Opublikowano 29 listopada 20177 l Edycja gry roku wiedzmin 3 na PC cyfrowo kosztuje 55zł, taka przynajmniej widnieje cena w sklepie cdp.pl. Pudełko faktycznie 127zł, no ale to i tak jednorazowy kod. Konsolowy steelbook sie nie wypowiadam, ale wydaje mi sie ze gierke mozna spokojnie bylo kupic ponizej 120zl w pudelku wersje GOTY, w Ultimie 200zł za to samo tylko w innym pudełeczku. "A jak masz cyfrówke za free to tez idzie sie cieszyc". Tego zdania nie zrozumialem, mam sie cieszyc ze place 56zl za pudelko z gra rozdawana za darmo? Nie ma sensu dalej tej dyskusji ciagnac, przedstawilem tylko swoje argumenty, przeciez nikomu nie każe sie z tym zgadzac, ceny za wysokie, produkt ten sam, różnica to pudełeczko, nawet dodatków nie ma zadnych. No i ta nagonka "super limitowane". Edytowane 29 listopada 20177 l przez Velius
Opublikowano 29 listopada 20177 l Ja Veliusa rozumiem tak, że oni przy każdej okazji mówią, że to takie super limitowane, że zaraz nie będzie, że już nigdy więcej nie dostanies! I co tydzień jakaś nowa partia gdzieś się pojawia xd.
Opublikowano 29 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Następny sztos do nadrobienia Ale to dopiero po Kiwami.
Opublikowano 29 listopada 20177 l 37 minut temu, Velius napisał: Edycja gry roku wiedzmin 3 na PC cyfrowo kosztuje 55zł, taka przynajmniej widnieje cena w sklepie cdp.pl. Pudełko faktycznie 127zł, no ale to i tak jednorazowy kod. No cyfrowo, ja mówie o pudełku - bo wiesz wersja na PC jest też na gogu a tam w ogole to już darmo, nie rozumiem ludzi, którzy za to płacą. Cytat mam sie cieszyc ze place 56zl za pudelko z gra rozdawana za darmo? No jak masz za darmo to się cieszysz, że nie jesteś frajer, że nie wydałeś 56zł a druga osoba będzie zadowolona, że ma eleganckiego steelboxa na pólkę. Edytowane 29 listopada 20177 l przez _Be_
Opublikowano 29 listopada 20177 l Muszę jeszcze nadrobić 3 część z kolekcji. Za 55zł niech sobie leży Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno bardzo dobre, więc zakupiłem.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Jak YS nie przypasuje to chętnie odkupię Kolejna gra od Koei Tecmo. Nawet nie wiem co to jest ten arslan obesrany, ale lubię gierki w podobie do Dynasty Warriors. Edytowane 30 listopada 20177 l przez ping
Opublikowano 30 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Będzie najlepsze 85% w historii jrpg grane dzień przed premierą
Opublikowano 30 listopada 20177 l 18 godzin temu, MYSZa7 napisał: Nienwiem co za gra, ale plus za Primatora Ja identycznie zareagowałem.
Opublikowano 30 listopada 20177 l 2 godziny temu, Kinoji napisał: Będzie najlepsze 85% w historii jrpg grane dzień przed premierą Właśnie jest to zaleta sprzedarzy detalicznej.
Opublikowano 30 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o "NEW PLAY CONTROL!". Kirby taki słodki. A z tyłu czai się Kamil...
Opublikowano 30 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miał być na święta, ale nie wytrzymałem. Edytowane 30 listopada 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 30 listopada 20177 l 25 minut temu, Mirumoto napisał: A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o "NEW PLAY CONTROL!". Kirby taki słodki. A z tyłu czai się Kamil... Jak będziesz szukał gierek na wii u to w dobrej cenie Ci mogę puścić smasha i mk8
Opublikowano 30 listopada 20177 l Maćku, tego Eurogamera ściągasz na własną rękę czy kupiłeś w Empiku? Ze smakiem przeczytałbym ten artykuł o X'ie.
Opublikowano 30 listopada 20177 l OLXowe wykopki. W końcu okazja by poznać bliżej Quake 4. I tak, słyszałem jak skrajne opinie krążą o tej grze. Ja mimo wszystko uważam, że druga część wygrywa wszystko :D
Opublikowano 30 listopada 20177 l 4 godziny temu, Mirumoto napisał: A oto i moje zakupy z przeciągu miesiąca, albo i dwóch. Najbardziej zadowolony jestem z pierwszego Xenoblade i z Donkeyów. Szkoda tylko, że Jungle Beat ma taką brzydką okładkę, dopiero po kupnie zauważyłem, że jest wersja z dużo bardziej subtelnym napisem o "NEW PLAY CONTROL!". Kirby taki słodki. A z tyłu czai się Kamil... Niezłe zakupki sprawdź czy DK nie ma podwójnej okładki, Pikminy z tej edycji chyba miały.
Opublikowano 1 grudnia 20177 l No i takie wydania to ja lubię. Zero pierdół w środku ale za to te opakowania to czysty seks.