Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Że ja tego spelunky nie wzialem w pudle to jest jakas m a s a k r a xd pewnie nie idzie tego dorwać już (w normalnej cenie)?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wpadło trochę gier na szaraka, nie są to jakieś wybitne tytuły, ale uzupełniają moją kolekcję z wishlisty.

AGSRTQv.jpg

Opublikowano

0keQLAT.jpgZ ostatniego tygodnia i ponownie przeprosiny z 3DS :D

Opublikowano

IMG_20190517_170424_206.jpg

Nie wiem czemu nie grałem na premierę :(

Ninja Gaiden 3 RAZOR'S EDGE jest fpytunie :banderas:

Opublikowano

jBR7ELu.jpg

Better later than never...

Opublikowano

Ostatnia część urlopowych biedazakupów - wypoczywałem na mega odludziach, gdzie znalezienie spożywczaka było mega wyczynem, ale w przejeździe, przy okazji, wpadło kilka gier. Raczej bez szału - uzupełnienia commonów - nie chciało mi się latać za plastikiem, zważywszy na to że w dzisiejszych czasach można wszystko zamówić przez sieć - moczenie tyłka na bezludnych wyspach i w górskich onsenach wygrało :).

ntREfcy.jpg
uxvrRc7.jpg
HY4tyVO.jpg
XuNUqtI.jpg
i9n4IMe.jpg
3lv50Xb.jpg

Wszystko z tych fot kosztowało łącznie nieco ponad dwa tysie, więc deale dobre.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ile masz już gier na PS4?

bez VR

Opublikowano

Niewiele, z 250? Na pewno więcej niż 200, ale do 300 nie doszedłem bo bym pamiętam.

Opublikowano
Godzinę temu, ping napisał:

Bez kierownicy nie podchodź :).

Giera doskonała.

Aż mi żal grać w dwójkę jak jedynkę mógłbym jeszcze trochę pocisnąć, ale dwójkę Deluxe (czyli praktycznie complete) za fajną cenę szło wyrwać i nie wytrzymałem.

Gram na padzie. Na Elicie jednak ;)

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

Ja miałem olbrzymie problemy z grą na padzie, ale też dość szybko porzuciłem ten pomysł - pewnie kwestia przyzwyczajenia. Dawno mi się tak morda nie cieszyła przy zabawie w ściganko jak przy tym Dircie właśnie.

Opublikowano

dvBk47nr.jpg

Za taką cenę? A można, jak najbardziej.

Opublikowano

W 18 z EAA w miesiąc przegrałem ponad 100h. Boję się odpalać 19. ;_; 

Opublikowano

Nie spodziewam się cudów po tym remasterze. Podobno port robiony na kolanie ale fajnie w końcu będzie zagrać w coś mniej cukierkowego i chińskiego na małym ekranie Słicza.6c60dd7dee2a445dfbdfa70c5f1286d9.jpg

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

RESZTA 1GR

Widać, że pan mecenas gotówką jak król, a nie "robota w korporacji i karta z debetem".

Pan mecenas płaci setką i nie dba o resztę.
A tutaj było wyliczone 80pln jak w sklepie Społem.

Opublikowano

Pan mecenas ma pięć gier w kolekcji a jedną z nich jest fifa.

Opublikowano

Kupuje pod wpływem impulsu, a potem będą leżały ze dwa lata na półce. Jak piraciłem za czasów ps2, to nie miałem żadnej kupki wstydu i wszystko było skończone. A jeszcze AC Origins/Odyssey i Shovel Knight kupione w cyfrze ostatnio. Ciężkie jest życie gracza. :frog:

IPOMzLf.jpg

Opublikowano

A ja zakupiłem pod wpływem forumkowych zachwytów.
Tzn wiedziałem, że gierka będzie fajna, ale że tego samego dnia wyszło RAGE 2, no to postawiłem na shootera od Avalanche/id.

Spusty kilku użytkowników w temacie dedykowanym temu tytułowi (m.in. @Bigby robi robotę), skutecznie uświadomiły mi, że ten tydzień temu postawiłem na złego konia, więc czym prędzej nadrabiam :)

704d6a755e0c604c.jpg

Opublikowano

A Rage 2 warto? 

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

A Rage 2 warto? 

Tak średnio bym powiedział :)
Tu masz ciut więcej wrażeń: