Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Napisz no ile ta Magna Cię kosztowała co by mnie dupsko zapiekło ;).

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

podaj przy wolnej chwili wiecej fotek jak ten setup wygląda, ile gdzieś miejsca zajmuje?

YTsz7iU.jpg

tak jezdze, co prawda jeszcze nieogarnięte kable bo musze je pozwijać wokół tych rurek za pomocą takich pasków, wtedy to będzie wyglądać.

ten stojak można złożyć razem z kierownicą tak jak widać tutaj

1322774484IMG_1469%201280.jpg

więc dużo miejsca nie zajmuje, na pewno mniej niż setup z fotelem, choć też nie schowam tego pod łóżko.

Jeździ się bajecznie, ale po latach jeżdżenia bez sprzęgła jestem przyzwyczajony do hamowania lewą nogą. Muszę się odzwyczaić.

Opublikowano

Te z allegro są gównie. Po wsadzeniu cartów pudełko się wygina. A carty trzeba wyciągać siłą. Chciałbym porządne pudełko Hori. Na tej aukcji mają gównie pudełka i jeszcze dają zdjęcie pudełka Hori, którego nie sprzedają.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Mesjasz zasilił dzisiaj kolekcję.

MTaRm1q.jpg

Nowy Piksel ma ciekawą okładkę. W dłoni sprawia wrażenie czegoś z wyższej półki w sferze materiału. Konkurencja zipie i nie nadąża. Poczytam po świętach, zobaczymy co z tego wyjdzie. Podobno niezły.

kmqtXQE.jpg

Co ciekawe nie widziałem BloodBorne w empik oraz Saturn, ale wpadło coś innego. Po BF nic specjalnego się nie spodziewam, ale hokej może być okej.

7rORCfX.jpg

Opublikowano

Te z allegro są gównie. Po wsadzeniu cartów pudełko się wygina. A carty trzeba wyciągać siłą. Chciałbym porządne pudełko Hori. Na tej aukcji mają gównie pudełka i jeszcze dają zdjęcie pudełka Hori, którego nie sprzedają.

Nie mozesz wziac z amazon? Wysyłają z Polski, zamówiłem w poniedziałek wieczorem, w środe już był kurier z dhl. Swoje kosztuje, ale jakość bardzo dobra, szkoda kasy na jakieś zamienniki.

http://www.amazon.de/Nintendo-3DS-Cases-Clear-Spiele/dp/B004K6LQCQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1428184899&sr=8-2&keywords=Game+Card+Cases

Opublikowano

Ja podobne zakupki troche jak Sylvan

47QicLR.jpg

rCSTQhC.jpg

dorwałem ostatniego mesjasza w krakowie :cool:

Opublikowano

Ja zakupiłem na PSN South Parka i SSX.

Nigdy nie grałem w SSX, a chciałem już w to zagrać w czasach PS2, liczę na dobry ubaw

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

RdYpH4jh.jpg
Cl1LZoUh.jpg

Przyszły DSi. Jeden ma uwalony górny ekran (jakiś centymetr wyświetla się tylko na biało, mam ekran na wymianę, ale boje się w tym grzebać). Drugi kilka głębszych rysek. W trzecim frontcam dziwnie przechwytuje obraz (jak po jakimś filtrze). Cała reszta klasa światowa - gładko chodzące przyciski i zadbane ekrany. Lepsze niż stan bardzo dobry na allegro.

Opublikowano

Kórwa te zielone ładne.

Opublikowano

Na żywo wyglądają doskonale. Dlatego zostawiam sobie jedną żabkę.

Opublikowano

OlUF9fw.jpg

ozvE6ZB.jpg

r8r3Njw.jpg

:banderas:

Opublikowano

Odnowiony z UK. Brałem trochę w ciemno licząc się z lipną jakością wykonania, ale nic bardziej mylnego. Wszystko klika, guziki rewelacja, nic nie trzeszczy. Bije te obes,rane SPki z Allegro na głowę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Od czasu zakupu MH4U nie ma za dużo czasu na inne gry ale na to się znajdzie kilka chwil.

jhv714.jpg

Opublikowano

2wc0ets.jpg

Dawno nie grałem w gry lego, więc czas nadrobić zaległości.

Opublikowano

To trafia do kolekcji plus cztery grzybki do DS4 bo zdarłem kolejny :/  grając w Drivecluba.

20150409_171433.jpg

Edytowane przez ussr