Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

U mnie dzisiaj tak, klasycznie.

spacer.png

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
W dniu 18.09.2020 o 18:05, aux napisał:

Też nabyłem oficjalny emulator Nintendo z trzema romami :)

AcWL2Sh.jpg

Ej, to że Mario ma wąsy, nie znaczy, że go można bezkarnie od cyganów wyzywać!

Badum tss gif.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kurier wpadł :)

IMG-20200925-091119.jpg

IMG-20200925-091128.jpg

IMG-20200925-091138.jpg

IMG-20200925-091148.jpg

IMG-20200925-091157.jpg

IMG-20200925-091207.jpg

IMG-20200925-091216.jpg

IMG-20200929-094110.jpg

IMG-20200929-094126.jpg

IMG-20200929-094357.jpg

IMG-20200929-171643.jpg

IMG-20200929-171652.jpg

IMG-20200929-171700.jpg

IMG-20200929-171709.jpg

Opublikowano

Skąd masz na to pieniążki? :nosacz2:

Opublikowano

Bandytka. Idealnie wchodzi w przerwach od grania ;)

A tak serio, nigdy i na żadnej platformie nie kolekcjonowałem gier. Switcha dostałem od żony i wsiąkłem po uszy, szczególnie w te wydania z LRG i SRG właśnie. Szczerze mówiąc traktuję to też trochę jak swego rodzaju inwestycję (obserwując sytuację cenową z tymi wydaniami, wiem że za jakiś czas - i w razie potrzeby - będzie można je spieniężyć z nawiązką). A póki co po prostu ustawiam kolejne pudełeczka na półkach i zwyczajnie się nimi cieszę. 

Opublikowano

Powiem wam, że przesiadka z kilkuletniego, 48" fullhd na tego bydlaka robi niemałe wrażenie. :obama: 

V0cgKqW.jpg

Teraz można spokojnie czekać do listopada. :usmiech:  A do tego czasu nacieszyć się obrazem nadrabiając zaległości serialowo-filmowe. 

Opublikowano

Jak ja brałem tv 3 lata temu to OLED 65 kosztowała 12k, a nie chciałem przekraczać 10k :( no boli mnie trochę dupa, że jednak nie wziąłem. A teraz przesiadka nie wchodzi w grę bo mam inne wydatki. Dobrze tylko, że jest wziąłem w miarę spoko 65 ;)

Opublikowano

Widzę, żę populacja oledowców stale się powiększa. Oby nasz Schwanz nie szedł na zawał. :pawel:

Piękny zakup @MBeniek jakość obrazu OLEDa urywa łeb, a HDR to chyba najlepsze co ta generacja dała nam w kwestii obrazu. :fsg: 

Opublikowano

Zobaczyłem i uwierzyłem! Smolista czerń :obama:  Te kolory, ten kontrast :banderas:

1G8nLkr.jpg

Opublikowano
22 godziny temu, Starh napisał:

Zobaczyłem i uwierzyłem! Smolista czerń :obama:  Te kolory, ten kontrast :banderas:

1G8nLkr.jpg

Tez tak zawyjesz jak sie Twoja dowie ile to cudenko kosztowalo.

Opublikowano

Akurat ostatnio w promo chodziły w prawie takich cenach jak 55 cali rok temu więc raczej będzie wył ze szczęścia. 

Opublikowano

Nigdy nie grałem w oryginał, więc zobaczymy, o co ten ambaras:

HWKHtkb.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Plugawy napisał:

Tez tak zawyjesz jak sie Twoja dowie ile to cudenko kosztowalo.

Dostała gofrownicę w bonusie + 800 zł z karty podarunkowej pójdzie z dopłata na indukcję. Wilk syty i owca cała xD 

Opublikowano

kEpgwgO.jpg

ZiaIzVM.jpg

wleciał od pana Czezkiego piękny padzik z uchwytem na smartphona 

świetnie wykonany, niesamowicie wygodny i ten krzyżak, a dodatkowo kompatybilny z Windowsem, Androidem, Switchem, a nawet ps3 :banderas:

już czekają na komórce emulatorki NES, SNES, GBA, NDS, GC, PSX, PSP :obama: 

na pierwszy ogień lecą Donkey Kong Country, Super Mario World, Pokemony, Metal Slug Anthology, Street Fighter II Turbo, Mario Kart, Def Jam FFNY, Vice City Stories, no i oczywiście potężny x c l o u d

2020? piękny czas na bycie graczem :fsg: 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Dużo roboty z taką emulacją PSX i PSP jest?

Opublikowano

praktycznie nic, czasami trzeba zmapować przyciski na padzie ale to by było na tyle :notbad: 

do Metal Sluga tylko musiałem jeden parametr zmienić, Def Jam chodził jak złoto od razu

Tekken 3 też git

Opublikowano
On 9/15/2020 at 6:49 PM, Wredny said:

Xboxowych zbrojeń ciąg dalszy...

Forza Horizon itp.JPG

@Paolo de Vesir dał mi znać o promocji na Forzę Horizon 3, a że nie wypadało nie mieć dwójki, to i ją zamówiłem.
Na FIFĘ nie zwracajcie uwagi - dorzucono gratis w ramach przeprosin za lipę z FH2 właśnie (rozcięty grzbiet, ale już wymieniona i F17 na osłodę - żeby było śmieszniej, jak zwykle gardzę FIFĄ, tak akurat tę odsłonę mam od premiery na PS4).
Gears 5 z tą śmieszną menstruacją na okładce, a do kompletu xboxowy "EX", o istnieniu którego przypomniał mi @u55r - nawet nie wiedziałem, że drugi Wiesław dostał takie fajne, hybrydowe wydanie.

Nie wiedziałem, że Wiedźmin 2 ma wydanie w pudle Xbox One. Mam premierowy egzemplarz z soundtrackiem, mapką i poradnikiem na X360 - chętnie przejdę raz jeszcze w 4K :)

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Nie wiedziałem, że Wiedźmin 2 ma wydanie w pudle Xbox One. Mam premierowy egzemplarz z soundtrackiem, mapką i poradnikiem na X360 - chętnie przejdę raz jeszcze w 4K :)

Jakby co to wiedz że patch jest darmowy i nie trzeba kupować kolejnego pudełka :) 

Opublikowano
Just now, maciucha said:

Jakby co to wiedz że patch jest darmowy i nie trzeba kupować kolejnego pudełka :) 

Jasna sprawa! Maciucha, ile dałeś za pada? Wpadł mi kiedyś w oko.

Opublikowano

199zł za pada i chyba 25zł za uchwyt.

Zapomniałem jeszcze dodać, że w komplecie jest pak akumulatorków wsadzanych jak w padzie od Xboxa, więc jeśli miałyby kiedyś się zużyć to nie będzie najmniejszych problemów z wymianą na baterie/inne aku.

Opublikowano

Kurde kupić pudełko od reki bez czekania kilku dni bylo ciężko, ale dorwalem ostatnia sztukę w media expert na zadupiu :)spacer.png

Opublikowano

spacer.png

Nieco od mistrzów.

spacer.png

Stare i nowe

spacer.png

Policjanci i złodzieje.

spacer.png

Gry za 15 zł sztuka.

spacer.png

spacer.png

Dobra ścieżka dźwiękowa na fajnym podwójnym wydaniu winylowym.

Edytowane przez shinian