Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, bountyhunter napisał(a):Ten placeholder kostkę to jeszcze zmienią, prawda?Tak. Na Kubusia Puchatka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Narzekaliscie na atreusa? To teraz będzie Atakujący Sześcian z nami łaził
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Spoko, ale to jednak po prostu kolejny god of war tylko z szybszą postacią
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Mari4n napisał(a):Ten GoW przypomina mi ForspokenA mi przez te fiolety Veilguard.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kompletnie ten God of War jest mi obojętny. Zobaczymy w praktyce, jak to wyjdzie. Tymczasem nie ukrywam, że jestem mocno zawiedziony - gdzieś po cichu liczyłem na trailer GTA VI. Bardziej podobało mi się State of Play z lutego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie top 3 gier pokazu to: Tomb RaiderStuntman Hollywood Rayman
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. pokaz mocne 6/10, a staram się być w miarę pozytywny.widać że Sony zmienia strategie na first party, ale to nie ten rok by to pokazać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, bountyhunter napisał(a):Ten placeholder kostkę to jeszcze zmienią, prawda?No ta kostka to musi być jakiś trolling w stylu Kojimy - tak sobie tłumaczę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. ILL największa niespodzianka dla mnie, ale wszyscy piszą, że to scam.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kiedy wewnętrzne studia Sony znów zaczną wydawać nowe ip, a nie tylko kontynuację, rimejki i odcinanie kuponów :/