Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wszyscy mają mambę, mam i ja IMG_7004.jpeg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Podobno RPG roku wyszło to trzeba sprawdzić

20250424_152507_HDR~2.jpg

Opublikowano

Mój pierwszy DS(i). Lepiej późno niż wcale. :) Komplet z rysikiem, ładowarką, wszystkimi papierami i w oryginalnym pudełku.

20250424_172521.jpg

20250424_173326.jpg

20250424_173412.jpg

Opublikowano

Oblivionowa szajba udzieliła się także i mnie, ale w swoim pedantycznym stylu stwierdziłem, że zanim kiedykolwiek odpalę Remaster (choć to bardziej Remake) to wypadałoby wreszcie poznać oryginał (ha ha, beka z Wrednego, dajesz rozi, ty...)
Całe szczęście mam najlepszą możliwą konsolową opcję ogrania tego klasyka, bo wersja z X360 na XSX śmiga w podbitej rozdziałce, z Auto HDR, FPS boost i szybciutkimi loadingami, więc ja już mam remaster.
Czego nie miałem to dodatki, których już niestety cyfrowo nie można kupić, ale znalazłem na allegro taki bajer - The Elder Scrolls IV Shivering Isles - rozszerzenie w wersji pudełkowej, oldschool pełną gębą, więc na zdjęciu komplecik w idealnym stanie ^^

Elder Scrolls IV Oblivion i Shivering Isles.jpg

Do tego dzisiejsza premiera w postaci świetnie zapowiadającego się Clair Obscur: Expedition 33, które właśnie się instaluje, Ninja Gaiden II Black, które dostało swoje azjatyckie wydanie pudełkowe i ubisoftowe raczysko Assassin's Creed Valhalla, w razie jakbym kiedyś skończył Odyssey i nagle zabrakło mi Assassinów pod ręką sweat

Elder Scrolls Shivering Isles, Clair Obscure, Ninja Gaiden i AC Valhalla.jpg

Elder Scrolls Shivering Isles, Clair Obscure, Ninja Gaiden i AC Valhalla grzbiety.jpg

Opublikowano

hahah nie do podrobienia jesteś Wredny kaz

Opublikowano

Gramy z ziomeczkiem

CelWUiG.jpeg

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał(a):

Mój pierwszy DS(i). Lepiej późno niż wcale. :) Komplet z rysikiem, ładowarką, wszystkimi papierami i w oryginalnym pudełku.

20250424_172521.jpg

20250424_173326.jpg

20250424_173412.jpg

Ile dałeś?

Opublikowano
33 minuty temu, czapa napisał(a):

Ile dałeś?

450 zł.