Opublikowano wczoraj o 07:42 1 dzień 19 minut temu, Czoperrr napisał(a):Już byli tutaj tacy co kupowali dla reakcji, później oddawali xDTaaaa xD zakupy growe w poniedzialek, a w srode post w dziale handlowym xD
Opublikowano wczoraj o 07:44 1 dzień 1 minute ago, Pierre Deck said:Taaaa xD zakupy growe w poniedzialek, a w srode post w dziale handlowym xDByły też zwroty do sklepów.
Opublikowano wczoraj o 08:02 1 dzień 2 minutes ago, Bzduras said:Jakieś przykłady takich zakupów dla plusików masz?Np ten gościu co wrzucił cały zestaw PC parę lat temu, może ktoś pamięta nick, ale sytuacja była znana.
Opublikowano wczoraj o 08:05 1 dzień 5 minut temu, Bzduras napisał(a):Jakieś przykłady takich zakupów dla plusików masz?Rafau wrzucal te chinskie emulatorowe wynalazki, a kilka dni pozniej post w dziale handlowyEDIT: Uderz w stół xD Edytowane wczoraj o 10:47 1 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano wczoraj o 08:10 1 dzień 7 minut temu, Czoperrr napisał(a):Np ten gościu co wrzucił cały zestaw PC parę lat temu, może ktoś pamięta nick, ale sytuacja była znana.maciomaniak?
Opublikowano wczoraj o 08:43 1 dzień 42 minuty temu, Bzduras napisał(a):Jakieś przykłady takich zakupów dla plusików masz?Hola hola przyjacielu, ale nie atakuj niebieskich wyscigowców paczkomatowców
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień Po prostu pytam, bo rzucić w powietrze "tak było :)))" a pokazać palcem faktyczne przykłady to dwie różne rzeczy. Maciomaniak nawet by mnie nie zdziwił takim zachowaniem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Miałem czekać na kompletne wydanie „trylogii” siódemki, ale przy ogrywaniu obecnie 16 stwierdziłem, że jebać to i kupuje już teraz „jedynkę”, kupiona u @Chadovsky zresztą
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 24 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):Miałem czekać na kompletne wydanie „trylogii” siódemki, ale przy ogrywaniu obecnie 16 stwierdziłem, że jebać to i kupuje już teraz „jedynkę”, kupiona u @Chadovsky zresztą Trochę bez sensu bo w tej samej cenie kupisz wersję na PS5, która zawiera dodatek w komplecie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Patapon napisał(a):Trochę bez sensu bo w tej samej cenie kupisz wersję na PS5, która zawiera dodatek w komplecie.Można go kupić za 6 zł na kluczykowniach
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem wpadło kilka residencików:Trzeba dekupic jeszcze pierwszą część Revelations.
Opublikowano 49 minut temu49 min Transformersy od Platinum z jakiegoś dziwnego powodu jedna z najrzadszych platyn ever
Opublikowano 38 minut temu38 min 7 minut temu, Josh napisał(a):Transformersy od Platinum z jakiegoś dziwnego powodu jedna z najrzadszych platyn everNie analizowałem osiągnięć. Grę przeszedłem kilka lat temu na PC i przy pojedynczym przejściu zdobyłem tylko 9/30. Bardzo dobra i przyjemna gierka i stwierdziłem, że wejdzie idealnie przy obecnej fazie na robociki. No ale ogólnie nie zamierzam tego platynować, tylko sobie odświeżyć. Na PS3 gra chodzi w 60fps, a była tańsza od wersji PS4. Wzrok i tak mam słaby, to ta niższa rozdziałka mi różnicy nie zrobi.
Opublikowano 31 minut temu31 min Przysięgam, nie mam pojęcia skąd to się wzięło! No, ale kurde ładnie się to uchowało przez tyle lat!
Opublikowano 7 minut temu7 min 2 hours ago, Ins said:Tym razem wpadło kilka residencików:Trzeba dekupic jeszcze pierwszą część Revelations.Fajnie, świetne gry za śmieszne ceny.