Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
14 godzin temu, Square napisał(a):

To gdzie ta fotka zakupu?

czekał żeby wrzucić pierwszy post na nową stronę

• Odpowiedzi 34,6 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Widzę, że pomarańczowa dyktatura w zakupach growych, a sam prosił dwukrotnie bym wrzucił images?q=tbn:ANd9GcTqkcjdJDZ3gHf0zKl2tqE

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W oczekiwaniu na RE9 póki co bez szaleństw w tym roku (nie licząc oczywiście zamówienia w LRG na ponad tysiaka, ale zanim to przyjdzie...)D

PES2009, Chronicles of the Wolf, Silent Hill 4 i Still Life.jpg

PES 2009 to nie zakup, ale ziomek z pracy kupił coś na Vinted i dostał w zestawie, więc zapytał czy chcę - nie miałem, więc wziąłem.
Chronicles of the Wolf to oldschoolowo-klimatycznie wyglądający klon Castlevanii.
Gierki na pierwszego klocucha to również zestaw, bo chciałem tylko Silent Hill 4 The Room, ale Pani sprzedawała w komplecie - ostatecznie cieszę się, ze tak wyszło, bo Still Life to klockowy exclusive i ponoć całkiem fajny i klimatyczny point & click - obydwie w bardzo ładnym stanie, więc nawet nie muszę wymieniać pudełekbanderas
PES2009, Chronicles of the Wolf, Silent Hill 4 i Still Life grzbiety.jpg

Opublikowano

O kurde, ale się grało w PES-a 2009 na wsi u babci za gówniaka. X360 podłączony do CRT, na stole jeszcze GTA 4 i Mirror's Edge a ja pykałem tryb kariery w pesika bożego. banderas

Opublikowano

Ja miałem wtedy dłuższą przerwę od sportówek - po genialnym PES5 seria przeszła załamanie i następne odsłony były dla mnie niegrywalne (OK, PES6 takie było, a później już nawet nie sprawdzałem).
Dopiero w 2010 sprawdziłem dema dwóch konkurencyjnych serii i znów wybrałem PESa (te twarze i włosy na rękachD).

Opublikowano

Coś do popykania przed RE9, bo już powoli kończę EX33

image.png

Opublikowano

IMG_6133 (1).jpeg

Opublikowano
2 hours ago, Wredny said:

W oczekiwaniu na RE9 póki co bez szaleństw w tym roku (nie licząc oczywiście zamówienia w LRG na ponad tysiaka, ale zanim to przyjdzie...)D

PES2009, Chronicles of the Wolf, Silent Hill 4 i Still Life.jpg

PES 2009 to nie zakup, ale ziomek z pracy kupił coś na Vinted i dostał w zestawie, więc zapytał czy chcę - nie miałem, więc wziąłem.
Chronicles of the Wolf to oldschoolowo-klimatycznie wyglądający klon Castlevanii.
Gierki na pierwszego klocucha to również zestaw, bo chciałem tylko Silent Hill 4 The Room, ale Pani sprzedawała w komplecie - ostatecznie cieszę się, ze tak wyszło, bo Still Life to klockowy exclusive i ponoć całkiem fajny i klimatyczny point & click - obydwie w bardzo ładnym stanie, więc nawet nie muszę wymieniać pudełekbanderas
PES2009, Chronicles of the Wolf, Silent Hill 4 i Still Life grzbiety.jpg

Ile to teraz gier z wysyłką za tysiaka w LRG?

Opublikowano

Z ciekawości - ile dałeś? Jak patrzyłem swojego czasu to gra była za ~130zł, potem na przełomie listopada, grudnia ~400zł pawel

Opublikowano
6 minut temu, stoodio napisał(a):

Z ciekawości - ile dałeś? Jak patrzyłem swojego czasu to gra była za ~130zł, potem na przełomie listopada, grudnia ~400zł pawel

prezent, ale gdzieś w połowie (długo szło, mega popyt)

Opublikowano
1 minutę temu, stoodio napisał(a):

Teraz doczytałem, że na luty szykowany jest dodruk i gra będzie znów za ~150zł, także wstrzymajcie się, Mordy, z zakupem lapka

Teraz jeszcze trzeba rzemieślnika, bo ta plansza z papieru to beka https://www.olx.pl/d/oferta/gwint-plansza-do-gry-z-wiedzmin-3-drewniana-unikat-CID767-ID10u0Br.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=4

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał(a):

2009 to ostatni pes, w którym poruszanie się zawodnikiem było ograniczone do ośmiu kierunków (pod dpad). pes 2010 niby miał już drybling 360 stopni (tak był reklamowany), ale chyba nie do końca była to prawda, a przynajmniej wizualnie brakowało tego efektu, który dostarczyła FIFA 10.

Opublikowano
1 minute ago, BRY@N said:

Czarnulka od pana Chińczyka. Jak na zamiennik dobra jakość plastiku. Te nóżki to nie wiem kto wymyślił balon

IMG_3671.jpeg

IMG_3673.jpeg

IMG_3675.jpeg

Nóżki wymyślił Japończyk.