Opublikowano wczoraj o 07:42 1 dzień 19 minut temu, Czoperrr napisał(a):Już byli tutaj tacy co kupowali dla reakcji, później oddawali xDTaaaa xD zakupy growe w poniedzialek, a w srode post w dziale handlowym xD
Opublikowano wczoraj o 07:44 1 dzień 1 minute ago, Pierre Deck said:Taaaa xD zakupy growe w poniedzialek, a w srode post w dziale handlowym xDByły też zwroty do sklepów.
Opublikowano wczoraj o 08:02 1 dzień 2 minutes ago, Bzduras said:Jakieś przykłady takich zakupów dla plusików masz?Np ten gościu co wrzucił cały zestaw PC parę lat temu, może ktoś pamięta nick, ale sytuacja była znana.
Opublikowano wczoraj o 08:05 1 dzień 5 minut temu, Bzduras napisał(a):Jakieś przykłady takich zakupów dla plusików masz?Rafau wrzucal te chinskie emulatorowe wynalazki, a kilka dni pozniej post w dziale handlowyEDIT: Uderz w stół xD Edytowane wczoraj o 10:47 1 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano wczoraj o 08:10 1 dzień 7 minut temu, Czoperrr napisał(a):Np ten gościu co wrzucił cały zestaw PC parę lat temu, może ktoś pamięta nick, ale sytuacja była znana.maciomaniak?
Opublikowano wczoraj o 08:43 1 dzień 42 minuty temu, Bzduras napisał(a):Jakieś przykłady takich zakupów dla plusików masz?Hola hola przyjacielu, ale nie atakuj niebieskich wyscigowców paczkomatowców
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień Po prostu pytam, bo rzucić w powietrze "tak było :)))" a pokazać palcem faktyczne przykłady to dwie różne rzeczy. Maciomaniak nawet by mnie nie zdziwił takim zachowaniem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Miałem czekać na kompletne wydanie „trylogii” siódemki, ale przy ogrywaniu obecnie 16 stwierdziłem, że jebać to i kupuje już teraz „jedynkę”, kupiona u @Chadovsky zresztą
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 24 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):Miałem czekać na kompletne wydanie „trylogii” siódemki, ale przy ogrywaniu obecnie 16 stwierdziłem, że jebać to i kupuje już teraz „jedynkę”, kupiona u @Chadovsky zresztą Trochę bez sensu bo w tej samej cenie kupisz wersję na PS5, która zawiera dodatek w komplecie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 minuty temu, Patapon napisał(a):Trochę bez sensu bo w tej samej cenie kupisz wersję na PS5, która zawiera dodatek w komplecie.Można go kupić za 6 zł na kluczykowniach
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem wpadło kilka residencików:Trzeba dekupic jeszcze pierwszą część Revelations.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po jednym starociu na każdą markę.Trochę fazę mam...
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Transformersy od Platinum z jakiegoś dziwnego powodu jedna z najrzadszych platyn ever
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 minut temu, Josh napisał(a):Transformersy od Platinum z jakiegoś dziwnego powodu jedna z najrzadszych platyn everNie analizowałem osiągnięć. Grę przeszedłem kilka lat temu na PC i przy pojedynczym przejściu zdobyłem tylko 9/30. Bardzo dobra i przyjemna gierka i stwierdziłem, że wejdzie idealnie przy obecnej fazie na robociki. No ale ogólnie nie zamierzam tego platynować, tylko sobie odświeżyć. Na PS3 gra chodzi w 60fps, a była tańsza od wersji PS4. Wzrok i tak mam słaby, to ta niższa rozdziałka mi różnicy nie zrobi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przysięgam, nie mam pojęcia skąd to się wzięło! No, ale kurde ładnie się to uchowało przez tyle lat!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 hours ago, Ins said:Tym razem wpadło kilka residencików:Trzeba dekupic jeszcze pierwszą część Revelations.Fajnie, świetne gry za śmieszne ceny.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Quake96 napisał(a):Przysięgam, nie mam pojęcia skąd to się wzięło! No, ale kurde ładnie się to uchowało przez tyle lat! o kurwa, jaki stan pudełka, ile?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Quake96 napisał(a):Przysięgam, nie mam pojęcia skąd to się wzięło! No, ale kurde ładnie się to uchowało przez tyle lat! LA COSA to prawie jak nasze "COŚ"
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Quake96 napisał(a):Przysięgam, nie mam pojęcia skąd to się wzięło! No, ale kurde ładnie się to uchowało przez tyle lat!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, MYSZa7 napisał(a):o kurwa, jaki stan pudełka, ile?850zł No ale dla takiego stanu warto było tyle zapłacić ;)Godzinę temu, Wredny napisał(a):LA COSA to prawie jak nasze "COŚ" Na szczęście na samej płytce jak i w grze juź po angielsku "The Thing"
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Promka na SMT5 wjechała u Czezkiego + jeszcze sobie co nieco dobrałem do kompletu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 36 minut temu, Quake96 napisał(a):850zł No ale dla takiego stanu warto było tyle zapłacić ;)Na szczęście na samej płytce jak i w grze juź po angielsku "The Thing" Przepiękna zdobycz, gratulacje