Opublikowano wczoraj o 09:58 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedyne co wydawalo mi sie rozsadne po sprzedazy Switcha to kupic Switcha 2 Edytowane wczoraj o 09:58 1 dzień przez Sven Froost
Opublikowano wczoraj o 10:05 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie konsola Nintendo generująca obraz rozsądnej jakości na TV oraz radząca sobie sensownie z multiplatformami w trybie przenośnym, można brać. Będzie do Marianów, gier ruchowych oraz grania poza domem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ...a zaszalałem sobie na początku jesieni...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. On 9/16/2025 at 12:05 PM, Mustang said:Nareszcie konsola Nintendo generująca obraz rozsądnej jakości na TV oraz radząca sobie sensownie z multiplatformami w trybie przenośnym, można brać. Będzie do Marianów, gier ruchowych oraz grania poza domem.Już kiedyś były konsole Nintendo radzące sobie na TV, ostatnia to Gamecube. Nawet była przenośna, miała uchwyt
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minutes ago, Czoperrr said:Już kiedyś były konsole Nintendo radzące sobie na TV, ostatnia to Gamecube. Nawet była przenośna, miała uchwyt Za czasów gamecube to dopiero namawiałem rodziców na peceta, a później wskoczyłem od razu w erę HD z X360. Natomiast teraz od 8 lat miałem wolne HDMI w TV 4K na konsolę Nintendo, ale Switch 1 po prostu nie przekonywał mnie jako konsola stacjonarna ze swoimi mizernymi parametrami. Uznałem, że poczekam. I rzeczywiście, Switch 2 w końcu jest sprzętem pasującym pod TV 4K.