Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ta jest ładniejsza od pierwszej okładki.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cudowna okładka edycji 75th Anniversary mmmmm:banderas:

0556F369-6B28-45C8-9F41-B40B2CEE542B.jpeg

Opublikowano

Fajnie w sumie, ze wzieli Kareema a nie Jordana.

Opublikowano
43 minuty temu, Mejm napisał:

Fajnie w sumie, ze wzieli Kareema a nie Jordana.

Myślę, że Jordan sę „nie dał wziąć” , a nie że go nie wzięli.

Jordan jako Goat jest mocno kapryśny i raczej nie bierze udziału w żadnych promocjach nawet ligi, a co dopiero gierki. No i Jabar pewno nie rzyga kasą to zawsze coś wpadło extra za cover. 

Jordan nawet nie pojawił się w ostatniej mega zajawce 75 sezonu z legendami NBA  

No dobra był M. Jordan ale nie o tego chodziło XD 

46 minut temu, MYSZa7 napisał:

bez Doncicia nie ma plusa :kaz:

Doncic jeszcze musi swoje pozapierdalać aby być na okładce edycji legendarnej :) 

Opublikowano

Jordan był twarzą i całą otoczką NBA 2k11 i jeszcze jakiejś edycji Live z końcówki lat 90, ale teraz już nie pamiętan której.

Wolę nie sprawdzać, czy na XSX też była promka na tę legendarną edycję, bo w zeszłym tygodniu kupiłem zwykłą za 249 xd

Opublikowano
18 minut temu, krupek napisał:

Jordan był twarzą i całą otoczką NBA 2k11

Nie tyle twarzą co cała ta edycja to była laurka i hołd dla niego. Był tam specjalny tryb odtwarzający najlepsze momenty z jego kariery. 

Obecnie wręcz unika wszelkich materiałów promocyjnych. Za niskie progi dla biznesmena miliardera;) Jak to sam kiedyś powiedział, że nie ma już MJa gracza, jest już tylko MJ biznesmen…

81064394-8053-4CF8-A56B-ECC82926AC8B.jpeg

Opublikowano

A no tak było, jakieś challenge z nim był do odegrania.

Co do Nba Live i okładki z nim, coś pomyliłem i była to okładka Nba Live 2000, ale chyba na region NTSC. Powrócił do gry w składzie 90s All Stars.

obraz.thumb.png.c1e32c1e06c95068e98a671a3a9bad28.png

Opublikowano

Ostatni okres zakupów to głównie długo wyczekiwane wydania limitowane.
Dwie części No More Heroes z miejsca stały się jednymi z moich ulubionych limitek - mają duże i ładne kartony, są bogate w zawartość oraz mają ukryte w bocznej ściance magnesy (tak zakładam) dzięki czemu postawione obok przyciągają się i tworzą jeden obrazek.
Opakowanie Bloodstained uważam za graficzne arcydzieło i jedną z najlepszych okładek jakie posiadam.
Monster Boy to przyjemne zaskoczenie bo przecież gierka miała premierę dość dawno temu. To wydanie zostanie na pewno w folii.
Metroida - kolosa - kilka osób już tu wrzucało, rozmiarem idealnie pasuje do kolekcjonerek Xeno 1/2 lub Astrala a zakupy uzupełniają Mass Effect i Ratchet od miłych użytkowników tego forum.

myi4YSS.jpg

3ZXWF35.jpg

xFFWhPy.jpg

Nv39sLo.jpg

2lrz04L.jpg

CTHWeb2.jpg

Opublikowano

Patrzcie, co znalazłem spacerując w nocy po lesie. 

Nie sądziłem, że Analek wejdzie na PS4. :obama:

8gYyaQBd_20211012_191121.jpg

Opublikowano

w końcu adekwatne zdjęcie zakupu growego w terenie

Opublikowano

Trochę brakuje ślimaków  :nosacz2:

Opublikowano

W zeszłym tygodniu wjechał oled z dolby vision, teraz wjeżdża dolby atmos w konfiguracji 5.1.4. Do tego Xbox i mamy prawdziwą nową generację.

IMG_20211012_142946.jpg

IMG_20211012_143742.jpg

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Dwa kolejne n(z)abytki do kolekcji z czasów, kiedy UBIsoft było fajną firmą, stawiającą na innowację i nowe IP, a nie taką bezwstydną francuską kurtyzaną, jaką jest dzisiaj :reggie:

20211013_085248.thumb.jpg.8d014b0aa7cb90445f2e638e8c526cab.jpg

Assassin's Creed z dwóch powodów - po pierwsze to darmowy remaster do 4K, a po drugie achievementy, których strasznie brakuje mi w wersji na PlayStation ^^

Far Cry Instincts/Predator to z kolei xboxowy exclusive i jak tylko uporam się z FC Classic to odpalam tę odsłonę przygód Jacka Carvera.

Opublikowano

Wredny bo ty w miarę na bieżąco jesteś z AC ;) XD Ten Rouge który jako ostatni wyszedł na PS360 i dostał remastera na pastgeny jest zjadliwy?

Opublikowano
26 minut temu, Figuś napisał:

Wredny bo ty w miarę na bieżąco jesteś z AC ;) XD Ten Rouge który jako ostatni wyszedł na PS360 i dostał remastera na pastgeny jest zjadliwy?

"W miarę" - dobrze napisane, bo wciąż leżę przysypany egipskim piachem i od trzech lat nie mogę się wygrzebać :yao:

Ale tak, Rogue (a nie "róż", jak u Ciebie:D) jest spoczko, jak najbardziej.

To takie bardziej skondensowane Black Flag, tyle że z innej strony konfliktu i zdecydowanie mniej tropikalne.

No i fabularnie fajnie się łączy z Unity.

Opublikowano

Tylko jak masz uczulenie na żeglarstwo to nie polecam, bo byli tu już tacy, którzy besztali Black Flag za to.

To ostatni AC w starym stylu, na silniku AC3, więc wiesz, czego się spodziewać.

Opublikowano

Kolejny pad tym razem czarny. W Ghosta i RE2 nie miałem jeszcze okazji grać. TLOU tym razem w normalnym wydaniu bez czerwonego grzbietu. I fajny steelbook do kolekcji. 

867666C0-0BE8-4EB9-9E85-7774C3B99350.thumb.jpeg.5ef26f60a453ec2a9b9e746b1f71e07b.jpeg

Opublikowano

Wraz z dwoma innymi sztosami :banderas:

f666666666666666666666666666.thumb.jpg.48c4c5958245ac07dfb9f5475adb83ea.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Tylko jak masz uczulenie na żeglarstwo to nie polecam, bo byli tu już tacy, którzy besztali Black Flag za to.

To ostatni AC w starym stylu, na silniku AC3, więc wiesz, czego się spodziewać.

Akurat pływanko i szanty to jedno z lepszych co sie przytrafiło w AC

Opublikowano

Trochę Nintendo. Wygodny ten pad, ale cena średnia za to. 

DF70EE4D-9CFB-453B-97FE-BEE2E367CDA1.jpeg

Opublikowano

Jak coś w lubelskim Media Markt w Felincity została jeszcze jedna sztuka za 379 zł :)

2A804796-3243-4E06-BA75-F78C1F636325.jpeg

Opublikowano

Jako, że 1 listopada za pasem, to trzeba było nabyć niezbędne akcesoria. No a, że pewien portal "aukcyjny" robił ostatnio promocję na owe znicze, to była dodatkowa motywacja. Robię więc publiczny kaminałt i mam nadzieję, że nie zostanę od tego prawdziwym geję, bo żona może tego nie wytrzymieć.

Spoiler

Nie, no żartuję. Kupiłem w dużej mierze dzięki jej "naciskom", bo lubi wieczorem sobie w łóżku popykać, a przecież nie może tego robić jak zwierzę na jakimś telefoniku.

A zatem generacyjna rodzina jest teraz pełna, bo oto dołączył najmłodszy

:gayos:

IMG20211017082331.jpg