Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
Ale wiesz, że można w PL nowe gąbki do Pulsów za 4 dyszki kupić? A na Alli pewnie jeszcze taniej. Z kolei w Elite są chyba klejone więc z wymianą lipa.

W elite można też zmienić, wymieniałem na te:

https://amzn.eu/d/5R8DjbW
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Delikatnie :) Switch + steelbooki + gry PS4, PS5 :) 

TSc4A26.jpegFGwpHqz.jpegPz0aXoD.jpeggO84z6k.jpeg3iB6YnD.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):

mmm stópki :szopenhauer:

To na dole po środku, to pierw pomyślałem że jąderko wyskoczyło czy inny naplet :bella:

Opublikowano

Nie planowałem kupować PS w tej generacji (pierwszy raz od powstania marki) ale jakiś pasjonat (łoś) kupił ode mnie 9 letnie PS4 FAT z P.T. na dysku za 1800 zł więc uznałem, że będzie to dobra wymiana na cichszy sprzęt w cenie 2000.

Co tam prosiakersy, zazdrościcie mi napędu? :kekw:

IMG_20241130_100045.jpg

Opublikowano

Tez mam P.T. Ciekawe czy da sie przeniesc na PS5?

Opublikowano

W zakupach z ostatniego okresu wpadły dwa tytuły od LRG, które mnie kiedyś ominęły. Może to impuls żeby wreszcie ograć.
Serię Atelier Ryza próbowałem początkowo skompletować w wydaniach europejskich ale zmęczyła mnie słaba dostępność oraz dość wysokie ceny. Kiedy zobaczyłem trójpak na VGP, zawinąłem bez zastanawiania.
Jest także kilka gier wyrwanych promocyjnie od ś.p. Yaczesa plus River City Saga z bonusowym soundtrackiem.
Na szczególną uwagę zasługuje Jusant, wydanie niedostępne w szerokiej dystrybucji. Z tego co się orientuję, jest to puzzle-adventure z przewodnim motywem wspinaczki a dodatkowo giera zebrała wysokie oceny. Odpalę ją ze szczerą ciekawością.
Rocznicowy DualSense ląduje na półkę, a Pepper Grinder to moja okresowa dawka wesołych pixeli i platformingu, bez których żyć nie mogę.

b7CdTj4.jpeg

6T7YdqV.jpeg

GXrxWRG.jpeg

4 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Co tam prosiakersy, zazdrościcie mi napędu? :kekw:

LOL typie.
Widzę, że zaopatrzyłeś się w stoperan w postaci boxa z Fortnitem, jak na rasowego zagrajmera przystało.
Obstawiajmy czy to faktycznie zatrzyma sraczkę płynącą w kilku tematach. Przestań brukać przynajmniej ten.
I nie, nie zazdroszczę.

3RlaoYE.jpeg

Opublikowano

Musiałem na BF coś kupić :D 

fPwiLFL.jpeg

Opublikowano
2 hours ago, giger_andrus said:

W zakupach z ostatniego okresu wpadły dwa tytuły od LRG, które mnie kiedyś ominęły. Może to impuls żeby wreszcie ograć.
Serię Atelier Ryza próbowałem początkowo skompletować w wydaniach europejskich ale zmęczyła mnie słaba dostępność oraz dość wysokie ceny. Kiedy zobaczyłem trójpak na VGP, zawinąłem bez zastanawiania.
Jest także kilka gier wyrwanych promocyjnie od ś.p. Yaczesa plus River City Saga z bonusowym soundtrackiem.
Na szczególną uwagę zasługuje Jusant, wydanie niedostępne w szerokiej dystrybucji. Z tego co się orientuję, jest to puzzle-adventure z przewodnim motywem wspinaczki a dodatkowo giera zebrała wysokie oceny. Odpalę ją ze szczerą ciekawością.
Rocznicowy DualSense ląduje na półkę, a Pepper Grinder to moja okresowa dawka wesołych pixeli i platformingu, bez których żyć nie mogę.

b7CdTj4.jpeg

6T7YdqV.jpeg

GXrxWRG.jpeg

LOL typie.
Widzę, że zaopatrzyłeś się w stoperan w postaci boxa z Fortnitem, jak na rasowego zagrajmera przystało.
Obstawiajmy czy to faktycznie zatrzyma sraczkę płynącą w kilku tematach. Przestań brukać przynajmniej ten.
I nie, nie zazdroszczę.

3RlaoYE.jpeg

Widzę że Pro niektórym mocno ryje psyche 

Opublikowano

Mało tu rozpakowanych szaraczków piątej generacji. Mój już ustawiony w docelowym miejscu, kable poprowadzone, to się można pochwalić:

PXL_20241130_1801319562.thumb.jpg.874355e4ab90abbc489c4af48e6fa4f5.jpg 

Fotka z nie prześwietlona, naturalnie wyglądająca szarością:

Spoiler

PXL_20241126_174330957.thumb.jpg.cec0b88a439809f22cbf5c515618c279.jpg

I coś dla kartonowych onanistów:

Spoiler

PXL_20241125_140346668.thumb.jpg.4b9ec971e81e6e08bc231cfb909077e7.jpg

Zamówiłem tą konsole, choć nie planowałem mieć w tej generacji Sonki. Jeszcze ten potargany karton od pada i słaby kontakt ze sklepem skłaniał mnie do zwrotu. Teraz jak już stoi w swoim miejscu, to trochę zostanie ze mną :i_am_so_happy: 

Opublikowano

syberiaps5.thumb.jpeg.2009fd858af9d9a302ce2f0bf6517410.jpeg

Dopiero co dowiedziałem się o istnieniu tej odsłony, a tu przypadkiem trafiła się za 7 dyszek :D

Opublikowano

Trochę czekałem, ale w końcu jest. Slitterhead w pudełku. Wydanie japońskie bo w Europie tylko w cyfrze sprzedają.  

IMG20241202124615.jpg

Opublikowano

Będę grał w pistolety 

PXL_20241203_161343703.jpg

Opublikowano

syberia.thumb.jpeg.d6f023703246b5911cc69bc96c61cfae.jpeg

Oto brakujący element całej układanki. Teraz mam już wszystkie części serii :szekle:

Opublikowano

LBCBqhg.jpegD8fF1g1.jpeg

Stranglehold w steelbooku ;) 

Opublikowano

Zakupy z ostatnich tygodni, Astro już przeszedłem, 301 botów znalezionych, zostało kilka banalnych trofeów do platyny, MvsC jest grany, świetna kolekcja, SMT V Vengence chwilę poczeka, jeszcze Persona 3 jest przechodzona z tego roku.

image.thumb.png.ca4891473e6086c563cbff5014333bea.png

SMT V spoiler

Spoiler

image.thumb.png.577e68f32ed60e063f2693b0005172e0.png

Opublikowano

Z pozdrowieniami dla prawdziwych PASJONATÓW gier video

image.thumb.jpeg.b9ce25a41fdaa8496d1928213cd8c146.jpeg

Opublikowano

Wreszcie dotarła pierwsza z trzech przewidywanych dostaw z LRG.
Dlatego właśnie uwielbiam remastery, remake'i i wszelkiego rodzaju wznowienia, bo mogę poznać gierki, których kiedyś z różnych powodów nie miałem okazji poznać (bo nie ta konsola jak w przypadku Turoka, albo brak PC w przypadku Dark Forces - w to drugie grałem nawet jakieś 10 minut milion lat temu u ziomka).

ClockTowerDarkForcesiTurok3.thumb.jpg.cebac0a3b37e754454c855a5fb4c2001.jpg

ClockTowerDarkForcesiTurok3grzbiety.thumb.jpg.e6f9c63b010d2689f9b4f3cb5981ccb5.jpg

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Piękny jest ten Turok. :obama: Zostawiasz w folii dla potomnych?

Pewnie tak. Szkoda, że wcześniej nie dali znać, że zrobią całą trylogię, bo najpierw dali tylko te dwie części i do nich taki fajny, stylizowany na kartridże N64 kartonik, a dopiero przy zapowiedzi trzeciej części ogłosili, że zrobią takie pudełko na wszystkie 3 - ja już niestety miałem to pierwsze, więc niech spadają.

20220603_102434.thumb.jpg.ee3c78f403b0f1a66b78a3005a67fe36.jpg

20220603_102407.thumb.jpg.8a2d2971d9bfa00e4d1bc16e8baf2d7b.jpg

31 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Nie lepiej takie klasyki kupować na oryginalnej konsoli czyli N64? Tylko wtedy jest pieprz i magia.

Nie. Jakbym miał N64 to może, ale na OLEDzie ciężko mi się wraca do gier sprzed ery HD, więc remastery na współczesne sprzęty to jest to, co lubię najbardziej.