Opublikowano czwartek o 13:312 dni W dniu 28.08.2025 o 15:34, Patapon napisał(a):20 lat mineło jak jeden dzieńW dniu 28.08.2025 o 16:14, Czoperrr napisał(a):Dziwne wydanie, mój MGS3 kupiony w dzień premiery ma pudełko jasne, przeźroczyste.Dla porównania moja kopia, premierowy anglik. Może to jednak Twoje wydanie jest dziwne ? -_-
Opublikowano czwartek o 13:392 dni 7 minutes ago, giger_andrus said:Dla porównania moja kopia, premierowy anglik. Może to jednak Twoje wydanie jest dziwne ? -_-Kupowałem preorder w Ultimie w 2004, swojej kopii teraz nie pokażę bo spakowałem wszystko do pudeł, ale wrzucę zdjęcie z neta:znalazłem na jednym ze zdjęć w starym poście, który wrzuciłem:Widziałem, że @Wredny też ma taki egzemplarz. Raz jeszcze mówię, kupiony w preorderze w Ultimie.
Opublikowano czwartek o 13:542 dni 18 minut temu, giger_andrus napisał(a):Dla porównania moja kopia, premierowy anglik. Może to jednak Twoje wydanie jest dziwne ? -_-10 minut temu, Czoperrr napisał(a):Kupowałem preorder w Ultimie w 2004, swojej kopii teraz nie pokażę bo spakowałem wszystko do pudeł, ale wrzucę zdjęcie z neta:Potwierdzam. Premierówka, PL edycja z Ultimy jak poniżej, miała szare opakowanie. MGS2 na PS2 również miał szare. Może zależy od kraju, albo był potem jakiś kolejny rzut, już z niebieskimi pudłami.
Opublikowano czwartek o 13:562 dni Just now, Suavek said:Potwierdzam. Premierówka, PL edycja z Ultimy jak poniżej, miała szare opakowanie. MGS2 na PS2 również miał szare. Może zależy od kraju, albo był potem jakiś kolejny rzut, już z niebieskimi pudłami.MGS2 w wersji z filmem na DVD mam akurat używane dwie sztuki - włoskie i angielskie wydanie. Obie też maja to przeźroczyste, jasne opakowanie. Pewnie masz rację, że późniejsze rzuty MGS3 miały już niebieskie pudełko.
Opublikowano czwartek o 15:402 dni Tylko ciężko mówić o późniejszym rzucie skoro mój MGS3 był także kupiony premierowo w UK.Na zdjęciach Czoperrra jest mix kopii angielskiej 15 oraz EU kontynent 16+ natomiast na zdjęciu Suavka jest opcja druga (jaki kraj?).Może po prostu to było losowe, bo na necie można znaleźć obie wersje. Edytowane czwartek o 15:442 dni przez giger_andrus
Opublikowano czwartek o 20:082 dni Mam premierowe polskie wydanie kupione w Media markt z naklejka CD projekt i jest szare (dla mnie białe ale spoko) Edytowane czwartek o 20:082 dni przez czapa
Opublikowano czwartek o 22:212 dni No czyli też masz PEGI 16+ a nie angola. Może to kwestia kraju jednak.
Opublikowano piątek o 07:222 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doom od razu odfoliowany, w końcu to 95 GB musie się pobrać, a 33 wzięty bo mówicie że to dobra gra może być, to sprawdzę. Edytowane piątek o 07:302 dni przez Jeez_PS
Opublikowano piątek o 09:431 dzień Powiedzieć o ekspedycji, że to dobra gra to nic nie powiedzieć. Będziesz zadowolony
Opublikowano piątek o 15:251 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie wleciały dwa bangery na weekend
Opublikowano piątek o 18:181 dzień 19 hours ago, giger_andrus said:No czyli też masz PEGI 16+ a nie angola. Może to kwestia kraju jednak.Pierwszy lepszy Angol z eBay.co.uk też ma przezroczysteeBay UKMetal Gear Solid 3 Snake Eater PS2 | Boxed | With manual...Find many great new & used options and get the best deals for Metal Gear Solid 3 Snake Eater PS2 | Boxed | With manual | MINT DISC | PAL UK at the best online prices at eBay UK! Free delivery for many
Opublikowano piątek o 22:541 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do wcześniej kupionego Metal Slug Tactics dołaczyła teraz kompilacja: Metal Slug Anthology. W tle naprawiona figurka Fio Germi z Metal Slug, wspominałem o niej jak mi ją Evri roztrzaskało podczas transportu. Ale więcej o naprawie i nowych nabytkach figurkowo - statuetkowych wkrótce w dedykowanym topiku. Pozdawiam!
Opublikowano wczoraj o 04:06 1 dzień 5 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):Do wcześniej kupionego Metal Slug Tactics dołaczyła teraz kompilacja: Metal Slug Anthology. W tle naprawiona figurka Fio Germi z Metal Slug, wspominałem o niej jak mi ją Evri roztrzaskało podczas transportu. Ale więcej o naprawie i nowych nabytkach figurkowo - statuetkowych wkrótce w dedykowanym topiku. Pozdawiam!Tragiczna jest ta kompilacja, potworny lag. Tam masz kolekcje metal sluga z PS2 jako emulacje. Wiec najpierw działa emulator neo geo a później emulacja z ps2. Wszystko inne będzie lepsze żeby zagrać w metal sluga.
Opublikowano wczoraj o 05:30 1 dzień Mam jeszcze MetalSluga3 cyfrówkę zakupionego przy okazji jakiejś promki. Zauważyłem delikatny input lag, w porównaniu do MS-X na pierwszym plejaku działa odrobine mniej responsywnie. Mam nadzieję że Anthology działa przynajmniej jak cyfrowa trójka. Bo jak nie to się zdenerwuję i kupię sobie do salonu cały automat arcade od SNK
Opublikowano wczoraj o 08:44 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziś skromnie Mały ale wariat
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Pierwszy tytuł który switch 2 ogarnia lepiej i to w chuj niż sd, trzeba sprawdzić na własne oczy mimo że gej kart
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 16 godzin temu, Ukukuki napisał(a):Tragiczna jest ta kompilacja, potworny lag. Tam masz kolekcje metal sluga z PS2 jako emulacje. Wiec najpierw działa emulator neo geo a później emulacja z ps2.Wszystko inne będzie lepsze żeby zagrać w metal sluga.Plucie na fanów wieloletnich serii odcinek 9602
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 13.09.2025 o 07:30, SebaSan1981 napisał(a):Mam jeszcze MetalSluga3 cyfrówkę zakupionego przy okazji jakiejś promki. Zauważyłem delikatny input lag, w porównaniu do MS-X na pierwszym plejaku działa odrobine mniej responsywnie. Mam nadzieję że Anthology działa przynajmniej jak cyfrowa trójka. Bo jak nie to się zdenerwuję i kupię sobie do salonu cały automat arcade od SNK Najlepsze porty metal sluga to te na Switcha obecnie. Na sonkę co ciekawe dwie firmy portują więc możesz kupić danego metal sluga dwa razy xd wiem ,że jedna firma robi to zdecydowanie lepiej od drugiej ale to pewnie zobaczysz po gwiazdkach. Porty na pc to tragedia zarówno te na steam i goga więc nawet nie patrz. Xbox to nie wiem.Wiele starych portów jest ok jak te z PS1, PS2, Xboxa, Saturna, Wii, PSP.Spoko są też te wydania na konsoli SNK bazujące na emulacji. A najlepiej to samemu emulować wink wink xd 10 godzin temu, Chewie napisał(a):Plucie na fanów wieloletnich serii odcinek 9602Nie bardzo rozumiem, rozwiń.