Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

U mnie dzisiaj tak, klasycznie.

spacer.png

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
W dniu 18.09.2020 o 18:05, aux napisał:

Też nabyłem oficjalny emulator Nintendo z trzema romami :)

AcWL2Sh.jpg

Ej, to że Mario ma wąsy, nie znaczy, że go można bezkarnie od cyganów wyzywać!

Badum tss gif.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kurier wpadł :)

IMG-20200925-091119.jpg

IMG-20200925-091128.jpg

IMG-20200925-091138.jpg

IMG-20200925-091148.jpg

IMG-20200925-091157.jpg

IMG-20200925-091207.jpg

IMG-20200925-091216.jpg

IMG-20200929-094110.jpg

IMG-20200929-094126.jpg

IMG-20200929-094357.jpg

IMG-20200929-171643.jpg

IMG-20200929-171652.jpg

IMG-20200929-171700.jpg

IMG-20200929-171709.jpg

Opublikowano

Skąd masz na to pieniążki? :nosacz2:

Opublikowano

Bandytka. Idealnie wchodzi w przerwach od grania ;)

A tak serio, nigdy i na żadnej platformie nie kolekcjonowałem gier. Switcha dostałem od żony i wsiąkłem po uszy, szczególnie w te wydania z LRG i SRG właśnie. Szczerze mówiąc traktuję to też trochę jak swego rodzaju inwestycję (obserwując sytuację cenową z tymi wydaniami, wiem że za jakiś czas - i w razie potrzeby - będzie można je spieniężyć z nawiązką). A póki co po prostu ustawiam kolejne pudełeczka na półkach i zwyczajnie się nimi cieszę. 

Opublikowano

Powiem wam, że przesiadka z kilkuletniego, 48" fullhd na tego bydlaka robi niemałe wrażenie. :obama: 

V0cgKqW.jpg

Teraz można spokojnie czekać do listopada. :usmiech:  A do tego czasu nacieszyć się obrazem nadrabiając zaległości serialowo-filmowe. 

Opublikowano

Jak ja brałem tv 3 lata temu to OLED 65 kosztowała 12k, a nie chciałem przekraczać 10k :( no boli mnie trochę dupa, że jednak nie wziąłem. A teraz przesiadka nie wchodzi w grę bo mam inne wydatki. Dobrze tylko, że jest wziąłem w miarę spoko 65 ;)

Opublikowano

Widzę, żę populacja oledowców stale się powiększa. Oby nasz Schwanz nie szedł na zawał. :pawel:

Piękny zakup @MBeniek jakość obrazu OLEDa urywa łeb, a HDR to chyba najlepsze co ta generacja dała nam w kwestii obrazu. :fsg: 

Opublikowano

Zobaczyłem i uwierzyłem! Smolista czerń :obama:  Te kolory, ten kontrast :banderas:

1G8nLkr.jpg

Opublikowano
22 godziny temu, Starh napisał:

Zobaczyłem i uwierzyłem! Smolista czerń :obama:  Te kolory, ten kontrast :banderas:

1G8nLkr.jpg

Tez tak zawyjesz jak sie Twoja dowie ile to cudenko kosztowalo.

Opublikowano

Akurat ostatnio w promo chodziły w prawie takich cenach jak 55 cali rok temu więc raczej będzie wył ze szczęścia. 

Opublikowano

Nigdy nie grałem w oryginał, więc zobaczymy, o co ten ambaras:

HWKHtkb.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Plugawy napisał:

Tez tak zawyjesz jak sie Twoja dowie ile to cudenko kosztowalo.

Dostała gofrownicę w bonusie + 800 zł z karty podarunkowej pójdzie z dopłata na indukcję. Wilk syty i owca cała xD 

Opublikowano

kEpgwgO.jpg

ZiaIzVM.jpg

wleciał od pana Czezkiego piękny padzik z uchwytem na smartphona 

świetnie wykonany, niesamowicie wygodny i ten krzyżak, a dodatkowo kompatybilny z Windowsem, Androidem, Switchem, a nawet ps3 :banderas:

już czekają na komórce emulatorki NES, SNES, GBA, NDS, GC, PSX, PSP :obama: 

na pierwszy ogień lecą Donkey Kong Country, Super Mario World, Pokemony, Metal Slug Anthology, Street Fighter II Turbo, Mario Kart, Def Jam FFNY, Vice City Stories, no i oczywiście potężny x c l o u d

2020? piękny czas na bycie graczem :fsg: 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Dużo roboty z taką emulacją PSX i PSP jest?

Opublikowano

praktycznie nic, czasami trzeba zmapować przyciski na padzie ale to by było na tyle :notbad: 

do Metal Sluga tylko musiałem jeden parametr zmienić, Def Jam chodził jak złoto od razu

Tekken 3 też git

Opublikowano
On 9/15/2020 at 6:49 PM, Wredny said:

Xboxowych zbrojeń ciąg dalszy...

Forza Horizon itp.JPG

@Paolo de Vesir dał mi znać o promocji na Forzę Horizon 3, a że nie wypadało nie mieć dwójki, to i ją zamówiłem.
Na FIFĘ nie zwracajcie uwagi - dorzucono gratis w ramach przeprosin za lipę z FH2 właśnie (rozcięty grzbiet, ale już wymieniona i F17 na osłodę - żeby było śmieszniej, jak zwykle gardzę FIFĄ, tak akurat tę odsłonę mam od premiery na PS4).
Gears 5 z tą śmieszną menstruacją na okładce, a do kompletu xboxowy "EX", o istnieniu którego przypomniał mi @u55r - nawet nie wiedziałem, że drugi Wiesław dostał takie fajne, hybrydowe wydanie.

Nie wiedziałem, że Wiedźmin 2 ma wydanie w pudle Xbox One. Mam premierowy egzemplarz z soundtrackiem, mapką i poradnikiem na X360 - chętnie przejdę raz jeszcze w 4K :)

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Nie wiedziałem, że Wiedźmin 2 ma wydanie w pudle Xbox One. Mam premierowy egzemplarz z soundtrackiem, mapką i poradnikiem na X360 - chętnie przejdę raz jeszcze w 4K :)

Jakby co to wiedz że patch jest darmowy i nie trzeba kupować kolejnego pudełka :) 

Opublikowano
Just now, maciucha said:

Jakby co to wiedz że patch jest darmowy i nie trzeba kupować kolejnego pudełka :) 

Jasna sprawa! Maciucha, ile dałeś za pada? Wpadł mi kiedyś w oko.

Opublikowano

199zł za pada i chyba 25zł za uchwyt.

Zapomniałem jeszcze dodać, że w komplecie jest pak akumulatorków wsadzanych jak w padzie od Xboxa, więc jeśli miałyby kiedyś się zużyć to nie będzie najmniejszych problemów z wymianą na baterie/inne aku.

Opublikowano

Przedwczoraj skończyłem Death Stranding. Dziś zaczynam Ducha Cuszimy. Skończę i już prosiak może iść na pchli (no chyba, że jeszcze czarnoskórego Spidermana jeszcze ogram na past genie).

IMG_20201002_182153__01.jpg

Opublikowano

Kurde kupić pudełko od reki bez czekania kilku dni bylo ciężko, ale dorwalem ostatnia sztukę w media expert na zadupiu :)spacer.png

Opublikowano

spacer.png

Nieco od mistrzów.

spacer.png

Stare i nowe

spacer.png

Policjanci i złodzieje.

spacer.png

Gry za 15 zł sztuka.

spacer.png

spacer.png

Dobra ścieżka dźwiękowa na fajnym podwójnym wydaniu winylowym.

Edytowane przez shinian