Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

@WrednyPiko Interactive Collection 1

Edytowane przez Assassins_78

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupiłem sobie Thrustmaster T.Flight Hotas 4, spytacie po chooja? Otóż uwielbiam serie Ace Combat i w zasadzie tyle i tylko tyle. Dla mnie to wystarczający powód, w AC7 mam już nabite ponad 130 godzin i nadal mi mało, sprawdzę jeszcze piątkę czy działa, no i pojawienie się kolejnej części to pewnie kwestia czasu. A jak działa sam kontroler? Świetnie, pierwsza godzina była dziwna, wiele razy nie wyrobiałem się przed ziemią:) trzeba się przestawić z DualSense, ale im dalej tym większe wyczucie, za 369 zł warto. 

IMG_0818.jpeg

Opublikowano

Starocie i świeżynki - pierwsze zdjęcie to więcej zielonego, cztery XBOXowe exy do uzupełnienia kolekcji. Dwa z poprzedniej generacji i dwa z jeszcze bardziej zamierzchłych czasów. Project Spark za dyszkę to naprawdę tylko kaprys zbieracza plastiku, bo serwery wyłączone, więc nie wiem, czy da się tam wyjść poza menu :sweat:

GhostSongiTchia.thumb.jpg.11d35bff6f19456d71c4532b9ff2cd74.jpg

Poniżej dwie świeżynki i dwa zestawy staroci na Evercade. Konsoli jeszcze nie mam, ale co jakiś czas czytam o braku dostępności tego czy tamtego carta, więc zaklepałem już sobie te najdroższe memu sercu - Amigowe :wub:

Evercadeiinne.thumb.jpg.cdbe6207511b2b535dea85ba39b182ca.jpg

Opublikowano

@koso tak pięknie zwyzywałeś ff15 na twiterze że musiałem dać Ci pieniążek żebyś kupił sobie jakąś dobrą gerkę :nosacz3:

20230824_113311.jpg

Opublikowano

Bestia wylądowała :xboss:

20230824_115933.thumb.jpg.75d74bcd2f7366679c3e8177f1364d39.jpg

Szok jakie to jest małe, aż trudno uwierzyć, że w środku zamknęli takiego potwora 

20230824_120145.thumb.jpg.8f3e471f0cd1de28ebb0004350efb11a.jpg

pięknie pasuje 

20230824_121854.thumb.jpg.2841d39889a38f50f9eeb7888d001cab.jpg

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Ale ty wiesz że to s a nie x?

Opublikowano

Bestia to X, a ten S to mały wypierdek jest. 

Opublikowano
W dniu 23.08.2023 o 18:13, Wredny napisał:

Starocie i świeżynki - pierwsze zdjęcie to więcej zielonego, cztery XBOXowe exy do uzupełnienia kolekcji. Dwa z poprzedniej generacji i dwa z jeszcze bardziej zamierzchłych czasów. Project Spark za dyszkę to naprawdę tylko kaprys zbieracza plastiku, bo serwery wyłączone, więc nie wiem, czy da się tam wyjść poza menu :sweat:

GhostSongiTchia.thumb.jpg.11d35bff6f19456d71c4532b9ff2cd74.jpg

Poniżej dwie świeżynki i dwa zestawy staroci na Evercade. Konsoli jeszcze nie mam, ale co jakiś czas czytam o braku dostępności tego czy tamtego carta, więc zaklepałem już sobie te najdroższe memu sercu - Amigowe :wub:

Evercadeiinne.thumb.jpg.cdbe6207511b2b535dea85ba39b182ca.jpg

Za everycade mega pozytyw!
Moje nowe też do mie już lecą/jadą ;)

Opublikowano

Kolejna słaba gra w tym słabym roku :(

d408b6be-654f-4adb-9673-7c0256b6d2f6.jpg

Opublikowano

20230824-193656.jpg

Pora w końcu zaznać majestatu.

Chciałbym z miejsca podziękować userowi @Daffy za mocne przyspieszenie zakupu i zmotywowanie mnie ciągłą troską o to czy już kupiłem PS5 ;)

Opublikowano

Piękny zakup, gratki, akurat w momencie dwóch wielkich premier na ten sprzęt (bg3 i spider2). 

Opublikowano

U mnie od jakiegoś czasu też jest ps5 w domu. Do tego VR i kierownica ze stelażem.

Na razie skończyłem FF XVI i napocząłem GT7 z Returnalem, ale trzeba grać w AC6, więc wracam:leo:

IMG_20230807_124349110~2.jpg

IMG_20230824_163807545.jpg

IMG_20230825_143557633.jpg

Opublikowano

Gratuluję panom PS5, sam miałem kupić nowy model, ale niestety go pokazali i już nie chcę, może kiedyś. :)

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Te gry na PS4 to z jakiegoś kosza z biedronki? 

z Dino ;) 

Opublikowano

XuiBSOv.jpg

Może to dla niektórych zaskoczenie, ale jest to moja pierwsza w życiu fabrycznie nowa konsola :banderas:

Tylko ciekawe jak mój internet ucieszy się na te wszystkie aktualizacje i patche po kilkadziesiąt gb :reggie:

Opublikowano

Ty taki oldschoolowiec to pewnie neta jeszcze z telefonu ciągniesz po kablu :leo:

Opublikowano

Otóż panie śmieszku nie :) Z pewnych niezależnych ode mnie względów jestem zdany na internet bezprzewodowy :/

Opublikowano

No quake grubo pojechałeś z tym ps5. Gratzy.wogóle Mendrek też dał ognia. Teraz jeszcze szybki przeskok mejma z ps4 na ps5 i będę w szoku.