Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Rak kontent Spyro?!?! :sapek:

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

@tukan rozgrzewaj koxa, rtjk czeka

a to xone s, a to nie juz nic xd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po raz kolejny CEX gra na mnie na cholernych skrzypcach. Znalazłem pudełko, wszystko po ang, ładnie wygląda, ide do kasy, pan daje karta no i jest pięknie. W domu sprawdzam a na karcie informacja że "ab 12 jahre". Dobrze że przynajmniej język angielski jest w grze. No ale oto ona

P6Ndo61.jpg

Opublikowano

W Szczecinie zawsze wbijaj po gierkę, bierz pudełko z półki, kładź na ladę i ze stoickim spokojem świrduj sprzedawcę/sprzedawczynię wzrokiem beznamiętnie mówiąc "dzień dobry, chciałbym zobaczyć stan nośnika i czy gra jest kompletna". Działa 100% niezawodnie, jeśli mają kilka kopii danego tytułu to wysyłasz sygnał, że nie dasz się załadować w kakao i jesteś koneserem tego medium, co skutkuje złożeniem dla Ciebie kompleciku kosztem jakiegoś janusza, który łyknie porysowaną płytkę i pudełko bez instrukcji za tą samą cenę co Ty komplecik w jako-takim stanie.

A najlepiej to tam nie chodzić w ogóle

Opublikowano

I tej ostatniej rady się trzymam, no ale gry na Nintnedo w dobrej cenie ciężko dostać... Raz próbowali mnie o(pipi)ać na South Parku na One. Pudełko było po niemiecku i zapytałem typa czy gra będzie po ang. "Nie wiem" rzucił i zaczął szukać płytki. Na co ja że w takim razie dziękuje i do widzenia. Typek zmienił narracje i zaczął rzucać że jak najbardziej będzie po angielsku piękny kawalerze. 

tfu, tfu. Współczuje jeśli ktoś nie ma normalnego sklepu z grami w swoim mieście. 

Opublikowano
44 minuty temu, Kalel napisał:

Po raz kolejny CEX gra na mnie na cholernych skrzypcach. Znalazłem pudełko, wszystko po ang, ładnie wygląda, ide do kasy, pan daje karta no i jest pięknie. W domu sprawdzam a na karcie informacja że "ab 12 jahre". Dobrze że przynajmniej język angielski jest w grze. No ale oto ona

Akurat ten niemiecki napis występuje na karcie niezależnie od języku wydania (może to wynika z tego, że siedziba NoE jest w Niemczech)

Opublikowano

Zgadza się. Sam mam takiego Bravely Default, kupowanego w prawilnym sklepie, angielskie opakowanie, angielska gra, ale na karcie Frei ab 12 Jahre. Parę innych gier (m.in. Metroid Samus Returns i Majora's Mask 3D) też tak mają w moim przypadku. Zresztą podobną ułomnością mogą się pochwalić niektóre gry z WiiU. Na pudełku PEGI, a na płycie w środku USK, ze swoim Ab 6 Freigegeben.

Więc również Cię uspokajam, raczej nikt na Tobie nie zagrał.

Opublikowano

W oryginał nie grałem, a po filmikach dostałem dokładnie to czego się spodziewałem ^^

kupione w weekend za 109 w ME

OhpuMtd.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Podwójny  sukces!

Teraz byle do 6.

TF4luPC.jpg

Opublikowano
W dniu 1.12.2018 o 20:10, Kalel napisał:

Kazda gre na switcha mam z angielskiej dystrybucji i w wiekszosci zdecydowanej na karcie jest info po szwabsku, zreszta na vicie tez tak czasem bylo

Opublikowano
W dniu 1.12.2018 o 20:55, _Shaman_ napisał:

Akurat ten niemiecki napis występuje na karcie niezależnie od języku wydania (może to wynika z tego, że siedziba NoE jest w Niemczech)

Wynika to raczej z tego, że mają jeden szablon karta na całą Europę i Niemcy wymagają zapewne tej infomacji także na samym nośniku z grą. Tak samo mają kolekcjonerki czy większe wydania, które również posiadają USK na przodzie, wraz z PEGI (jak to widać chociażby na zdjęciu milana).

Opublikowano

113 zeta na 500+ z tytułu opłat celnych i już można się cieszyć Undertale na Switcha i PS4:

46817297_1142376959259308_56333556608514

Kolekcja RZADKICH gier rośnie jak poyebana.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Dostałem zwrot msrp od steelseries za popsute słuchawki do wykorzystania w ich sklepie, a że akurat było to podczas cyber monday i arctis pro były w promocji to po niewielkiej dopłacie wjechał właśnie nowy model :banderas:

RlT0WPA.jpg

Opublikowano

Kolejne zakupy z UK. T'AI FU komplecik w stanie mint, także zakup wunderbar w przyzwoitych cebulionach. Alone in the Dark do kompletu obok New Nightmare stoi dzielnie na półce. Z gier od Disneya nie mogło zabraknąć Alladyna, w którego się grało za dzieciaka (brakuje jeszcze tylko Herculesa i Tarzana i mogę spać spokojnie :D). W big boxach wpadła seria Fear Effect. Nigdy nie miałem okazji tego przejść, także mam co nadrabiać bo gierka z tego co pamiętam u @Bzduras jak kiedyś przeglądałem była dość fajna.  

VeeWEL3.jpg

PS. mam na sprzedaż to co poniżej bo mi się zdublowało z gier na PSX'a, gdyby kogoś interesowało to PM me.

Spoiler

CG4fC9o.jpg

Opublikowano

Ślinię sie na widok tego maleństwa, jak szczerbaty na suchary. Nostalgia górą  :wub:

IMG-20181204-143437.jpg

Spoiler

IMG-20181204-144518.jpg

Próba generalna pod wieczór :lapka: 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda że skończyły mi się reakcje. :/ Szkoda odpuścić takiemu raczysku.

Masz na myśli assassyny, farcrye, battelfronty ,cody itp ?   Co ci sie nie podoba w moim szaraczku - przecież to tylko kawałek playstiku ? 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Tanie żerowanie na nostalgii zasługuje na minusa. 

Opublikowano

Ruchanie przez Sony w dupsztala over 9000. :rayos:

Opublikowano

Kupuje wszystko od Sony. Niedługo wejdą nawet buty :oh_you: i nic wam do tego. Nie będę sie z tym przecież kryl.  

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Jaki ból doopy, że dobry chłopak kupił sobie gadżet od ulubionej marki.

A Nintendo Mini plusowali jak poyebani.