Opublikowano wczoraj o 13:20 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy mają mambę, mam i ja
Opublikowano wczoraj o 14:47 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno RPG roku wyszło to trzeba sprawdzić
Opublikowano wczoraj o 14:59 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie spierdolcie tego francuzy
Opublikowano wczoraj o 15:37 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój pierwszy DS(i). Lepiej późno niż wcale. :) Komplet z rysikiem, ładowarką, wszystkimi papierami i w oryginalnym pudełku.
Opublikowano wczoraj o 15:44 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oblivionowa szajba udzieliła się także i mnie, ale w swoim pedantycznym stylu stwierdziłem, że zanim kiedykolwiek odpalę Remaster (choć to bardziej Remake) to wypadałoby wreszcie poznać oryginał (ha ha, beka z Wrednego, dajesz rozi, ty...)Całe szczęście mam najlepszą możliwą konsolową opcję ogrania tego klasyka, bo wersja z X360 na XSX śmiga w podbitej rozdziałce, z Auto HDR, FPS boost i szybciutkimi loadingami, więc ja już mam remaster.Czego nie miałem to dodatki, których już niestety cyfrowo nie można kupić, ale znalazłem na allegro taki bajer - The Elder Scrolls IV Shivering Isles - rozszerzenie w wersji pudełkowej, oldschool pełną gębą, więc na zdjęciu komplecik w idealnym stanie Do tego dzisiejsza premiera w postaci świetnie zapowiadającego się Clair Obscur: Expedition 33, które właśnie się instaluje, Ninja Gaiden II Black, które dostało swoje azjatyckie wydanie pudełkowe i ubisoftowe raczysko Assassin's Creed Valhalla, w razie jakbym kiedyś skończył Odyssey i nagle zabrakło mi Assassinów pod ręką
Opublikowano wczoraj o 18:33 1 dzień 2 godziny temu, Bigby napisał(a):Mój pierwszy DS(i). Lepiej późno niż wcale. :) Komplet z rysikiem, ładowarką, wszystkimi papierami i w oryginalnym pudełku.Ile dałeś?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie chcę czekać aż litościwe Nintendo wypuści porty tych gier (o ile w ogóle) na Switcha 2, więc zaopatrzyłem się w konsolkę, którą dzisiaj cholernie trudno wyrwać na polskich aukcjach w bardzo dobrym stanie premierowym + oryginalny box z akcesoriami.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sa mo LOTY LOTY LOTYCiąąągleeee w głoooowie mamTrudne, może skończę. Fajne.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. VF5 z Limited Run Games już raczej bardziej do kolekcji niż do grania.FF za to chętnie sobie sprawdzę. Jakaś special edition pewnie z kodem na pierwszy sezon. Nie napiszę gdzie kupiłem bo szkoda gadać kiedy się okazało, że po moim zakupie za 249 zł kolejna kopia gry kosztowała już 299 XD