Opublikowano 18 czerwca18 cze 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Kudłaty przecież wysyp gier jest non stop :)No właśnie jak dla mnie to tylko Crimson Desert na chwilę obecną do nadrobienia resztę nowości które mnie interesowały już ograłem....na steam decku
Opublikowano 18 czerwca18 cze kurczę podoba mi się ten biały XSX, prosty i elegancki. Gdyby ceny konsol tak nie oszalały to chętnie bym sobie wymienił
Opublikowano 19 czerwca19 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedy promki u Czezkiego wejdą za mocno
Opublikowano 19 czerwca19 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Replika S-ki z pierwszego Xboxa w wersji crystal green od Hyperkin. Edytowane 19 czerwca19 cze przez Atherius
Opublikowano piątek o 18:385 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sprzedałem Resident Evil DS za 290, którego kupiłem kiedyś za 40 na półeczkę to wleciał w końcu Silent Hill f po znośnej już cenie. Czas sprawdzić tą abominacje.
Opublikowano poniedziałek o 09:573 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Switcha dostałem w prezencie na urodziny :) Chociaż już byłem gotowy go samemu kupić, bo od roku mówiłem, że kupię jak wyjdzie patch do Xenoblade Chronicles 2, więc ostatni Direct mnie popchnął ku decyzji zakupowej.Dostałem też to oficjalne etui, nie wiem czy go używaćponieważ samemu dokupiłem sobie etui od tomtoca, to marka, w której siedzą wszystkie moje handheldyDokupiłem sobie również szkło hartowane. Na żadnym handheldzie nie posiadam dodatkowego zabezpieczenia ekranu, ale żaden handheld nie ma konstrukcji, która powoduje rysowanie ekranu przy normalnym użytkowaniu :/ Miałem nadzieję, że przy Switchu 2 już nie będzie takiego ryzykaI wspomniane Xenoblade od @Kierownik Chad , oprócz jedynki, którą już ograłem.Nie czekam na pudełkowe wersje na S2, bo ceny jak zwykle z dupy, taniej wychodzi upgrade, a z tego co widziałem, to np. w przypadku XCX w pudełku jest wersja na S1, do której i tak należy pobrać patch z eShopu. Zakładam, że tak samo będzie w przypadku pozostałych gier.
Opublikowano wtorek o 12:452 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego czasu. Wukong taniej zagranicą niż u nas to wziąłem bo chciałem mieć na płycie, a ten kolorostyczny wariant dualsense wpadł mi w oko od kiedy go pokazali, więc jak ostatnio były obniżki też sobie nie pożałowałem.
Opublikowano wtorek o 14:362 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z Perfect Blue. Miałem trochę cebulionów i trzeba było wykorzystać, zanim stracą ważność. Artbook z UO bardzo fajny, bo oprócz ilustracji zawiera krótkie podsumowanie postaci i jednostek występujących w grze.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 7 godzin temu, badzejo napisał(a):Nawet ładnie kolorystycznie się zgrało
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Kurde faktycznie 😅 byś nie napisał to bym nawet nie zauważył, nojs 🤌 😄
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dokańczania biblioteki Switcha ciąg dalszy. Po dwóch godzinkach, szokują te przycinki framerate. Poza tym gra się cudownie.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minuty temu, Figaro napisał(a):Dokańczania biblioteki Switcha ciąg dalszy. Po dwóch godzinkach, szokują te przycinki framerate. Poza tym gra się cudownie.Nie masz S2?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Nie masz S2?No nie mam. Jak wyjdą hity, to kupi się. 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):Grałeś już w zelde lalke figars?A to już traktuję jako grę na S2.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIXAR i te bonusy dla fanów,
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Uuu dojebane te magnesiki, myślałem że będą malutkie jak przy tego typu bonusach