Opublikowano sobota o 14:242 dni Na androidzie za to nie masz pięknego pudełeczka. Cały czas chcę to sprawdzić, to chyba gra twórców świetnego FTL. Pan Epic kiedyś dawał za darmo więc mam w bibliotece.
Opublikowano sobota o 23:442 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czaiłem się z tą zmianą na PS5 i w końcu udało się trafić z promocjami i taki zestaw wpadł za w sumie 1919zl, co jest chyba dobrą ceną. Mogłem jeszcze przycebulić 50zl ale dałem ciała przy zakupie pada.Kończę ponownie czytać Wiedźmina i to on pójdzie na pierwszy ogień. Edytowane sobota o 23:452 dni przez BRY@N
Opublikowano niedziela o 19:341 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pusty backlog od 3 miesięcy, jeno w Balatro nawalam czasem. Czas to zmienić i spróbować Bowser Fury. I dać drugą szansę 3D World bo 10 lat temu uważałem go za jednego ze słabszych Marianów. Auu.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie grałem wcześniej a widok z 3ciej osoby wydaje się fajny - szkoda tylko, że Avatar jest ze stajni Ubi ale może nie znudzi po 10h.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zostawilem sobie kilka gierek i mase filmow na przyjazd tego bydlaka oraz 3 tygodnie urlopu na swieta.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Wow, niezły kolos. Pamiętam jak swój 65" stawiałem to już był problem, a tu sporo więcej. Ile dałeś tak swoją drogą?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 3 minuty temu, smallv86 napisał(a):oraz 3 tygodnie urlopu na swieta3 tygodnie? To akurat matryca zdąży się wypalić
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 39 minut temu, Square napisał(a):Wow, niezły kolos. Pamiętam jak swój 65" stawiałem to już był problem, a tu sporo więcej. Ile dałeś tak swoją drogą?Wyrwalem na promce za "tylko niecale" 17k ale inwestycja na nastepne 4-5 lat wiec yolo.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Paczka z rana jak smietana 8 godzin temu, smallv86 napisał(a):NIe miec dzieci? Same plusy, zero minusow.Posiadanie dzieci nie jest zle, ale ich brak jest jeszcze lepszy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 15 hours ago, smallv86 said:Wyrwalem na promce za "tylko niecale" 17k ale inwestycja na nastepne 4-5 lat wiec yolo.Teraz tylko dokupić PS Portal żeby było na czym grać jak stara będzie oglądać TVN.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Teraz tylko dokupić PS Portal żeby było na czym grać jak stara będzie oglądać TVN.Znaczek TVN na 83 calach OLED
Opublikowano 51 minut temu51 min Widać ze zazdrość ich zżera ja tymczasem gratuluje zakupu (posiadacz 65' )