Folion 46 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To co, dzisiaj o 21:00 wszyscy widzimy się w Harran? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) na 90% bede ale jak cos to w sobote mam prawie caly dzien na giercowanie Edytowane 16 Marca 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jak mnie dentysta całkiem dzisiaj nie znokautuje to też będę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To jeszcze niech creatinfreak się potwierdzi i jedziemy z tym dzisiaj o 21:00! Oficjalnie: jesteśmy dogadani. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza
pessyl92 0 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Pisałem wcześniej o tym, że nie mogę pobrać save z chmury na PS4 - jak się okazało mam inną wersję gry niż poprzednio.Dlatego chciałbym się zapytać osób, które mają wydanie rozszerzone - czy wasze save są z "EU" w nawiasie? Planuje kupić tą edycje z wszystkimi dodatkami, ale nie chciałbym przechodzić całej gry od nowa. Zdjęcie:Coś takiegohttp://imgur.com/yLxoObq Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Pisałem wcześniej o tym, że nie mogę pobrać save z chmury na PS4 - jak się okazało mam inną wersję gry niż poprzednio. Dlatego chciałbym się zapytać osób, które mają wydanie rozszerzone - czy wasze save są z "EU" w nawiasie? Planuje kupić tą edycje z wszystkimi dodatkami, ale nie chciałbym przechodzić całej gry od nowa. Zdjęcie: Coś takiego http://imgur.com/yLxoObq Nie odpowiem Ci merytorycznie na zadane przez Ciebie pytanie bo ja tego po prostu nie wiem ale napiszę Ci, że ponowne przechodzenie podstawki to najlepsze co mogło mnie spotkać - odkryłem i wycisnąłem z gry o wiele więcej niż przy pierwszym przejściu "po łebkach" i powiem Ci szczerze, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
pessyl92 0 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Właśnie za pierwszym podejściem grałem całościowo (a nie po łebkach) - wszystkie poboczne zadania...No ale cóż - zaryzykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To jeszcze niech creatinfreak się potwierdzi i jedziemy z tym dzisiaj o 21:00! Oficjalnie: jesteśmy dogadani. Do zobaczenia! no ja na razie z pracy wyjść nie mogę może dam radę, ale nie obiecuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pessyl92 0 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ktoś chętny do wspólnego ogrywania gry podstawowej od nowa?(Tak musze zacząć od nowa, bo edycja z dodatkami nie łapie saveów)Chętny na łapanie się nie tylko głównej fabuły ale i zadań pobocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ja tam dopiero zacząłem...chyba 2% fabuły mam :-D siedzę wieczorami do nocy jakby coś ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
pessyl92 0 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jeszcze zapytam - czy ma ktoś wersję pobraną z PS Store?Czy taka wersja jest z tym EU? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 stroje coś daja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wjehu 253 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nie, nic ... zwykła kosmetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Odkopię wątek, bo mam pewien problem z wbiciem trofki o nazwie Nieproszony gość - polega na ukończeniu stref wszystkich kwarantann. Czy komuś wpadła ta trofka? Mi za nic nie chce wpaść, a niby wszystkie ukończyłem? Łącznie z DLC też zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 kurde ale to trudne jest. Gram sam na normalu, 10% fabuły a już ze dwa razy wyłączałem wku**iony..w sumie fajnie się popyla po mieście ( of course w dzień ) . Ktoś ma jakiś kilka porad na początek? bo muszę się zaprzeć i przejść, nie po to wybuliłem hajs na Enhanced Edition Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Przeszedłem w coopie w 2 osoby na najwyższym poziomie trudności i powiedzieć Ci mogę, że najtrudniejszy jest początek kiedy to broń jest słaba i nie ma się odblokowanych spółki, z czasem będziesz mieć nieco łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Na początku trzeba być cały czas w ruchu i odblokowywać bezpieczne strefy (żeby mieć blisko do schronu). Zostaw też narazie misje poboczne, żeby poprzez fabułę rozwinąć w miarę postać. Potem to już bułka z masłem (szczególnie po zdobyciu broni palnej- polecam jej używać dużo i często oraz uzupełniać naboje). Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 ok. zacznę od tych bezpiecznych stref no i w coopie podejrzewam że o wiele fajniej się śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 O wiele fajniej no i można wzajemnie się reanimować Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Mi tam się najfajniej śmiga samemu w "techlandowych zombiakach" (bo również Dead Island), co-op niszczy klimacik i powoduje, że każda sesja staje się wesołą rzeźnią, co akurat w przypadku Dying Light jest trochę słabe, bo gierka momentami ma konkretny klimacik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Zgadzam się, każde przejście (poza Riptide ) polecam zaliczyć samemu, ale po zaliczeniu podstawowej kampanii odpalenie coopa jak najbardziej wskazane. Jak wrócę do DL do platynowania to muszę w końcu coopa odpalić bo w tym tytule nie przegrałem ani jednej sekundy w kooperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A mi wypadałoby w końcu odzyskać ten tytuł do kolekcji (ostatnie brakujące ogniwo z zestawu, który kiedyś byłem zmuszony sprzedać), bo co prawda platynka już dawno wbita, ale 100% kusi, no i Following chętnie bym obczaił. Problem tylko w tym, że musiałbym grać od nowa, bo posiadałem wersję z francuskiej dystrybucji, a podobno sejwy są niekompatybilne z polską edycją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Są jacyś chętni na ustawkę do pogrania we 4 Szukam z kumplem 2 osób do wbicia ostatniego trofeum z podstawki . Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Klikaj link, który widzisz nad moją sygnaturą - tam napisz w temacie ustawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Alez ta gra jest przekocurem. Świetne połączenie mechaniki z ME z wyrzynką zombiaków która taka prosta jak w DR nie jest. A klimat nocą ło Cie panie Po tym tytule juz na pewno nie wrócę do DR3, tutaj wszystko wygląda jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi