Opublikowano 28 stycznia 201510 l Troche jestem przypalony na to DL ale boje sie ze dopadnie mnie nuda jak w kazdym innym sandboxie ;( Jesli sandboxy, wszystkie, Cie nudza, to lepiej sobie daruj, mamy tutaj sporo typowych dla sb aktywnosci. A skoro juz przy aktywnosciach, odkrylem przed chwila nowa, o dziwo gra nic o niej nie mowila, podszedlem do supermarketu, musialem wcisnac kwadrat na zwyklych drzwiach (przewaznie takie sie mija z automatu bo nic sie z nimi nie da zrobic, ale podszedlem blizej bo na tych drzwiach zombiak wyladowal z lootem) wlaczyla sie rozmowa przez radio ze to strefa kwarantanny, boom, mozna wejsc do srodka i mamy kolejny level, przed chwila udalo mi sie znalezc jakis apartamentowiec rowniez oznaczony ta ikonka kwarantanny, jest tylko jeden problem, sporo zombiakow w zamknietej przestrzeni - piekna rzez sie tam odbywa Wiec pro-tip, jesli widzicie jekies wozy z radioaktywnymi substancjami, zolte tasmy lub pelno workow z trupami, zainteresujcie sie budynkiem kolo ktorego te rzeczy sie znajduja. Ciekawe ile jeszcze jest takich miejscowek, muzyka w nich jest genialna, niczym z filmu Romero, w ogole muza w DL stoi na calkiem wysokim poziomie. Ok, wracam do grania, over and out. Edit: Zapomnialem jeszcze, parkour w tej grze ciagle sie rozwija, teraz moge wspinac sie wyzej po scianach oraz odbijac sie od nich niczym w ME, a nawet lepiej niz w ME, dodaj do tego otwarty teren i ... Przez ostatnie 2 godziny wspinalem sie po blokach (nie szalasach w slumsach, tylko po normalnych blokach mieszkalnych, kolejny pro tip, na dachu mozna fajne rzeczy znalezc). Okej, teraz over and out. Edytowane 28 stycznia 201510 l przez Bansai
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Ależ ta gra jest dobra, wycieczka po zrzut pod osłoną nocy ostro daje popalić...a jak jeszcze wyprzedzisz przy zrzucie konkurencyjna ekipę, to już jest małe zwycięstwo[emoji2]
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Bansai jak już wrócisz to powiedz czy idzie złapać dobry suspens podczas nocnych misji ogrywanych w ciemnym pokoju. W takich warunkach nosiłem 1.5 roku temu drabiny - i dało się miejscami zaszczuć, a za parę miechów zamierzam zwiedzać tunele moskiewskiego metra w 1080/60 i być może właśnie Dying Light i taki news byłby miodem na moje uszy. Miałeś już jakieś dobre spotkanie z ogarniętym randomem w skórze super zombiakia?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l No ja też z odbiorem w sklepie moze sie postaraja i będzie przed weekendem. Brał ktoś u nich preordera? Ja wziąłem z kurierem i na razie cisza z wysyłką. W sumie mogłem brać z odbiorem w sklepie lepiej
Opublikowano 29 stycznia 201510 l No ja też z odbiorem w sklepie moze sie postaraja i będzie przed weekendem. Brał ktoś u nich preordera? Ja wziąłem z kurierem i na razie cisza z wysyłką. W sumie mogłem brać z odbiorem w sklepie lepiej ja wziałem z odbiorem w sklepie (z Dragon Age 3 było ok) ale też jakoś nie jestem mega spokojny że pojade jutro o 10 i gierka będzie czekać... lipa będzie jak się okaże, że trzeba będzie czekać na maila kiedy "przywiozo"
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Przeciez gra będzie oficjalnie w kazdym markecie jutro,( moze nawet dzisiaj) a Wy rozkminiacie, czy jakis dystrybutor nie doręczy dopiero w poniedziałek ? Wtf? Zmienic dostawcę i ciorac cały weekend.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Chlopie my tu dila za 179 zl zrobilismy, a ty co Empik 259 zl? EDIT: Dobra, właśnie dostałem maila, że mają wpłatę i kompletują. Na stronce też dostepność 24h
Opublikowano 29 stycznia 201510 l A nie wiecie czy w media expert na miejscu w sklepach już nie mają gry?
Opublikowano 29 stycznia 201510 l w komputroniku mi pisali ze gre beda miec 29.01 ale nie moga jej sprzedac wczesniej niz 30.01 niby i ze rano w piatek mozna przyjsc i kupic tak czy siak mediaexpert jutro wbijam z godzina otwarcia do sklepu
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Wszyscy z Media Expertu bierzecie? Pewnie wlaczyliscie niskie ceny co? https://www.youtube.com/watch?v=A7QfFEd-oww Edytowane 29 stycznia 201510 l przez Bansai
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Zamówiłem do swojego media experta w mieście grę, mam nadzieję, że może jutro zagram Ps. Media serio ma dobre ceny, wyrabiają się, pralkę jakieś 200zl taniej kupiłem w porównaniu do innych sieci hehe
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Ja łapka wyciągnąłem dokładnie 470 pln mniej niż w MM Edytowane 29 stycznia 201510 l przez ListuniO
Opublikowano 29 stycznia 201510 l tak z ciekawości - jaki jest mechanizm otwierania zamków? np jak ten w ambulansie na filmiku. Identyczny jak w Skyrim Jim Sterling - 5/10 Destructoid - 7/10
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Ta recka sterlinga to dziwna jakas jest, daje grze 5 glownie dlatego ze nie ma w niej nic oryginalnego, czyli wg niego jesli gra nie jest oryginalna to automatycznie nie moze byc juz dobra? Nie wiem, dziwnie sie to czyta. Nastepne oceny: Cheat Code Central - 94/100 Softpedia - 9/10 Attack of the Fanboy - 8/10 PS. Uwielbiam znecac sie nad zombiakami w tej grze, najpierw odcialem mu rece a potem
Opublikowano 29 stycznia 201510 l zdanie Bansaia >>>>>>>>zdanie kupy>>>>>>zdanie jakiegoś dżima sterlinga, przykro mi Zdanie forumowej braci (prawie)zawsze najważniejsze.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Przestałem sie jarac reckami jak skończyłem 13 lat. No ale jak sam jim daje 5 to nie wiem Xd
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Forum>>>> AJ >>>>>>>>>>>>>>>> Gamerankings >>>>>>>>>>>>>>>>>> Recki sterlingów i innych gówien obesranych. Wystarczył wczorajszy stream aby mnie przekonać do zakupu. Tak więc dzięki ci Bansai, dzięki tobie w weekend będę się dobrze bawił mieląc zombiaki na 1000 pieces
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Jesli komus Dead Island nie podeszlo, to watpie ze Dying Light zmieni jego opinie o 180 stopni, ale jak pisalem w moich pierwszych relacjach, ta gra to jest ogroooomny krok w przod wzgledem DI wiec warto moze sprobowac. Gdy zaczynalem myslec ze traversal w tej grze nie moze byc juz lepszy, odblokowalem grappling hook, kolejna cudna zabawka do tej piaskownicy, swietne akcje mozna z nim wyprawiac w polaczeniu z parkourem. Bansai jak już wrócisz to powiedz czy idzie złapać dobry suspens podczas nocnych misji ogrywanych w ciemnym pokoju. W takich warunkach nosiłem 1.5 roku temu drabiny - i dało się miejscami zaszczuć, a za parę miechów zamierzam zwiedzać tunele moskiewskiego metra w 1080/60 i być może właśnie Dying Light i taki news byłby miodem na moje uszy. Mozna sie zaszczuc i to mocno momentami, doczytaj nizej wrazenia ze jednego questa Misje poboczne to w wiekszosci typowe fetch questy, ale jest w nich troche roznorodnosci i niektore naprawde maja swietne momenty jak na questy poboczne, wczoraj mialem np kozacka misje, <male spoilery> mialem za zadanie wspiac sie na jeden dupny most i wykrecic zarowki UV ktore sa potrzebne do wzmocnienia ochrony przed tymi dzikimi posrancami co noca tylko wychodza, brzmi latwo cnie? Nie, problem polegal na tym ze niektore byly wypalone i trzeba bylo w nocy isc zeby zobaczyc ktore sa sprawne, pomyslalem sobie, nie moge wykrecic wszystkich i wrocic? No ale kij ide, przez jakies 10-15 minut wymijam dzikusow na moscie, dosc ograniczony teren do manewrow jak latwo sie domyslic, wiec bylo troche napiecia, w koncu udalo mi sie wspiac, z ciekawosci wykrecam popsuta zarowke zeby sprawdzic czy gra ma dauna i co sie stalo? Porazil mnie prad, spadlem jakies 15 pieter w dol ... Szybko wrocilem na most, bo wyzej mialem odblokowana kryjowke, wykrecilem odpowiednie zarowki, wspialem sie na szczyt mostu (w nocy przeeeeezayebisty widok byl, ale taki przeeeee przeeee zayebisty) a po chwili dalem nura ze szczytu prosto do wody nizej (za co wpadl mi trofek, pro tip ) - genialna misja, a bylo kilka podobnych. Polecam tez bawic sie w challenge, spotykamy smiesznych ludzi, np typka ktory przyjechal do miasta tylko po to zeby: film o zombie nakrecic, w jego challengach dostajemy bronie palne i nieoganiczona amunicje Edytowane 29 stycznia 201510 l przez Bansai
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Forum>>>> AJ >>>>>>>>>>>>>>>> Gamerankings >>>>>>>>>>>>>>>>>> Recki sterlingów i innych gówien obesranych. Wystarczył wczorajszy stream aby mnie przekonać do zakupu. Tak więc dzięki ci Bansai, dzięki tobie w weekend będę się dobrze bawił mieląc zombiaki na 1000 pieces Tak czytam forum i tam takie kwiatki jak Tomb Raider z 2013 super gra albo AC IV Black Flag najlepszy assasyn od czasów dwójki. Także tego ufam tylko sobie.
Opublikowano 29 stycznia 201510 l W me status w trakcie kompletowania więc jest szansa na jutro a opinie pozytywne jak i nastawienie. Uwielbiałem dead island