Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ja dwójkę cztery razem zaczynałem od nowa (Avatar mnie dopadał), za każdym razem mądrzejszy o nową wiedzą. I w końcu przeszedłem, ze spoconymi łapami mając na uwadze, że każdy ruch jest na wagę złota. Do dzisiaj mam ciarki myśląc o ostatniej misji. Wygrałem to ostatnim żołnierzem z 5 procent energii.

Jedna z najlepszych gierek generacji. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

bhBlsY1.jpg

W mieście otworzył się jakiś czas temu nowy growy "lombard". Ostatnio zaczyna przybywać tam gier nawet na szaraka, więc w końcu jest to dla mnie jakaś mała alternatywa dla allegrowych zakupów :D

Edytowane przez Quake96

Opublikowano
11 minut temu, giger_andrus napisał:

@Quake96 proponuje zestawienie miesięczne bo ostatnio Zakupy growe! to co drugi post Twoje dwa szroty :gayos:

Ostatnio? xD 

Opublikowano

No i dobrze, niech wrzuca chłop. True kolekcjoner i gracz, a temat żywy.

Opublikowano

Ale jak wychodzi nowa gierka i jest pierdysiąc takich samych postów z tą samą grą jeden po drugim to już was nie boli? :yao:

Jak to mówią, sorry taki mamy klimat, nic nie zmienię :reggie:

Opublikowano

Nie przejmuj się Quake, puszczaj zakupy śmiało dalej ;) ale pamiętaj, że większa bomba raz na jakiś czas może być lepiej odebrana niż częsta drobnica :lapka: 

Opublikowano
14 godzin temu, squaresofter napisał:

Wystarczy dużo sejwów robić, wtedy nawet jak ktoś zginie podczas misji albo jak jakieś UFO zniszczy statek przechwytujący, to można odpalić od wcześniejszego momentu. 

Pod warunkiem, że zawsze będą działać. Niezliczoną ilość razy mi się krzaczyły i był błąd odczytu :(

Zresztą co chwile ktoś uciekał z rady albo psuli mi samoloty... może zrobię jeszcze jedno podejście i nie będę aż tak lamił.

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał:

@Quake96 proponuje zestawienie miesięczne bo ostatnio Zakupy growe! to co drugi post Twoje dwa szroty :gayos:

niech sobie wrzuca co chce i kiedy chce, nic ci do tego

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

W tym roku mam postanowienie trochę ograniczyć wydatki na gierki wideo, ale wpadły trzy tytuły na Switcha w bardzo dobrej cenie.

0a2tUo4.jpg

Nie lubię gier z plastikowymi laleczkami, ale dla GWIEZDNEGO LISA można zrobić wyjątek.

Quake wrzucaj wrzucaj, lubię zerkać co tam czasami upolujesz.

Edytowane przez ping

Opublikowano

W sumie na ten rok interesuje mnie RE2, Sekiro i nie wiem. Na pewno VR dojdzie a reszte aobie ogarne po uzywkach pp czasie. Ja juz czekam na PS5. 

Opublikowano

Warto tego Starlinka brać? Niby po filmikach wydaje się ok a widzę ,że gerkę teraz można dostać poniżej stówki z tym stateczkiem. 

Też muszę ograniczyć wydatki na gierki, pasuje zbierać na wykończenie mieszkania ;/

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Czy warto to nie wiem, musiałbym pograć dłużej niż kwadrans (zaciąga mi się update), szkoda, że nie zrobili edycji działającej bez tego śmiesznego, niewygodnego plastiku, no ale rozumiem, że na tym bazuje częściowo monetyzacja produktu. Gra na dużym TV wygląda jak kupa, ale i tak nie zamieniłbym jej na wersję PS4/XBO - STARFOX rulez.

Opublikowano

Jakaś pałka na youtube mówiła ,że można bez tego plastiku grać. Dobra w sumie rezygnuje z zakupu, mam za dużo zaległości w lepszych gierkach żeby się łasić na promocje xd

Opublikowano

To teraz koniecznie kup grę wideo POLYBIUS póki jest w promocji. Niech Jeff Minter coś zarobi, yebany geniusz, niesamowity facet, jedna z ikon gamedevu, szkoda że tak mało ludzi go zna i szanuję.

Opublikowano
12 godzin temu, ping napisał:

szkoda, że nie zrobili edycji działającej bez tego śmiesznego, niewygodnego plastiku, no ale rozumiem, że na tym bazuje częściowo monetyzacja produktu

oczywiście, że można grać 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rayos napisał:

oczywiście, że można grać 

Ale chyba raz na jakiś czas trzeba aktywować? Mi by wystarczyło same pudełko z grą, bez tych laleczek.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

h4ysCpQ.jpg