Opublikowano 9 grudnia 20222 l 24 minuty temu, Square napisał: Które to prawilne chłopaki zostały zbanowane? Jerome, cirex, rozi, ale ten niestety wrócił [']
Opublikowano 9 grudnia 20222 l cipex ostatnio mi mignął w aktywnych userach, ale mam nadzieję, że pisać nie może.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l kurwa trzydziestoletnie chłopy dyskutują i brandzlują się o jakieś plusiki i minusiki na forum o gierkach XDDDD
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 8 godzin temu, Shen napisał: Coś niedobrego się z nim dzieje, a dopiero co płakał o minusiki spłakałeś się
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Shen z tymi minusikami już podchodzi pod chorobę. Przecież to trzeba codziennie wchodzić na profil jakiegoś użytkownika i tracić czas żeby przeglądać jego stare posty aby dodać minusik
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 4 godziny temu, MYSZa7 napisał: spłakałeś się spłakał to się 40 letni chłop w statusach i zaczął wyzywac innego uzytkownika, bo dostał minusika, a potem robi dokładnie to samo ale próbuj dalej
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Shen jest poważnym, honorowym i prawilnym człowiekiem z zasadami* *dopóki ktoś mu nicka nie przekręci.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 48 minut temu, Pupcio napisał: Shen z tymi minusikami już podchodzi pod chorobę. Przecież to trzeba codziennie wchodzić na profil jakiegoś użytkownika i tracić czas żeby przeglądać jego stare posty aby dodać minusik ano, trochę to żałosne xD
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 9 godzin temu, oFi napisał: No ostatnio strasznie agresywny jest. A taki zawsze nieWredny był do wszystkich i gierki kochał. Mam nadzieję ze wszystko w porządku w domu. Dżizas.. mam nadzieję że to nie po tym jak odmówiłem udostępnienia zdjęć ex-cycatej. Coś go musiało solidnie striggerować że taki minusowy melt poszedł!
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Seba, a ty musisz triggerować forumowicza tym swoim nie dla psa kiełbasa avatarem? Ładnie tak się znęcać na ostatniej bezpiecznej przystani gracza, na na forum o grach? Przemyśl swoje zachowanie.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l O zobaczcie kapuś zmartwychwstał i się udziela. Alergia na tematy o gierkach od zawsze, ale user wars zawsze na propsie u mopsa.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 24 minuty temu, krzysiek923 napisał: Seba, a ty musisz triggerować forumowicza tym swoim nie dla psa kiełbasa avatarem? Ładnie tak się znęcać na ostatniej bezpiecznej przystani gracza, na na forum o grach? Przemyśl swoje zachowanie. W sumie posiadanie kobiety na stulejarskim forum jest passe i może powodować agresję innych użytkowników. A jak wiadomo gierke sobie ściągniesz z półki, a kobiece majtki juz trudniej.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l No śmieszny ten 60. Nigdy z ucha na forum nie strzeliłem (moderka potwierdzi jbc). Niezle próbujesz sie wybielić ale forum patrzy przegrańcu.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l To teraz powiedz proszę, pytam serio - jak wejść we własna dupe? Ciekawe skille zgłębiasz.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Mopsiara więcej zaraportowanych postów na forum niż skonczonych gier xDDDD
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Czy moderator Square mógłby przestać się wozić jak alfons i cichaczem usuwać całkiem normalne posty, tylko dlatego, że zostały napisane w dziale świętej Sonki? Typ walnął ścianę tekstu bez akapitów, więc napisałem, żeby je dodał, ale widocznie jest to zbyt obraźliwe.