Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy mają mambę, mam i ja
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno RPG roku wyszło to trzeba sprawdzić
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie spierdolcie tego francuzy
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój pierwszy DS(i). Lepiej późno niż wcale. :) Komplet z rysikiem, ładowarką, wszystkimi papierami i w oryginalnym pudełku.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oblivionowa szajba udzieliła się także i mnie, ale w swoim pedantycznym stylu stwierdziłem, że zanim kiedykolwiek odpalę Remaster (choć to bardziej Remake) to wypadałoby wreszcie poznać oryginał (ha ha, beka z Wrednego, dajesz rozi, ty...)Całe szczęście mam najlepszą możliwą konsolową opcję ogrania tego klasyka, bo wersja z X360 na XSX śmiga w podbitej rozdziałce, z Auto HDR, FPS boost i szybciutkimi loadingami, więc ja już mam remaster.Czego nie miałem to dodatki, których już niestety cyfrowo nie można kupić, ale znalazłem na allegro taki bajer - The Elder Scrolls IV Shivering Isles - rozszerzenie w wersji pudełkowej, oldschool pełną gębą, więc na zdjęciu komplecik w idealnym stanie Do tego dzisiejsza premiera w postaci świetnie zapowiadającego się Clair Obscur: Expedition 33, które właśnie się instaluje, Ninja Gaiden II Black, które dostało swoje azjatyckie wydanie pudełkowe i ubisoftowe raczysko Assassin's Creed Valhalla, w razie jakbym kiedyś skończył Odyssey i nagle zabrakło mi Assassinów pod ręką
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi 2 godziny temu, Bigby napisał(a):Mój pierwszy DS(i). Lepiej późno niż wcale. :) Komplet z rysikiem, ładowarką, wszystkimi papierami i w oryginalnym pudełku.Ile dałeś?
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie chcę czekać aż litościwe Nintendo wypuści porty tych gier (o ile w ogóle) na Switcha 2, więc zaopatrzyłem się w konsolkę, którą dzisiaj cholernie trudno wyrwać na polskich aukcjach w bardzo dobrym stanie premierowym + oryginalny box z akcesoriami.
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sa mo LOTY LOTY LOTYCiąąągleeee w głoooowie mamTrudne, może skończę. Fajne.
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. VF5 z Limited Run Games już raczej bardziej do kolekcji niż do grania.FF za to chętnie sobie sprawdzę. Jakaś special edition pewnie z kodem na pierwszy sezon. Nie napiszę gdzie kupiłem bo szkoda gadać kiedy się okazało, że po moim zakupie za 249 zł kolejna kopia gry kosztowała już 299 XD
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No nie można przejść obok tego obojętnie! BonŻur!
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzień dobry, przepraszam za spóźnienie
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szkoda, że w MK już nie da się wbić platyny bo serwery wyłączyli ;/ Z drugiej strony zaoszczędzę 300-400 godzin.
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi 4 godziny temu, SnoD napisał(a):Jaki to piękny sku*wiel Piękny sprzęcik, będzie pan zadowolony. Trochę żal, że moja nie ma analogów, ale nie chce mi się kupowac trzeciej konsoli xdJak kupiłem ps mini, to wgrałem gry, przeszedłem jedną i sprzęt się kurzy, a chińskie gameboye regularnie odpalaneJak ci będzie mało pokemonów to zapraszam do tematu z fanowskimi produkcjami, grania na lata, jest nawet remake Pokemon Crystal ale z grafiką z GBA
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raczej nie odpalę w najbliższym czasie, ale trzeba wspierać:
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi Cale 17zl w sklepie. Tylko nowe pudełko by się przydało bo na grzbiecie folia lekko pofalowana jest.
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie również GOTY oraz trochę makulatury.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gra ukończona, ale pudło mesjasza musiało wjechać ;)
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styczniowe zakupy z Limited Run Games właśnie dojechały - zajebiście, że inPost przejął ich paczki u nas w kraju, dzięki czemu nie trzeba już czekać na kuriera DHL.Virtua Fighter 2 w opakowaniu stylizowanym na amerykańskie wydanie saturnowe i mocno inspirowany OutRunem Slipstream: