Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
31 minut temu, Moldar napisał:

Kiedy zamawiałeś?

W dniu kiedy oficjalnie otworzyli preordery na stemie. Pamietam ze tylko pomagalem mu z zamowieniem i platnoscia. W kazdym razie to byla tylko chwila po ktorej wyladowalismy w kolejce nr 3. Z tego co sie orientuje to kazda kolejka trwa 3 miesiace - czyli lacznie z wrzesniem calym jeszcze. Albo cos mieszam, nie jestem za bardzo w to zangazowany. 

Opublikowano

Ja szaraczka na raty z mamuska bralem. A za raty pomagalem ojcu i dziadkowi. Piekne czasy. Jak cos cie kosztuje wiekszy wysilek niz zwykle to inaczej sie docenia i wspomina. Nie to co nasze dzieci dzisiaj. 

Opublikowano

Szanuję mevka za to, że widać, że się stara aby te dzieciaki miały dobrze. Wspaniały zakup zaiste. :lapka: 

Chociaż pamiętam, że jak dostałem moją pierwszą konsolę przenośna i granko nie było uzależnione od TVka to ciężko było mnie oderwać sprzed ekranu. Powodzenia tam kolego. :kekw: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra, otwieram sezon na żółwia.

Oczywiście Błękitna Perfekcja :hi:.

IMG_20220728_222624.thumb.jpg.929fa669062cd4a01bd8813bbb28edd1.jpg

Opublikowano

Pierdololo, dobry betem'upik. Może trochę zbyt prosty i nie ma wiele contentu, ale i tak wchodzi jak złotko.

Opublikowano

Brawler na raz i wraca się do SoR4.

Opublikowano

Media Markt jak zwykle stanął na wysokości zadania :banderas:

73F4B4E4-07BE-4317-A395-2A0BDC9FD3A2.jpeg

Opublikowano

Fajna sprawa na półkę, ale wachlować płytami, żeby pograć z doskoku w gierkę 2GB to by mi się nie chcialo.

Opublikowano

Fighting to live and living to fight

IMG20220729112448.jpg

Jest

6kOx9Hk.gif

Opublikowano

Perfectblue najlepszy sklep dla zagrajmerów :sonkassie:

20220729_140146.thumb.jpg.27cef1bd6b74582c740779ce7f406c6d.jpg

Opublikowano

Ostatnie switchowe zakupy :banderas: xeno 1,2, torna na powrót do kolekcji, tym razem na stałe 

1937995F-9393-474F-BE7D-18E98FC58544.jpeg

Opublikowano

Z pozdrowieniami dla bieda cyfrowców polujących na okazje i bóldupiarzy gier pudełkowych w folii

image.thumb.jpeg.6c5bfa2f66384131a80202df95d64d7d.jpeg

Opublikowano
2 godziny temu, funditto napisał:

Mogłem brać w Perfect Blue.. a tak dostałem bez bonusów :/

I w sumie co byś z tymi bonusami zrobił?

Pytam poważnie. Co prawda sam zawsze chętnie przyjmuję wszelkie zbędne popierdółki i dodatki, ale rzadko kiedy robię z nich jakikolwiek użytek. Plakatów nie rozwieszam, naklejek nie rozklejam, pocztówek nikomu nie wysyłam. Zawsze wszystko leży w oryginalnym opakowaniu. Nawet jakieś maskotki czy artbooki zdarza mi się trzymać w pudle, a nie osobno.

Ogólnie u mnie posiadanie takich rzeczy, to zwykła fanaberia, w większości przypadków. Ciekawi mnie po prostu, czy ktokolwiek z takimi bonusami coś zrobi innego, niż wrzucenie do szuflady. Bo tu nawet nie ma na dodatki osobnego pudełka, z tego co widzę.

No chyba, że się mylę i ktoś ma pokój w plakatach i biurko w naklejkach, mając przy tym więcej niż 12 lat, ale to bym chętnie zobaczył na zdjęciach. ;)

Opublikowano
2 godziny temu, funditto napisał:

Mogłem brać w Perfect Blue.. a tak dostałem bez bonusów :/

sprzedam bonusy za 50 zł więcej szczegółów na pw