Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 20.08.2020 o 21:20, Hoipolloi napisał:

06c0mP4.jpg

Dawno nic nie wrzucałem więc trzeba nieco zaktualizować wątek. Zakupy z okresu dwóch i pół miesiąca. Trochę dobroci wpadło, ale chyba najbardziej jestem zadowolony z SH2 w wydaniu pudełkowym, dość ciężko zdobyć, a jak już jest to w chorych kwotach. Nie wiem czy kojarzycie Rycerzy Zodiaku, kiedyś na RTL7 bodajże leciało anime z francuskim dubbingiem. Sanctuary obok Hadesa kończy serię u mnie na PS2. Genji warto posiadać w kolekcji/do ogrania, fajny slasher pokroju Onimushy.

Z PS1 w końcu uzupełniłem zbiory o Castlevanie Chronicles (SOTN już posiadam). Capcomy o dziwo wpadły w przystępnej monecie, jak również Earthworm Jim 2. Kolekcja Mortali również zakończona u mnie, a ostatnim elementem układanki był MK Special Forces (słaba część, ale nic nie przebije Mythologys Sub-Zero w byciu srogim crapem). Trylogia Rainbow Six zasila regał (posiadałem jedynie Lone Wolf). No i udało się zakupić D o połowę taniej niż obecne ceny rynkowe, więc z zakupów jestem zadowolony.

A to mam na ewentualną wymianę/sprzedaż. FFVIII sprzedane, reszta jest.

Pokaż ukrytą zawartość

JtVkRX4.jpg

Xena??? Toc to dziadostwo jest.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

@Hoipolloi kieruje się raczej ilością, nie jakością. To nie jest do grania, tylko do stania na półce.

Opublikowano

Też mam swojego Cwelesta w folii i chyba w niej zostanie. Zgadzam się to pudełeczko to czysty sex.

Żeby nie offtopować pochwalę się słuchawkami BT, jakie ostatnio testuje na konsolach. Marshall Monitor - Metalowy pałąk, żadne plastikowe (pipi) tylko solidne wykonanie. W eleganckim pudełku z dosyć grubej tektury dostajemy pokrowiec, kabelek micro usb i kabelek jack. Oczywiście jest to headset ale nie miałem przyjemności sprawdzić mikrofonu poza discordem, jednakże znajomy bardzo dobrze mnie słyszał. Są zrobione z myślą przede wszystkim o słuchaniu muzyki i muszę przyznać że brzmienie jak na BT mają nader potężne, są basy. Nie wyobrażam sobie już kiedykolwiek wracać do jakiś Sony Goldów i innych turtlesów. Jedyny minus to, że od dłuższego noszenia mogą boleć uszy przez nacisk, warto sobie po 3-4 godzinach zrobić krótką przerwę ale z Goldami miałem podobne odczucia. Na 99 % to nie są oryginały tylko chińska podróba ale szczerze? Jak za 3 stówy wykonują swoje zadanie celująco bateria trzyma około 30 godzin.

Spoiler

jcotjl5.jpg

Spoiler

D6Y620x.jpg

Spoiler

bodL3nt.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy z tego tygodnia:

- Days Gone do kolekcji i przejsc sobie znowu,

- Batmana jednak wziąłem doublepacka bez AK - wyjdzie taniej, i będę miał AK w pudle,

- I planetfall bo był tani i chętnie sprawdzę.

20200827_170855.jpg

No i mistrz planszowy takenoko ze slodka pandzią.

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

@Hoipolloi kieruje się raczej ilością, nie jakością. To nie jest do grania, tylko do stania na półce.

Omega lol. Akurat gry na PS1 i PS2 jakościowo mam dość mocne, jest i parę słabszych pozycji jak np. ta Xena, ale każdy zbiera pod siebie, każdego kolekcja jest indywidualna etc. Gdybym szedł w ilość, a nie jakość to bym leciał w full sety, a tak nie jest. I owszem u mnie to jest do stania na półce, by cieszyć moje oko. Na PSC ogrywam sobie z ISO te tytuły, więc jest luz blus.

Opublikowano

Majster, piszesz, jakbym Cię nie znał i nie rozmawiał z Tobą na ten temat tak ze sto razy xD

Opublikowano

bedzie grane, pewnie mocne 6/10 ale anime dziecinstwa:banderas:

20200828_121521.jpg

Opublikowano

Takie gry zamówiłem u Czezkyego (i dziś trafiły do paczkomatu)

gry.jpg

Obecnie kupuję gry żeby tylko kupować. Zagrać w nie zamierzam kiedy definitywnie zakończę swoją przygodę z World of Warcraft Classic (czyli pewnie za rok).

Opublikowano

Zupełnie przypadkowo ostatnio wszedłem do sklepu VGP, tylko po to żeby zmienić hasło. I jak zobaczyłem, że jest na sprzedaż MGS legacy collection za 30 CAD i darmowa wysyłka od 50 CAD to nie mogłem tego tak zostawić. Dorzuciłem do paczki Niera i Drakengard 3 i voila.
Ciekawe kiedy czy jeszcze w tym roku cokolwiek z tego odpalę xD
dcb5f2c5352eeba6d60b0e3bd811224c.jpg

Opublikowano

Drakengard perelka, ale nigdy nie udało mi sie ubic ostatniego bossa. :nvmnd:

Nier wiadomo, klasyk, ale to juz sobie odswieze remasterze.

Opublikowano

Trzeba cos w koncu pograc na Switchu :lapka:

IMG-20200831-180311-2.jpg

IMG-20200831-180338-2.jpg

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Trzeba było wybrać coś z lepszym framratem i ktoś cie oj.ebał na instrukcję.

Opublikowano
9 minut temu, devilbot napisał:

Trzeba było wybrać coś z lepszym framratem i ktoś cie oj.ebał na instrukcję.

Nintendo nie dodawało instrukcji chiński mądrołku. 

Opublikowano

Średnia ta zelda w porównaniu do "dużych" wersji 

Opublikowano

Za prawie taką samą cenę jak standardowe pudełko na premierę to żal było nie brać 

MusMRAx.jpg

Edytowane przez number_nine

Opublikowano

Dałem plusa, ale przez zęby cedziłem bluzgi z zazdrości :/

Opublikowano

@Dajzner, rozumiem, że z promo na oficjalnym sklepie SE? Kiedy zamawiałeś? Ja równy tydzień temu i... nadal nie ma :( A okładeczka piękna.

Opublikowano

27 sierpnia  oznaczone jako wysłane; przyszło dzisiaj kurierem DPD

Opublikowano

image0.jpg?width=671&height=895

będzie skejtowane