Opublikowano 7 kwietnia 20223 l tak samo jak ktoś napisał, że kiedyś za 20 zł miał 200 stron, 4 płyty, to smuggler musiał dopisać "i 40 stron reklam"
Opublikowano 7 kwietnia 20223 l @mcp tak na olx chyba najlepiej, chociaż na Allegro też widziałem sprzedają roczniki https://allegro.pl/oferta/cd-action-lata-1996-15-243-numery-stan-idealny-12034122598?utm_source=notification&utm_medium=PLfavourite_queries&utm_campaign=1301468e-e786-4625-ad5c-b2fcf301ef5a&utm_content=item_img
Opublikowano 7 kwietnia 20223 l Nieźle, stan igła i to po kilkanaście egzemplarzy tych samych numerów. Napisałem, może sprzeda pojedyncze sztuki, dzięki grzybi
Opublikowano 7 kwietnia 20223 l najlepiej dopisywać "rocznik" https://allegro.pl/kategoria/czasopisma-118?string=cd-action rocznik Coś jest, a typ jak wystawił za kilka tysiaków, to pewnie nie będzie mu się chciało rozdzielać.
Opublikowano 7 kwietnia 20223 l 19 godzin temu, Mejm napisał: Jest prawie polowa kwietnia, na ch.uj komu teraz kalendarz? W ogole na chu.j komu klandarz z papieru? Zawsze te... "dodatki" wypierniczam do kosza na śmieci obok kiosku/saloniku prasowego.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l Troche manipulacja jednak bo 108 jest jednorazowo i przy prenumeracie. 148/25 = 5,92 162/34,5 = 4,69 Ale to nie o liczby sie rozchodzi a o zawartosc. Na cda juz narracja, ze to nie pismo o grach tylko "pismo dla graczy". Wiec skoro jestes graczem to interesujesz sie zapewne roznymi tematami w tym np husaria. Na tej zasadzie mozna zalozyc, ze playboy to tez pismo dla graczy bo jest publicystyka, jakas tam recenzja najnowszej duzej gierki, moze troche o gadzetach, stylu zycia, jakis temat polityczny a i goly facet sie trafi.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l 17 minut temu, Mejm napisał: Troche manipulacja jednak bo 108 jest jednorazowo i przy prenumeracie. W sensie że w Szmatławcu? Z tego co pamiętam, to w tej wiadomości/mailu o nowej cenie było info, że objętość rośnie na stałe, nie jednorazowo. Edytowane 8 kwietnia 20223 l przez LeifErikson
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l Dokładnie. PE już od dwóch czy trzech numerów ma 108 stron (116 z dodatkiem PE+ dla patronów). Coraz słabiej widzę przyszłość CDA, jeśli zaczną przenosić siły z gier na tematy "okologrowe" i inne husarie. Będzie taki kwartalnik o wszystkim i niczym. Pierwszy numer wezmę na próbę, potem się zobaczy.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l Mnie bawią nadal komentarze po tym jak ogłosili te zmiane trybu wydawniczego. PE zaraz 300 numer, a CDA zdechnie niedługo.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l Ja tam z przyjemnością sprawdzę ten numer - w dobie recek w necie materiały okołogorwe (historie studiów, serii czy jakieś topki) to content za który jestem w stanie zapłacić. Tak jak najlepszą częścią PIXELa jest publicystyka i chociażby dla niej warto się pismem zainteresować.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l 53 minuty temu, LeifErikson napisał: W sensie że w Szmatławcu? Z tego co pamiętam, to w tej wiadomości/mailu o nowej cenie było info, że objętość rośnie na stałe, nie jednorazowo. A to moj blad bo zasugerowalem sie ponizszym wpisem z ich strony. Teraz faktycznie bez sensu by bylo dodawanie do pixela cyfrowych stron z pdfu gdzie to zapewne tak jak piszecie chodzilo o PE. Cytat Każdy prenumerator przy wyborze łączonej prenumeraty otrzyma w prezencie nasze najświeższe wydawnictwo specjalne: Action Replay (format pdf). To 108 stron, na które składa się 212032 literek, cyferek i spacji przepełnionych soczystym retro, w podziale na wspomnienia, strefę 8-bitową, strefę Atari STE/TT/Falcon, strefę Amiga 500/1200/CD32 oraz strefę PC.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l WTF? Jezu, chyba dvpa zapiekła srogo. Przykro się patrzy na to, bo gość jest w pewnym sensie twarzą marki, której wkład w giereczkowo i umysły współczesnych graczy jest spory. Edytowane 8 kwietnia 20223 l przez LeifErikson
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l Wylecialy mu recenzje a ze wierszoweczka musi sie zgdzac to wjechalo 11 stron o husarii i dodatkowe 2 do action redaction
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l o co mu chodzi? Jakie miliardolecie? I czemu Fordojczland? Wydawca PE/Pixela nie jest z Niemiec.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l Znalazłem numer, który chciałem. Gość chce za niego 50 zł xD 50 zł za dwudziestoletnią używaną gazetkę, bez płyt, no aż tak nostalgiczny to nie jestem
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l poprawa widzę dalej tam pajacuje. a cda wziąłem do łapy i papier w środku to jak z PSXa z 2014, a jakość druku to jak z cda z 2013 chyba- czyli najgorsze co może być.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l 31 minut temu, Mejm napisał: Z ciekawosci, ktory to numer? 43 z 12/1999, moja pierwsza growa gazetka