Opublikowano 6 maja 20213 l Klimat, grafika prima sort, ale jest w tej grze coś czego nienawidzę w gierkach. Obowiązkowe zdobywanie wpływów/odbijanie obszarów, aby popchnąć fabułę do przodu. Zepsuło mi to Maxa, podobnie zresztą jak trzecią Mafię.
Opublikowano 6 maja 20213 l Otoz to, odblokuj reputację milionem side questów by mieć wjazd do dalszych misji fabularnych. Raczycho game designu, odpuściłem w końcu.
Opublikowano 6 maja 20213 l Mi to różnicy nie zrobiło bo byłem tak podjarany klimatem, że wszystko czyściłem jak leci.
Opublikowano 6 maja 20213 l Też mi siadła gierka zrobiłem nawet ale obecnie nie wiem czy bym dał radę tak czyścić mapę żeby popchnąć fabułę do przodu - rage2 przez to zostawiłem więc raczej nie. Ale sama jazda i walka bardzo mi się tu podobały.
Opublikowano 7 maja 20213 l Jak zwykle w robocie szybki kilkuminutowy bazgroł pomiędzy falami ciężarówek. Natchnienie z ostatniej gry jaką odpalałem i coś takiego wyszło: Niestety przypadkiem zafajdałem spodnie Chumbucketa kawą ale po zeskanowaniu łatwo będzie oczyścić wszelkie artefakty. No i dopiero po cyknięciu foty gapnąłem się że jeden z kierowców od kontenerów dziś na zmianie nazywa się.. Hardy Edytowane 7 maja 20213 l przez SebaSan1981 poprawa linków
Opublikowano 7 maja 20213 l Pamiętając tego Chuma, to jednak tą plamę bym zostawił Wspaniała gra, jedna z tych co zbiera oceny bez szału, ale grając nie możesz się oderwać. Platyna wpadła z czystą przyjemnością.
Opublikowano 7 maja 20213 l Uznaj się za szczęściarza że zdążyłeś wbić platynę! Według PSN Profiles wbiło ją zaledwie 0,8% graczy (licząc tych zarejestrowanych). Powyższy rysunek po małym update:
Opublikowano 7 maja 20213 l 7 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Uznaj się za szczęściarza że zdążyłeś wbić platynę! Według PSN Profiles wbiło ją zaledwie 0,8% graczy (licząc tych zarejestrowanych). Powyższy rysunek po małym update: Na psn profiles jest 7,39% a na apce 0,7%mi pokazuje.
Opublikowano 7 maja 20213 l @Plugawy Na PSN Profiles pokazuje % ludzi, którzy mają konto na tej stronie. Jak najedziesz na dany pucharek kursorem, to wyświetla się % globalny wszystkich użytkowników gry.
Opublikowano 7 maja 20213 l Wiadomo, dla mnie i tak liczy się % ludzi zarejestrowanych, reszta do pieca. Jak coś ma 8% to wiem, że dam rade spokojnie wbić. Dajmy na to Days Gone ma 33% wiec platyna wchodzi jak małe piwo.
Opublikowano 7 maja 20213 l Przede wszystkim 7-8% to wskaźnik znacznie bardziej wiarygodny, bo 0,7% to trudno nawet traktować jako poważne odniesienie. A Mad Max bardzo udany open worldzik z wszystkimi zaletami i wadami gatunku. Grało mi się na tyle dobrze i bez większego bólu, że z przyjemnością również splatynowałem.
Opublikowano 7 maja 20213 l klimat fajny ale jak przyszło mi puszczać balony w górę to odpuściłem xD kiedyś może wrócę
Opublikowano 9 maja 20213 l Mi udało się wbić ale dopiero po tym patchu 13 gigowym, przed tym nie mogłem wbić paska Fury poniżej 10 sekund. A teraz jak tak odświeżacie temat to poszukuje wersji na Xboxa w pudełku. Zagrałbym znów któregoś lata gdy słońce jasno pali na zewnątrz i tak samo w salonie bije blask Australijskiego pustkowia.
Opublikowano 9 maja 20213 l No w taką pogode to idealnie ten Mad Max wchodzi. Też mam już wbitą platyne na ps4 i dobrze bo serwery leżą i nie da sie zdobyć jednej trofki lol miałem też buga z kontenerem który nie chce się otworzyć a tam jest złom do zebrania. NA yt jest oczywiście sposób jak to zrobić i zadziałało, tez 13GB patch tego błędu nie usunął.
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Ciekawe, jak z tym fps boostem 120 się gra reprezentuje. Zastanawiam się, czy nie wrócić na pustkowia z ryczącym V8.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l To Maksiu dostał takiego boosta? Na obydwu konsolach czy tylko na XSX?
Opublikowano 15 stycznia 20223 l W 60 FPS + auto HDR gra wygląda naprawdę ładnie na XsX Edytowane 15 stycznia 20223 l przez SnoD
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Zawsze wyglądała ładnie, nawet premierowo na ps4. Wredny, boost raczej tylko na booskim iXie z tego co internety mówio.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Szkoda, że nie da się zrobić kolejnej części Mad Maxa, no bo niby jak i gdzie? Recykling nie wchodzi w rachubę. Ale z tym Maksiem to spędziłem fajne 150h grania, no cymesik gierka, a ocen recenzentów to nie rozumiem, że tak ukarali tę grę.
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Wiesz, fabuły to tam mało było, sporo powtarzalności za którą np ubi jest mocno hejtowane, to dlaczego tu miało być inaczej. Imo pamiętam, że fajnie się ciorało i zbierało złom. No i przesiadka na długo oczekiwane V8.
Opublikowano 17 stycznia 20223 l Niby taki zalew open worldów, a mi brakuje podobnej pozycji. Chetnie bym zagrał w drugą część Mad Maksa
Opublikowano 17 stycznia 20223 l A kto by nie zagrał, friend. Póki co robię ją od nowa i nie wierzę, że ta gra wyszła w 2015'
Opublikowano 17 stycznia 20223 l Świetna gierka, ale wolałbym pograc upalnym latem, żeby bardziej się wczuc w klimacik