Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

niby ni jestem już pudełkowcem, ale jak widzę te zielone pudełeczka to :wub:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Jak najbardziej, jeszcze jak. Grane na premierę. Jestem Reso maniakiem prawie takim jak Wesker.

To fajnie ograć trójke razem z dwójką w choronologii. Jak jesteś maniak to wiesz o czy mówie. 

Opublikowano

Moje pierwsze zielone pudełko od czasów X360, raczej niewiele ich będzie ze względu na GPU.

TYLKO PO CO DWA RAZY XBOX ONE NA PRZODZIE?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moje dwa najnowsze i zarazem ostatnie nabytki w tym roku. 

Z Mafią to będzie tak na dobrą sprawę mój pierwszy kontakt, bo tej godzinki ze skopanym portem na PS2 lata temu nie ma co liczyć (i jak najszybciej wymazać z pamięci). 

Ubi-gierka kupiona po spustach zarówno recenzentów, jak i forumowiczów - miałem w ten tytuł totalnie wyebane, ale po tych wszystkich zachwytach trzeba sprawdzić. 

_20201223_151807.JPG

Opublikowano

xmCMY30.jpg

Opublikowano
W dniu 20.12.2020 o 18:34, Dr.Czekolada napisał:

Zrobiłem sobie skromny prezent pod choinkę. Wyczaiłem to przypadkiem, bardzo ładne wydanie.

IMG_20201219_182203.jpg

2 lata temu wyciagnalem to z kosza w biedronce za 7zl xd

Opublikowano

Dostałem od narzeczonej :) Flaszka aby przełknąć te bugi.

IMG-20201223-173140.jpg

Trochę mi się odechciało po straceniu sporej kasy na ich akcjach no ale dam szansę :)

Opublikowano

U mnie prezent też już dotarł. W ogóle świetny patent skarpetek. Upodabniają się do właściciela po założeniu.

IMG20201223224024.jpg

IMG20201223221104.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Czoperrr napisał:

Dostałem od narzeczonej :) Flaszka aby przełknąć te bugi.

IMG-20201223-173140.jpg

Trochę mi się odechciało po straceniu sporej kasy na ich akcjach no ale dam szansę :)

Czy balentajs jest niezbędny do grania w cybera?

Teraz, Boomcio napisał:

Flaszka aby przełknąć te bugi

A, teraz docxytałem ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Xoltro napisał:

U mnie prezent też już dotarł. W ogóle świetny patent skarpetek. Upodabniają się do właściciela po założeniu.

IMG20201223224024.jpg

IMG20201223221104.jpg

Masturbujący się niedźwiedź? To niezłe skiery xD 

Ja sobie na próbę ściągnąłem z chin (tak, wiem, że to jest tu nie lubiane) podróbkę back buttona attachment za 25 zeta. Pograłem z jakieś 4 godziny w Days Gone i powiem, że sprawuje się bardzo dobrze. Jak się zepsuje to dam znać ile to wytrzymuje. Może zrobić jakiś kanał z przesyłkami z chin jak się sprawują. Czy to wypali? A tym czasem to urządzenie wygląda tak: 

IMG20201223131347.jpg

Opublikowano
12 hours ago, Boomcio said:

Czy balentajs jest niezbędny do grania w cybera?

A, teraz docxytałem ;)

Grałem wczoraj kilka godzin i śmigało elegancko zarówno w Performance jak i Quality Mode. Póki co zero bugów, fantastyczny klimat miasta. Nie było konieczności otwierać butelki. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Ostatnie zakupy grupowe w tym roku, Anthem dostałem gratis, sprzedawca ma tego masę i dodaje do większych zakupów xd

IMG_20201224_112702.thumb.jpg.ada09e65a1719c6ecf58db63f9b02dca.jpg

Opublikowano

Za ile wyrwales Batmana?

Opublikowano

No, moze byc lipa z dlc do batmana.

Opublikowano

U mnie także już ostatni rzut w tym roku.
Wreszcie zamiana budżetowych słuchawek po kablu na coś bardziej sensownego.
Jestem ciekawy jak wypadnie Sakuna.

eTaSyLb.jpg?2

6JCZDdb.jpg?2

2926Nom.jpg?1

Opublikowano
29 minut temu, Mejm napisał:

Za ile wyrwales Batmana?

Wszystko za 400 zł, wybrałem kilka gier i pytałem jaka cena za taki zestaw. 

Opublikowano

Świąteczny Spider-man i dwie części Dark Pictures od twórców Until Down, Tlou kupione już wcześniej i kończę platyne  ^^

tU6jpqC.jpg

Opublikowano

20201224_180037.jpg

Prezenciki. Taki hajp zrobiliście na skarpetki z cyberpunka, to fajnie że w prezencie otrzymałem tą część garderoby w temacie growym, będzie noszone.

Wiesiek 3 już ograny na ps4, ale czekam na pacza next genowego i zabieram się za drugie przejście, nie mogę się doczekać. 

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Bardziej prezent  niż zakup, ale - growy!!!

20201224_232027.jpg

Opublikowano

U mnie też prezent(y). Co najlepsze od znajomego:obama:

Rune Factory już kiedyś wrzucałem ale to była część tego prezentu i ziomek bał się że wcześniej sobie kupię dlatego wolał szybciej mi dać dla świętego spokoju :teehee:

IMG_20201225_130234.jpg

Opublikowano

Prezenty w pyte w tym roku :thumbsup:

IMG-20201223-185130.jpg

IMG-20201210-160702.jpg

IMG-20201210-160853.jpg

No to Wesolych Swiat byki :drinks: