Opublikowano wczoraj o 14:24 1 dzień Na androidzie za to nie masz pięknego pudełeczka. Cały czas chcę to sprawdzić, to chyba gra twórców świetnego FTL. Pan Epic kiedyś dawał za darmo więc mam w bibliotece.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czaiłem się z tą zmianą na PS5 i w końcu udało się trafić z promocjami i taki zestaw wpadł za w sumie 1919zl, co jest chyba dobrą ceną. Mogłem jeszcze przycebulić 50zl ale dałem ciała przy zakupie pada.Kończę ponownie czytać Wiedźmina i to on pójdzie na pierwszy ogień. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez BRY@N
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pusty backlog od 3 miesięcy, jeno w Balatro nawalam czasem. Czas to zmienić i spróbować Bowser Fury. I dać drugą szansę 3D World bo 10 lat temu uważałem go za jednego ze słabszych Marianów. Auu.