Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, chris85 napisał:

Kiedy byłem pierwszy raz w UK, też kupowałem taki szajs. Carboot, te wszystkie charity shops. 

Na szczęście szybko mi przeszło. 

Akurat zakupy z UK się mi bardziej opłacają stąd też cały czas stamtąd zamawiam. Fakt idzie się wkręcić z tym kupowaniem, ale przemeblowałem mocno kolekcje i zbieram wybrane tytuły. Niektóre cheesy tytuły jakie wpadają to są kupowane tylko po to by mieć pudełko na podmiankę, a jak wiadomo casy do gier na szaraka są łamliwe. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ga4S25z.jpg

Opublikowano

U3Bfg0A.jpg?1

Wreszcie też zamieszczam zdjęcie gierki - gierek, która nie dotarła do mnie w 2018, ale na samym początku 2019. To ta pozycja w środku. Podobno niezła.

1trpzpt.jpg?1

Jakby kogoś interesował środek pudełka:

5kTqbox.jpg?1

VTCegKw.jpg?1

Opublikowano

XYw81RQ.jpg

za 124zł? Dziękuje, reflinki KiG :) 

Opublikowano

2en27pu.jpg

Opublikowano

Moje ostatnie nabytki. Ostatnio zdałem sobie sprawę, że moja biblioteczka gier na PS2 w wydaniach europejskich prezentuje się dość mizernie. Około 250 gier w PALu, zaś trzy razy tyle w NTSC-J - przyszedł czas, by to trochę wyrównać. Gry na PS2 są teraz niesamowicie tanie i wciąż można je dorwać w niezłym stanie. Nie wszystko to hity 10/10, ale nie ma tutaj żadnych Rugby, krykietów czy innych piłek nożnych. Praktycznie codziennie kilkam coś na eBayu za kilka funciaków i powolutku uzupełniam zbiory - w półtorej miesiąca uskładała się setka pozycji w ładnym stanie. Mega się cieszę z SHOXa upolowanego za 15 złociszy - ta gra to diament.

uYxJsTg.jpg
Qj1RQRl.jpg
CtHHk9o.jpg
lKrLwhR.jpg
i8sP1ih.jpg
3nh7gUG.jpg

Oprócz tego wpadło trochę dobra na nowsze sprzęty. Heavenly Guardian to ciekawy hidden gem - kto grał w Pocky and Rocky to wie, czego się spodziewać. Miała to być kolejna odsłoan serii, ale developerzy się nie dogadali. Do tego jedna z 1600 kopii Rym 9000 na PS4 - trafił mi się numerek 20. Gra wygląda jak z Wonder Swana... :)

YfYLCEQ.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Rym prezentuje się pięknie, daj znać jak gierka, wstępnie może być kozakiem.

Opublikowano

Little Britain xD

pamiętam jak sąsiad byl  zachłystnięty sciaganiem dicxów z osiołka, drukował kolorowe okładki i  sicagal wszystko, na półce miał np.  "gulczas a jak myslisz". Miał tysiące pudełek. Gdy się pozbywal to pukał się w głowę "na ch,uj ja to sciagałem". Myślę że gdyby miał oryginał to by jeszcze płakał.

Opublikowano

Taka PS2 mi wpadła przez przypadek :) w sensie zalicytowałem i jakoś tak wygrałem aukcje (tak, przepłaciłem)

Opublikowano

Drugie PlayStation, ależ to jest sprzęt :kaz: Tyle wspaniałości, wspomnę chociażby o : Virtua Fighter 4(Evo), Burnout 3: Takedown,  Rzaczet i Klank Trzeci,  TimeSplitters 2, God of War II, pierwszy DMC, MGS 3: Snake Eater, Manhunt, Viewtiful Joe, GTA: Vice City, RE4, FF, Tekkeńce i wiele, wiele innych.... Co to były za czasy :yahoo:
Bez skrzynek, mikro płatności, pre-alfa dem za 240 zł na dzień dobry, gier usług rozwijanych oraz naprawianych latami. Nawet tryb multi nie był płatny :dunno:
No i ten przeskok graficzny -  patrz Tekken 3 i Tag, Silent Hill oraz jego kontynuacja, Metal Gear Solid, Final Fantasy, GT, Tony Hawk.... to była rewolucja. :obama:
O właśnie, Tony, a teraz jaką formę prezentujesz, pamiętasz czasy PSX i drugiej GrajStacji :diablo:
Niemniej faktycznie konsola czyszczona była chyba cyrklem (taki przyrząd kreślarki, którym kółeczka się robiło, jakby ktoś nie pamiętał, było takie coś). :wio:
Z całym szacunkiem, ale moja PS2 jest już pełnoletnia, ale wciąż prezentuje się godnie :touche:

8mQgfcR.jpg

:good2:

Opublikowano
13 godzin temu, czapa napisał:

fajna, tylko chyba dość porysowana. Ile dałeś?

No troszkę porysowane. może się kiedyś za to wezmę i ją odnowię. 200PLN dałem 

Opublikowano

Zobaczymy, co to warte :wub:

IMG-20190223-135929.jpg

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Wpadło kolejne kilka gierek:

Q6VAjgF.jpg

Yakuzę chętnie odświeżę - po premierze wyplatynowałem okazyjnie nabytą wersję chińską (dobrze, że dubbingu nie lokalizowali na chiński), a że trochę czasu minęło, z przyjemnością zagram drugi raz.

Ever Oasis ciekawił mnie mocno od dłuższego czasu, ale barierą psychologiczną było 100zł - niby zdarzały się egzemplarze w tej cenie, jednak były to wydania z niemiecką okładką (i olbrzymim logiem USK) - niby nie jestem fetyszystą okładek, ale w tym przypadku wolałem poczekać.

SNK Heroines to rzecz, którą pomimo szanowania marki SNK pominąłem na premierę, bo wyglądała mi na średniaka. Po promocji na Amazonie (okolice 16 funi) postanowiłem dać szansę.

Edytowane przez ping

Opublikowano

hapfDfJ.jpg

Kolejne tytuły z wishlist. Miałem już nic w lutym nie kupować :dunno:

Opublikowano
4 godziny temu, MEVEK napisał:

Zobaczymy, co to warte :wub:

IMG-20190223-135929.jpg

O tak też jest GRIP ;) Było w GamePassie i jakoś do Rollcage sporo brakuje.

Opublikowano

no strasznie slaby ten grip, dobrze ze dzięki gp można bylo zaoszczędzić sianko

Opublikowano
W dniu 23.02.2019 o 11:02, CoATI napisał:

No troszkę porysowane. może się kiedyś za to wezmę i ją odnowię. 200PLN dałem 

No to faktycznie "trochę" przepłaciłeś, ale czymże jest te 200zł w obliczu takiej przyjemności ;)

Kiedyś chyba lokalnie na OLX widziałem taką w podobnym pieniądzu, chyba z jakimiś kablami itd, ale jakoś kolejna plejka nie ciśnie mi się na siłę, no chyba że kosztuje mnie mniej niż 50zł :D A i ten kolor mnie aż tak nie urzeka, wolałbym ciemnoniebieską.

Mimo wszystko propsik za udany zakup.

Opublikowano

Dziś wpadły trzy gierki, w tym MESJASZ na VRa - druga po Polybiusie gra, dla której warto kupić okularki.

cWLnNp6.jpg

Fajny wieczór się szykuje.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Salamalejkum @Dave Czezky - przed chwilą wyjąłem gierkę z paczkomatu :hi:

Za 35zł (plus wysyłka), żal było nie brać, zwłaszcza że od dawna miałem to na liście "do kupienia".
Co prawda nie przyjrzałem się fotce na allegro i dopiero dziś patrzę, że to "PEGI" jakieś nie teges :kaz:
No cóż, mimo że wersja na rynek terrorystyczny, to wszystko, włącznie z okładką, po angielsku, więc nie ma lipy.

A hologram z folii tak mi się spodobał, że przykleiłem go w tym samym miejscu na pudełku :)

6d3521d9e4f36490gen.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, Wredny napisał:

Za 35zł (plus wysyłka), żal było nie brać, zwłaszcza że od dawna miałem to na liście "do kupienia".

Za ileee? :P Dalej jest taka promocja?