Opublikowano wtorek o 16:143 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Edytowane wtorek o 16:163 dni przez Emtebe
Opublikowano wtorek o 18:302 dni Godzinę temu, ciwa22 napisał(a):Ustawił aparat na 10 sekund.Ale jak ja bym był na zdjęciu, to nie miał by kto wrzuci zdjęć na Forumek
Opublikowano środa o 04:412 dni 6 godzin temu, Agent_Man napisał(a):Brak nowego RE9 na zdjęciach - słabo https://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page/1394/#findComment-5561435 Edytowane środa o 04:422 dni przez Emtebe
Opublikowano środa o 07:542 dni 15 godzin temu, Emtebe napisał(a):.Skad te skarby... od @Czoperrr gdzie ta wystawka, tez cos wezmę ?P.Smój brat mechaniol jeszcze by uratował tego Ursuska.
Opublikowano wczoraj o 10:14 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Klasyczek z ulubionego uniwersum i prezent od przyjaciela @XM. - Pokopia Edytowane wczoraj o 10:14 1 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano wczoraj o 12:28 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadł klasyk do nadrobienia:No i moja ukochana seria Dead Space na kolejną platformę. Tutaj towar bez folii, Dead Space 1 i 2 stan bardzo dobry, 3 ma defekt wizualny z przodu, ale kosztowała coś koło trzech dych, więc nie będę narzekał. Grunt, że płyty w dobrym stanie i wszystko śmiga jak należy. Edytowane wczoraj o 12:29 1 dzień przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kolejne zakupy z promek podsyłam dla moich braci z obozu wielkiego N