Opublikowano czwartek o 13:311 dzień W dniu 28.08.2025 o 15:34, Patapon napisał(a):20 lat mineło jak jeden dzieńW dniu 28.08.2025 o 16:14, Czoperrr napisał(a):Dziwne wydanie, mój MGS3 kupiony w dzień premiery ma pudełko jasne, przeźroczyste.Dla porównania moja kopia, premierowy anglik. Może to jednak Twoje wydanie jest dziwne ? -_-
Opublikowano czwartek o 13:391 dzień 7 minutes ago, giger_andrus said:Dla porównania moja kopia, premierowy anglik. Może to jednak Twoje wydanie jest dziwne ? -_-Kupowałem preorder w Ultimie w 2004, swojej kopii teraz nie pokażę bo spakowałem wszystko do pudeł, ale wrzucę zdjęcie z neta:znalazłem na jednym ze zdjęć w starym poście, który wrzuciłem:Widziałem, że @Wredny też ma taki egzemplarz. Raz jeszcze mówię, kupiony w preorderze w Ultimie.
Opublikowano czwartek o 13:541 dzień 18 minut temu, giger_andrus napisał(a):Dla porównania moja kopia, premierowy anglik. Może to jednak Twoje wydanie jest dziwne ? -_-10 minut temu, Czoperrr napisał(a):Kupowałem preorder w Ultimie w 2004, swojej kopii teraz nie pokażę bo spakowałem wszystko do pudeł, ale wrzucę zdjęcie z neta:Potwierdzam. Premierówka, PL edycja z Ultimy jak poniżej, miała szare opakowanie. MGS2 na PS2 również miał szare. Może zależy od kraju, albo był potem jakiś kolejny rzut, już z niebieskimi pudłami.
Opublikowano czwartek o 13:561 dzień Just now, Suavek said:Potwierdzam. Premierówka, PL edycja z Ultimy jak poniżej, miała szare opakowanie. MGS2 na PS2 również miał szare. Może zależy od kraju, albo był potem jakiś kolejny rzut, już z niebieskimi pudłami.MGS2 w wersji z filmem na DVD mam akurat używane dwie sztuki - włoskie i angielskie wydanie. Obie też maja to przeźroczyste, jasne opakowanie. Pewnie masz rację, że późniejsze rzuty MGS3 miały już niebieskie pudełko.
Opublikowano czwartek o 15:401 dzień Tylko ciężko mówić o późniejszym rzucie skoro mój MGS3 był także kupiony premierowo w UK.Na zdjęciach Czoperrra jest mix kopii angielskiej 15 oraz EU kontynent 16+ natomiast na zdjęciu Suavka jest opcja druga (jaki kraj?).Może po prostu to było losowe, bo na necie można znaleźć obie wersje. Edytowane czwartek o 15:441 dzień przez giger_andrus
Opublikowano czwartek o 20:081 dzień Mam premierowe polskie wydanie kupione w Media markt z naklejka CD projekt i jest szare (dla mnie białe ale spoko) Edytowane czwartek o 20:081 dzień przez czapa
Opublikowano czwartek o 22:211 dzień No czyli też masz PEGI 16+ a nie angola. Może to kwestia kraju jednak.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doom od razu odfoliowany, w końcu to 95 GB musie się pobrać, a 33 wzięty bo mówicie że to dobra gra może być, to sprawdzę. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Jeez_PS
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Powiedzieć o ekspedycji, że to dobra gra to nic nie powiedzieć. Będziesz zadowolony
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie wleciały dwa bangery na weekend
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 19 hours ago, giger_andrus said:No czyli też masz PEGI 16+ a nie angola. Może to kwestia kraju jednak.Pierwszy lepszy Angol z eBay.co.uk też ma przezroczysteeBay UKMetal Gear Solid 3 Snake Eater PS2 | Boxed | With manual...Find many great new & used options and get the best deals for Metal Gear Solid 3 Snake Eater PS2 | Boxed | With manual | MINT DISC | PAL UK at the best online prices at eBay UK! Free delivery for many
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Do wcześniej kupionego Metal Slug Tactics dołaczyła teraz kompilacja: Metal Slug Anthology. W tle naprawiona figurka Fio Germi z Metal Slug, wspominałem o niej jak mi ją Evri roztrzaskało podczas transportu. Ale więcej o naprawie i nowych nabytkach figurkowo - statuetkowych wkrótce w dedykowanym topiku. Pozdawiam!