Xboxa , jeśli chcemy być konsekwentni.

Dokładnie tak, ale niestety kolejny raz jakaś krytyka (mniejsza lub większa) i kilka zielonek od razu minusuje posty i robi burdel z prywatnymi podjazdami. O kim mowa? Myślę, że wszyscy wiedzą. Szkoda, że moderacja cały czas to toleruje i takie jednostki nadal tu funkcjonują (niektóre nawet jako "seniorzy"). 

Niestety console wars już dawno zmieniło się user wars (mimo, że już kilka razy było mówione żeby ogarnąć chlew) i festiwal buractwa.. w dodatku przez tych kilku osobników coraz bardziej rozlewa się na całe forum. 

Opublikowano

Mnie zawsze zastanawia czy mejmopupciofigaro to nie jest przypadkiem jeden user z dwoma altami z własnymi atrybutami - jeden bardziej w lewo a drugi w prawo, trzeci za to z mocno zakorzenionym centrum  i obsesja reskina gta4 na dzikim zachodzie. 

Do tego Figuś który ma bota ustawionego który zbiera newsy z api różnych serwisów i wrzuca do konkretnych tematów by kabza z plusami się zgadzala tygodniowo. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano
6 minut temu, oFi napisał:

Do tego Figuś który ma bota ustawionego który zbiera newsy z api różnych serwisów i wrzuca do konkretnych tematów by kabza z plusami się zgadzala tygodniowo. 

Figuś to ma, ale wtyczkę na jebzdzidy i joemonster. :nosacz3:

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

joemonster.

to to jeszcze żyje?

tylko dzidka

6 godzin temu, oFi napisał:

wystarczy twiterek i kurwe wolnego czasu w robocie :lapka:

Opublikowano

O, co półroczna afera cw poza cw z konfidenctwem w tle . Nowe nie znalem :)

W takim razie mamy juz lipiec

Opublikowano

Jeszcze tylko jakaś drama z liderem opinii pod koniec roku i mamy fajrant :nosacz3:

Opublikowano

Potwierdzam, najlepsze dramy w okolicach swiat bo wiecej czasu.

Opublikowano

Ja w święta to licze na jakis pokaz stanowczosci liderow z działu koguty