Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupiłem sobie Thrustmaster T.Flight Hotas 4, spytacie po chooja? Otóż uwielbiam serie Ace Combat i w zasadzie tyle i tylko tyle. Dla mnie to wystarczający powód, w AC7 mam już nabite ponad 130 godzin i nadal mi mało, sprawdzę jeszcze piątkę czy działa, no i pojawienie się kolejnej części to pewnie kwestia czasu. A jak działa sam kontroler? Świetnie, pierwsza godzina była dziwna, wiele razy nie wyrobiałem się przed ziemią:) trzeba się przestawić z DualSense, ale im dalej tym większe wyczucie, za 369 zł warto. 

IMG_0818.jpeg

Opublikowano

Starocie i świeżynki - pierwsze zdjęcie to więcej zielonego, cztery XBOXowe exy do uzupełnienia kolekcji. Dwa z poprzedniej generacji i dwa z jeszcze bardziej zamierzchłych czasów. Project Spark za dyszkę to naprawdę tylko kaprys zbieracza plastiku, bo serwery wyłączone, więc nie wiem, czy da się tam wyjść poza menu :sweat:

GhostSongiTchia.thumb.jpg.11d35bff6f19456d71c4532b9ff2cd74.jpg

Poniżej dwie świeżynki i dwa zestawy staroci na Evercade. Konsoli jeszcze nie mam, ale co jakiś czas czytam o braku dostępności tego czy tamtego carta, więc zaklepałem już sobie te najdroższe memu sercu - Amigowe :wub:

Evercadeiinne.thumb.jpg.cdbe6207511b2b535dea85ba39b182ca.jpg

Opublikowano

@koso tak pięknie zwyzywałeś ff15 na twiterze że musiałem dać Ci pieniążek żebyś kupił sobie jakąś dobrą gerkę :nosacz3:

20230824_113311.jpg

Opublikowano

Bestia wylądowała :xboss:

20230824_115933.thumb.jpg.75d74bcd2f7366679c3e8177f1364d39.jpg

Szok jakie to jest małe, aż trudno uwierzyć, że w środku zamknęli takiego potwora 

20230824_120145.thumb.jpg.8f3e471f0cd1de28ebb0004350efb11a.jpg

pięknie pasuje 

20230824_121854.thumb.jpg.2841d39889a38f50f9eeb7888d001cab.jpg

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Ale ty wiesz że to s a nie x?

Opublikowano

Bestia to X, a ten S to mały wypierdek jest. 

Opublikowano
W dniu 23.08.2023 o 18:13, Wredny napisał:

Starocie i świeżynki - pierwsze zdjęcie to więcej zielonego, cztery XBOXowe exy do uzupełnienia kolekcji. Dwa z poprzedniej generacji i dwa z jeszcze bardziej zamierzchłych czasów. Project Spark za dyszkę to naprawdę tylko kaprys zbieracza plastiku, bo serwery wyłączone, więc nie wiem, czy da się tam wyjść poza menu :sweat:

GhostSongiTchia.thumb.jpg.11d35bff6f19456d71c4532b9ff2cd74.jpg

Poniżej dwie świeżynki i dwa zestawy staroci na Evercade. Konsoli jeszcze nie mam, ale co jakiś czas czytam o braku dostępności tego czy tamtego carta, więc zaklepałem już sobie te najdroższe memu sercu - Amigowe :wub:

Evercadeiinne.thumb.jpg.cdbe6207511b2b535dea85ba39b182ca.jpg

Za everycade mega pozytyw!
Moje nowe też do mie już lecą/jadą ;)

Opublikowano

Kolejna słaba gra w tym słabym roku :(

d408b6be-654f-4adb-9673-7c0256b6d2f6.jpg

Opublikowano

20230824-193656.jpg

Pora w końcu zaznać majestatu.

Chciałbym z miejsca podziękować userowi @Daffy za mocne przyspieszenie zakupu i zmotywowanie mnie ciągłą troską o to czy już kupiłem PS5 ;)

Opublikowano

Piękny zakup, gratki, akurat w momencie dwóch wielkich premier na ten sprzęt (bg3 i spider2). 

Opublikowano

U mnie od jakiegoś czasu też jest ps5 w domu. Do tego VR i kierownica ze stelażem.

Na razie skończyłem FF XVI i napocząłem GT7 z Returnalem, ale trzeba grać w AC6, więc wracam:leo:

IMG_20230807_124349110~2.jpg

IMG_20230824_163807545.jpg

IMG_20230825_143557633.jpg

Opublikowano

Gratuluję panom PS5, sam miałem kupić nowy model, ale niestety go pokazali i już nie chcę, może kiedyś. :)

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Te gry na PS4 to z jakiegoś kosza z biedronki? 

z Dino ;) 

Opublikowano

XuiBSOv.jpg

Może to dla niektórych zaskoczenie, ale jest to moja pierwsza w życiu fabrycznie nowa konsola :banderas:

Tylko ciekawe jak mój internet ucieszy się na te wszystkie aktualizacje i patche po kilkadziesiąt gb :reggie:

Opublikowano

Ty taki oldschoolowiec to pewnie neta jeszcze z telefonu ciągniesz po kablu :leo:

Opublikowano

Otóż panie śmieszku nie :) Z pewnych niezależnych ode mnie względów jestem zdany na internet bezprzewodowy :/

Opublikowano

No quake grubo pojechałeś z tym ps5. Gratzy.wogóle Mendrek też dał ognia. Teraz jeszcze szybki przeskok mejma z ps4 na ps5 i będę w szoku.