Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał(a):

image.png?ex=675c63bd&is=675b123d&hm=fe16c60928691ada75ac42e57e564520d12bac13f4b69acb5bb0077e2837da2a&

Nie dajcie się znów na to nabrać :newell:  

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 790,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Prędzej uwierzę w darmowy patch 4K60 do Bloodborne niż w HL3 u dżofa na imprezce.

Opublikowano

Ja to tak szczerze naprawdę bym chciał żeby Gaben czy np Nvidia wyszła i zapowiedziała urządzenie/konsole pod tv. Ale tak na poważnie, ze wsparciem.

Chciałbym zobaczyć nowego gracza w tym samym segmencie co Sony i MS. Myślę że to najlepsze co mogłoby się zdarzyć w tej ohujałej generacji (nawet nie mówię o samych grach tylko podejściu do konsumenta itp)

Opublikowano

Shadowdrop Half Life 3 będzie. Do tego 30min trailer GTA6, zapowiedzą Days Gone 2, Last of Us 3, Uncharted 5. Patch do Bloodborne na 4k60 dostępny już. Gears of War z datą premiery marzec 2025. A na końcu wejdzie na scenę kierownictwo Sweet Baby, a Hideo Kojima każdemu sprzeda kulę w potylicę z Desert Eagle. 

Opublikowano

Teaser nowej gry Naughty Dog nie wydaje mi się nieprawdopodobny.

Chciałbym nowego trailerka Cronos i może coś z Silent Hill F.

No i jak zawsze, chciałbym zapowiedzi nowej gry GenDesign.

Także przede wszystkim chcę czegoś nowego.

Opublikowano

Duck Hunt 2 też bym nie pogardził, wszak mamy 40lecie od wydania jedynki. 

Opublikowano

Czekam na jakieś urywki gameplayu z Cronosa od Blooberków, materiał z Judas z datą premiery i 007 od IO Interactive, bo teaser wypuścili 4 lata temu, a podobno gra jest już na końcowym etapie produkcji i fajnie jakby coś pokazali więcej najlepiej z datą premiery. Niech rzucą jakąś jedną dużą zapowiedż typu Half-Life 3 albo RE9 i będę szczęśliwy.

Opublikowano

No nic, pozostaje czekać do 1:00 i obejrzeć pokaz gier. Mam nadzieję, że coś tam dowiezie Keighley. 

Opublikowano

Ktoś ogląda na żywo? Za dwie godzinki się zaczyna, u mnie będzie 19:30 więc sobie obejrzę, czemu nie

Opublikowano

No też bym obejrzał jakby było u mnie o 19:30, rano o 8 się pyknie trailerki. Po takich BOMBACH jakie pokażą człowiek nie zaśnie, a tak rano dodatkowa energia xD

Opublikowano

Ja tam czekam do pierwszej w nocy, więc będę oglądał. 

Opublikowano

Ostatnio trwało ok. 3h. 

image.png.6a4c17a4b604af1c870a21c8bbb6c386.png

:kaz: 

Opublikowano

Pierdólolo lepiej się wyspać panowie po 30 trzeba o siebie dbać a rano wypoczęty wstać i obczaić podsumowanie. 

Opublikowano

Harada oddaj mnie tą kurteczkę Tekkena :obama:

Czaicie wpłacać donejty na oficjalnym streamie game awards xd

Zrzutekranu2024-12-13013449.png.50012656606f1c64184a4f854ada197c.png

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Rysław i UV - ooooo, Warren Spector!! O fajne! I nagle na ekranie napis "multiplayer". Reakcja - neeeeeeeee, czemu multiplayer?? 

I faktycznie, kolejny gównoheroshooter

Opublikowano

Po tych pierdach które puścili, nic dziwnego, że Geoff woli się ukryć.