Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie zakupy w tym roku. Chyba ;)

9rk4co.jpg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Q5NUI2Yr.jpg

Opublikowano

Dwie gry na 7/10 oraz Bloodborne.

Nic szczególnego.

9aec8c611a3df323.jpg

Opublikowano
16 godzin temu, II KoBik II napisał:

Sylvan czemu RDR z PS3? 

Don KoBik :hi:
Jeżeli chodzi o to dlaczego gra z trójki obok RDR II, to jak już wspomniałem - dla towarzystwa (ładnie się prezentuje). Natomiast jeżeli chodzi o fakt dlaczego wersja na ten sprzęt, to zanim kombo Xbox One + Forza mnie zauroczyło, grałem głównie na konsoli Sony. :kaz:
Zaległości specjalnych nie mam, niemniej pierwszeństwo raczej mają nowe pozycje. Zatem, gdy na rynku zagości sezon ogórkowy chyba odświeżę RDR w wersji GOTY (Undead Nightmare miło wspominam), ale to na One X z tytułu 4k. A mając obie wersję na sprzęcie M$, pozostanie zakupić dla równowagi we wszechświecie RDR II Remastered na piąte PS - bo to, że za jakiś czas się pojawi jest niemal pewne i oby do tego czasu wyeliminowali kilka bolączek tej gry (m.in. chowanie się za osłonami).
Mam nadzieje, że ciekawość zaspokoiłem, a i miałeś rację odnośnie Odyssey, jest zdecydowanie (jak to elegancko ująłeś) barwniejsza od poprzedniczki. :lapka:
Jednak o tym, to już w tamtejszym temacie porozmawiamy.:touche:

Opublikowano
15 godzin temu, Royal napisał:

Dwie gry na 7/10 oraz Bloodborne.

Lepiej tego bym nie ujął. :kaz:

Opublikowano

Troche nie zakupy growe, ale troche przez Mutant YZ, wiec wklejam tutaj.

49652207_1567993586636632_35015631628455

Opublikowano
2 godziny temu, Sylvan Wielki napisał:

Don KoBik :hi:
Jeżeli chodzi o to dlaczego gra z trójki obok RDR II, to jak już wspomniałem - dla towarzystwa (ładnie się prezentuje). Natomiast jeżeli chodzi o fakt dlaczego wersja na ten sprzęt, to zanim kombo Xbox One + Forza mnie zauroczyło, grałem głównie na konsoli Sony. :kaz:
Zaległości specjalnych nie mam, niemniej pierwszeństwo raczej mają nowe pozycje. Zatem, gdy na rynku zagości sezon ogórkowy chyba odświeżę RDR w wersji GOTY (Undead Nightmare miło wspominam), ale to na One X z tytułu 4k. A mając obie wersję na sprzęcie M$, pozostanie zakupić dla równowagi we wszechświecie RDR II Remastered na piąte PS - bo to, że za jakiś czas się pojawi jest niemal pewne i oby do tego czasu wyeliminowali kilka bolączek tej gry (m.in. chowanie się za osłonami).
Mam nadzieje, że ciekawość zaspokoiłem, a i miałeś rację odnośnie Odyssey, jest zdecydowanie (jak to elegancko ująłeś) barwniejsza od poprzedniczki. :lapka:
Jednak o tym, to już w tamtejszym temacie porozmawiamy.:touche:

Wszystko w temacie. Kurde głowa mnie boli jak patrze na backlog a za chwile wychodzą kolejne tuzy z kategorii must have. Jezusku daj mnie 48h na dobe. Tylko tyle chce. 

Opublikowano

W sylwestra będę grał w grę

nK0rgcT.jpg

Opublikowano
29 minut temu, Yakubu napisał:

Ragnar Sadowski :sir:

Cydr w sylwestra zakończony fapaniem się do etykiety?

Opublikowano
44 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Cydr w sylwestra zakończony fapaniem się do etykiety?

Piwo troche za stare jak na Yakuba. :v

Opublikowano

Miałem czekać do nowej odświeżonej wersji Switcha ale trafiła się okazja na olx jako nieudany prezent z jeszcze nierozpakowaną gierką. Plus uzupełnienie kolekcji na 3DSa.

r69pj1x.jpg?1

Opublikowano

Ku,rwa musiałem się mocno nagimnastykować aby doczytać co to za gierka xd

Opublikowano

Pierwsza nowa gierka w tym roku (chociaż kupowana kilka miesięcy wstecz):

s188hyF.jpg

Fast Striker, numerek 1237 z 2200. Lubię shmupy i szanuję NG DEV Team, więc trzeba było dorwać swoją kopię, zwłaszcza przy takim nakładzie.

Edytowane przez ping

Opublikowano
2 godziny temu, ping napisał:

....szanuję NG DEV Team...

No to jesteś jedną z niewielu osób. Wiele złego słyszałem o nich ale to w społeczności Neo Geo. Nawet chciałem od nich gierkę kupić na MVSa ale kumpel mi odradzał. I w sumie słusznie bo był to 2015 rok a gierka miała tyle razy przekładaną premierę ,że do dzisiaj nie wyszła xD. Jednak Kraut Buster wygląda kozacko :ohboy:

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał:

No to jesteś jedną z niewielu osób. Wiele złego słyszałem o nich ale to w społeczności Neo Geo. Nawet chciałem od nich gierkę kupić na MVSa ale kumpel mi odradzał. I w sumie słusznie bo był to 2015 rok a gierka miała tyle razy przekładaną premierę ,że do dzisiaj nie wyszła xD. Jednak Kraut Buster wygląda kozacko :ohboy:

Społeczność NeoGeo jest bardzo specyficzna, a ja nie pogardzę dobrym shmupikiem.

Kraut Bustera kupił kolega lata wstecz - od czasu do czasu zastanawia się głośno nad tym kiedy w końcu go dostanie... :)

Opublikowano

No i gierka, za którą poleci stos minusów, ale mi tam w jedynkę grało się spoko i była to jedna z dwóch gier, którą skończyła w całości moja żona, teraz też pogramy :)f65b5c78ba17cd42d724df8fefed1a21.jpg

Opublikowano

Świąteczne prezenty - powrót do II WŚ

jedna gierka do singla, druga do multi, chyba nie muszę mówić która to która xD

x4WZuMi.jpg