Opublikowano 17 września 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba było wziąć na kolejną platformę
Opublikowano 17 września 20241 r 9 minut temu, Kosmos napisał(a): Trzeba było wziąć na kolejną platformę Widze milosnika wybitnych gier Gla mnie GOTY ten Balatro
Opublikowano 18 września 20241 r 15 minut temu, Boomcio napisał(a): Ceny gier nintendo zawsze śmieszą. ?
Opublikowano 18 września 20241 r Niektóre gry trzymają stałe ceny dość długo. To akurat trudno przewidzieć, no chyba że mowa o grach od EA i Ubi. A tymczasem do wcześniej nabytych Sea of Stars i Octopath Traveler 2 dołącza Unicorn Overlord. Teraz się głowię od której zacząć jak już przejdę to co ogrywam teraz.
Opublikowano 18 września 20241 r 5 minut temu, Boomcio napisał(a): I tak śmieszą Poczekaj z miesiąc. to Nintendo, zaraz będzie jeszcze drożej jak nakład mały np. Z Dredge tak było.
Opublikowano 18 września 20241 r No i tym razem to ja zainspirowany postem @Wredny postanowiłem dopełnić dzieła Gierka ściągana z jakiegoś sklepiku growego z... Czech. Na alledrogo wszystko co niby "nasze" to z wysyłką za 20 dni, czyli sami najpierw by to ze stanów ściągali. A tak, od sąsiada zza południowej granicy przyszło w 3 dni
Opublikowano 19 września 20241 r Wstyd się przyznać, ale nic w pudle nie kupiłem od kilku miesięcy. Edytowane 19 września 20241 r przez Boomcio
Opublikowano 19 września 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dyszka za zestaw, dead rising okładka trochę zmasakrowana, nba live europejska okładka do kolekcji
Opublikowano 19 września 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy Część lokalnie, część z Nipponu. Gierki NTSC-J w większości po angielsku. To Taito Memories, to najbardziej ekonomiczna opcja zagrania w RayStorm na fizyku DMC - audio po angielsku, menu chyba też, tylko napisy w krzakach, MGSy - rdzenne Japończyki - ale to tylko do kolekcji jako kolejne wydania tych gier Gry sudy I ace combat - po angielsku, DJ Max chyba też (kiedyś miałem już to wydanie o ile dobrze pamiętam)... RRV wpadł przypadkiem, bo PAL już mam A BB kupiłem bo wypada mieć na fizyku, a nie tylko cyfrę.
Opublikowano 20 września 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam cyfrowo na XSX i Steam Decku ale stwierdziłem, ale że chce mieć to w kolekcji.
Opublikowano 20 września 20241 r Sorry za spam ale muszę pokazać w jakim stanie do mnie przyszedł Dead Island 2 na promce. Chyba jakieś zombiaki się do niej dobierały
Opublikowano 20 września 202420 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OK, do premiery Silent Hill 2 już nic nie kupuję (chyba, że gdzieś znowu zobaczę coś, co muszę mieć już teraz/zaraz). Wspominałem ostatnio o niemiecko-PEGIowej wersji Gear.Club.Unlimited 2, która poszła do zwrotu - udało się znaleźć nawet tańszą, normalną wersję, więc zrobiłem podmiankę. RDR nie chce stanieć, a wręcz drożeje, więc trzeba było kupić, by pograć w najlepszej możliwej jakości na PS5. Wszyscy kupują Balatro, więc i ja muszę sprawdzić, o co tyle szumu, choć z karciankami to miałem do czynienia ostatnio w RDR właśnie Do kompletu dwa boomer shootery (WRATH i Project Warlock), ciekawy hack&stealth (Evotinction) i dzisiejsza horrorowa premiera - Pneumata.
Opublikowano 20 września 202420 wrz Nawet nie wiedziałem że Project Warlock jest w wydaniu pudełkowym, zwłaszcza że nieraz już widziałem cyfrowego w promce za dychę.
Opublikowano 20 września 202420 wrz 12 minut temu, Mari4n napisał(a): Nawet nie wiedziałem że Project Warlock jest w wydaniu pudełkowym, zwłaszcza że nieraz już widziałem cyfrowego w promce za dychę. Jak wiele z tych niszowych digital-only gierek, wydane przez Limited Run Games, więc później ciężkie do zdobycia z drugiej ręki.