Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Edycja gry roku wiedzmin 3 na PC cyfrowo kosztuje 55zł, taka przynajmniej widnieje cena w sklepie cdp.pl. Pudełko faktycznie 127zł, no ale to i tak jednorazowy kod.

Konsolowy steelbook sie nie wypowiadam, ale wydaje mi sie ze gierke mozna spokojnie bylo kupic ponizej 120zl w pudelku wersje GOTY, w  Ultimie 200zł za to samo tylko w innym pudełeczku.

"A jak masz cyfrówke za free to tez idzie sie cieszyc". Tego zdania nie zrozumialem, mam sie cieszyc ze place 56zl za pudelko z gra rozdawana za darmo?

Nie ma sensu dalej tej dyskusji ciagnac, przedstawilem tylko swoje argumenty, przeciez nikomu nie każe sie z tym zgadzac, ceny za wysokie, produkt ten sam, różnica to pudełeczko, nawet dodatków nie ma zadnych. No i ta nagonka "super limitowane".

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ja Veliusa rozumiem tak, że oni przy każdej okazji mówią, że to takie super limitowane, że zaraz nie będzie, że już nigdy więcej nie dostanies! I co tydzień jakaś nowa partia gdzieś się pojawia xd.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Następny sztos do nadrobienia :fsg:  Ale to dopiero po Kiwami.

8QuJCZf.jpg

Opublikowano
37 minut temu, Velius napisał:

Edycja gry roku wiedzmin 3 na PC cyfrowo kosztuje 55zł, taka przynajmniej widnieje cena w sklepie cdp.pl. Pudełko faktycznie 127zł, no ale to i tak jednorazowy kod.

No cyfrowo, ja mówie o pudełku - bo wiesz wersja na PC jest też na gogu a tam w ogole to już darmo, nie rozumiem ludzi, którzy za to płacą. 

Cytat

mam sie cieszyc ze place 56zl za pudelko z gra rozdawana za darmo?

No jak masz za darmo to się cieszysz, że nie jesteś frajer, że nie wydałeś 56zł a druga osoba będzie zadowolona, że ma eleganckiego steelboxa na pólkę. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Muszę jeszcze nadrobić 3 część z kolekcji. Za 55zł niech sobie leży :)a1047c871f690adc60af7d4bcd7f0801.jpg

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Podobno bardzo dobre, więc zakupiłem.

1178xuf.jpg

Opublikowano

Nienwiem co za gra, ale plus za Primatora :potter:

Opublikowano

Jak YS nie przypasuje to chętnie odkupię :kaz:

24254075_195048534403151_103623984460857

Kolejna gra od Koei Tecmo. Nawet nie wiem co to jest ten arslan obesrany, ale lubię gierki w podobie do Dynasty Warriors.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Będzie najlepsze 85% w historii jrpg grane dzień przed premierą :banderas:

STVQ3Ni.jpg

Opublikowano
18 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Nienwiem co za gra, ale plus za Primatora :potter:

Ja identycznie zareagowałem.

Opublikowano
2 godziny temu, Kinoji napisał:

Będzie najlepsze 85% w historii jrpg grane dzień przed premierą :banderas:

STVQ3Ni.jpg

Właśnie jest to zaleta sprzedarzy detalicznej.

Opublikowano

A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o  "NEW PLAY CONTROL!". 

Kirby taki słodki. :fsg:

k4pgGua.jpg

ErVOwlm.jpg

A z tyłu czai się Kamil...

Opublikowano

Miał być na święta, ale nie wytrzymałem.

bd5e3033a9c469db72c6780f9ad81efe.jpg

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano
25 minut temu, Mirumoto napisał:

A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o  "NEW PLAY CONTROL!". 

k4pgGua.jpg

ErVOwlm.jpg

Jak będziesz szukał gierek na wii u to w dobrej cenie Ci mogę puścić smasha i mk8 ;)

Opublikowano

Listopad zamknięty:

NVDRbi1.jpg

Opublikowano

1myPaaW.jpg

OLXowe wykopki. W końcu okazja by poznać bliżej Quake 4. I tak, słyszałem jak skrajne opinie krążą o tej grze. Ja mimo wszystko uważam, że druga część wygrywa wszystko :D

Opublikowano
4 godziny temu, Mirumoto napisał:

k4pgGua.jpg

ErVOwlm.jpg

Niezłe zakupki :) sprawdź czy DK nie ma podwójnej okładki, Pikminy z tej edycji chyba miały. 

Opublikowano

8POdKi8.jpg

yHPPUAT.jpg

gmJaEZA.jpg

96RzXiQ.jpg

l7SFn9w.jpg

DeRl9nC.jpg

jmEiuw2.jpg

ejw3E7A.jpg

sSeqthc.jpg

g0UKhXp.jpg

8A3NOdJ.jpg

NZXdQBd.jpg

VBkQnXl.jpg

6Zppl23.jpg

Opublikowano

No i takie wydania to ja lubię. Zero pierdół w środku ale za to te opakowania to czysty seks.

Opublikowano

piękna ta limitka Xeno, uboga, ale jak to wszystko opakowane :fsg: