pessyl92 0 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Hej.Postanowiłem dokończyć Dying Light po pewnym czasie - porzyczyłem grę od znajomego i nie mogę zaimportować save z gry.Wyskakuje mi coś takiego:Wiecie może co jest przyczyną / jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie ma zgodności, pamiętasz wtedy jaką wersję miałeś a jaką teraz brałeś od kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza
pessyl92 0 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Cóż, pewnie były jakieś patche w międzyczasie. Na jakiej ja grałem - nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Może miałeś wydanie inne niż polskie, ewentualnie cyfrówkę? Mój zapis z premierówki bezproblemowo poszedł na edycji rozszerzonej Cytuj Odnośnik do komentarza
pessyl92 0 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Wydaje mi się, że płyta i pudełko wygląda tak samo. Też po polsku grałem.Czyli co? Nie da się tego przeskoczyć i musze poszukać "tego" wydania?Edit:Moje zapisy mają wersje EUTo normalne? Edytowane 23 Lutego 2016 przez pessyl92 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Miałem to samo, miałem podstawkę na płycie full pl i też savy nie przeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza
pessyl92 0 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Tak, jest różnica w pudełkach...Moje miało znaczek PL na okładce, obok PEGI 18 - kolegi gra takiego znaczka nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Fak, ja miałem wersję francuską (normalne PEGI, ale okładka po francusku), grałem po angielsku, ale z tego co tu czytam, to jak kupię polską wersję - nie zaimportuję save - niezła lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Miałem anglika i niestety sejw nawet nie był widziany przez polską wersję gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Poszukuje osoby, ktora nie ukonczyla jeszcze fabuly podstawki a najlepiej, ktora nie przekroczyla 50% jej. Znajdzie sie moze ktos? PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Wczoraj tak mnie wessalo że skonczylem całą fabułę w dodatku plus kilka questow pobocznych. Podlevelowalem sobie postać, kilka upgradow broni i pojazdu i byla istna PETARDA co za giera Aż mam chęć powrotu do podstawki i tam robienia pobocznych questow bo mało co ruszylem. Fabuła jest całkiem ciekawa i przyjemna, wkurza trochę rozrzucenie misji po całej mapie ale jazda samochodem (zwłaszcza z częściami lvl 4 i 5) jest zayebista, a jeszcze jak wpadniesz w grupę zombii na nitro to :banderas: Ciekawe co tam Techland wymyśli w następnych DLC ale już przelewam im pieniążki i czekam na następną część Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 W podstawkę jednak lepiej się gra. Tu w dodatku czuć jakieś takie " mało tego ". Dodatkowo fabuła pęka w dwa wieczory. Teraz grywamy w coopie właśnie w podstawkę o jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pany jeszcze raz potrzebna pomoc przy trofiku za 5 zadań coopie, brakuje jednej osoby, ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja jestem chętny ale ale na XO! Jeżeli wy gracie na PS4 to ja w tym miejscu poszukuję osób do tego samego trofeum ale na XO. Zgłaszajcie się tłumnie! :-) Ja dla odmiany szukam kogoś kto mi pomoże wyczyścić gniazda w trybie fabularnym The Following na XO. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Ja jestem chętny ale ale na XO! Jeżeli wy gracie na PS4 to ja w tym miejscu poszukuję osób do tego samego trofeum ale na XO. Zgłaszajcie się tłumnie! :-) Ja dla odmiany szukam kogoś kto mi pomoże wyczyścić gniazda w trybie fabularnym The Following na XO. Czwartek i piatek mam wolne, a po weekendzie poniedzialek i wtorek jak cos to pisze sie na robienie aczikow w dodatku i podstawce Edytowane 8 Marca 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja też chętnie porobię achiki w coopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Ja też chętnie porobię achiki w coopie. Grasz na XO? Jeżeli tak to jest nas już dwóch - szukajmy dalej to się dogadamy i to zrobimy! Najłatwiej będzie chyba zacząć grę od nowa pod kątem tych osiągnięć, każdy na własną rękę zrobi pięć pierwszych i ustalonych misji pobocznych a na samą kooperację umówimy się żeby je zdać u NPC - wtedy wpadają te wszystkie trofea związane z kooperacją. Problem w tym, że potrzebujemy jeszcze trzech ogarniętych zawodników na XO. Edycja - byłoby nas już trzech. Nie zauważyłem, że stronę wcześniej chęci na udział zgłasza jeszcze hav7n - rozumiem, że też na XO? Jeżeli tak to potrzebujemy jeszcze dwóch zawodników Panowie i opracowania solidnego systemu zdobycia tych wymaganych osiągnięć. Edytowane 8 Marca 2016 przez Folion Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pany jeszcze raz potrzebna pomoc przy trofiku za 5 zadań coopie, brakuje jednej osoby, ktoś chętny? Jak PS4 to chetnie pomoge, z tym, ze bede dopiero ok 22:30-23 dzis i jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pany jeszcze raz potrzebna pomoc przy trofiku za 5 zadań coopie, brakuje jednej osoby, ktoś chętny? Jak PS4 to chetnie pomoge, z tym, ze bede dopiero ok 22:30-23 dzis i jutro. UU troche późno, a w późniejszym terminie dasz radę trochę wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
freshu69 0 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pany jeszcze raz potrzebna pomoc przy trofiku za 5 zadań coopie, brakuje jednej osoby, ktoś chętny? Ja z chęcią dołącze. PS4. O każdej porze, freshu69 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pany jeszcze raz potrzebna pomoc przy trofiku za 5 zadań coopie, brakuje jednej osoby, ktoś chętny? Jak PS4 to chetnie pomoge, z tym, ze bede dopiero ok 22:30-23 dzis i jutro. UU troche późno, a w późniejszym terminie dasz radę trochę wcześniej? Tak. Od piatku do niedzieli bede po poludniu juz w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Folion tak na XO : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Folion ja się pisze na te achivmenty. Tylko byłoby trzeba konkretną datę ustalić. Edytowane 9 Marca 2016 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 I chyba wystarczy aby jeden rozpoczął te misje a reszta się dołączy i tylko dokończyć trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czyli jak zakładam - wszyscy jesteśmy wiarygodni i na ustaloną godzinę w ustalonym dniu stawimy się do gry - brakuje nam jeszcze jednego gracza na XO i opracowania systemu co zrobić żeby te osiągnięcia odpowiadające za kooperację wpadły z jak najmniejszym nakładem sił. Mi się wydaje, że każdy z nas będzie musiał rozpocząć grę od nowa i zrobić pięć pierwszych misji pobocznych nie zdając ich. Bo jeżeli jeden może je zrobić a reszta ma je już wykonane to chyba osiągnięcia nie wpadną - nie wiem, musimy gdzieś tego poszukać, ewentualnie niech się wypowie ktoś kto to wykonał. :-)Poszukujemy jeszcze jednego gracza na XO! Ewentualnie dwóch - dla pewności, gdyby ktoś wypadł ze składu lub nie było z nim kontaktu. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi