Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

Nowa Corolla była najlepiej sprzedającym się autem w maju. Chyba od dawna nie było lepiej sprzedającego się auta niż Octavia.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 685,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

Corolla się sprzedaje z 2 powodów. Nie wygląda jak idź stąd a po drugie jest w wariancie combi. Dla firm to jest podstawa. 

A Mazda była/jest top wyglądającym autem w tym segmencie. 

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Nawa Corolla wygląda świetnie i bardzo nowocześnie, szczególnie na większych felgach i z białym wnętrzem w stylu Tesli. Do tego dołożyli mocniejszy wariant hybrydowy dający frajdę z jazdy, no i wywalili Toyota clock :kaz:

Absolutnie nie dziwię się sukcesowi. Jeszcze tylko muszą ogarnąć ten system infotainment i dołożyć AA/carplay, co podobno już nadchodzi.

Opublikowano

No mi się w kombi bardzo podoba. Nowa Camry też jest piękna, taka klasyczna i Lexusowa.

Opublikowano
22 godziny temu, Shago napisał:

Niech już to auto będzie u mnie żebym mógł zapomnieć o temacie xD

No i już jest w Polsce  :obama:, na dniach będzie w Warszawie i w przyszłym tygodniu do odbioru. No muszę przyznać, że teraz faktycznie się jaram tym..

Opublikowano

Ostatnio w jakimś serialu to zobaczyłem i myślę co to za samochód fajny, a to Corollka. 

Opublikowano

Ciekawe jak ta Corolla w środku, bo np. Yariską byłem mega rozczarowany, a oglądałem chyba najbogatszą wersję w hybrydzie.

Opublikowano

toyoty  z tych mniejszy to chyba wszystkie w srodku sa paskudne 

Opublikowano

Ten tablet w nowej Corolli też za dobrze nie wygląda niestety. No i żeby się autko dobrze prezentowało to potrzeba 140k cebulionów a tu już niewiem czy nie skusiłbym się na nowego Focusa ST czy Hyundaia i30N.

Opublikowano

No za 140k to ostatnio stał czerwony Renault Megane RS Trophy do wzięcia od reki z dobrym wyposażeniem, 300 km i edc

Opublikowano

Ja ostatnio w końcu kupiłem samochód, trafiło się Megane III 2.0tce. Od razu je pokochałem i następnym będzie Megane R.S. :)  Żałuję trochę, że się nie rozglądałem lepiej, bo po zakupie dowiedziałem się, że były wersje ROBERT KUBICA, które wyszły tylko na Polske w ilości 30 sztuk. 

Opublikowano

I co takiego ma wersja RK? Dojezdza zawsze na koncu?

Opublikowano

wersje RK wyglądają tak:

0c1fad016528226433112585783f9a7e.jpg

a moja biedacka tak:

Spoiler

AUpIdGq.jpg

28 minut temu, Mani napisał:
2 godziny temu, Pajda napisał:
I co takiego ma wersja RK? Dojezdza zawsze na koncu?

Laweta z RK ma pierwszeństwo na światłach.

jak można mieć pierwszeństwo na światłach, ale słaby żart

Opublikowano
wersje RK wyglądają tak:
0c1fad016528226433112585783f9a7e.jpg

a moja biedacka tak:
Spoiler

AUpIdGq.jpg

jak można mieć pierwszeństwo na światłach, ale słaby żart

W głowie brzmiało to śmieszniej :(
Opublikowano

Wersja Robert Kubica brzmi w (pipi) śmiesznie, ale autko ładne. Jednakże było szukać RS ;)

Opublikowano

No i stało się, odebrałem wczoraj swoją Fiestunię, pękło pierwsze 100km. Cóż mogę napisać... No coś pięknego :wub:

- Komfort jazdy na bardzo wysokim poziomie. To wchodzenie w zakręty i trzymanie się drogi...

- Cisza w środku przy prędkości drogi ekspresowej to jakaś bajka!

- Nie wierzyłem, że automat może działać TAK płynnie. 0 szarpania, bardzo płynna zmiana biegów, szybka reakcja na wciśniecie pedału gazu i redukacja na niższy bieg... No jazda po mieście to złoto.

- Światła FULL LED super, a doświetlanie zakrętów też daje radę.

- Takie detale jak podświetlenie wnętrza, przestrzeni na nogi, podświetlenie podłoża przy drzwiach przy wysiadaniu sprawiają naprawdę pozytywne odczucia.

- SYNC3 i głosowe wybieranie komend nawigacji bardzo ułatwia zadanie podczas jazdy.

- Czujniki martwego pola i ruchu poprzecznego przy cofaniu działają bardzo dobrze, tak samo jak czujniki parkowania i kamera cofania, bardzo przydatne.

- FordPass! Mega fajne, kiedy w telefonie mogę poznać dokładną lokalizację autka, stan paliwa, zużycie oleju, poziom ciśnienia w oponach. A i odpalić mogę, wychłodzić tuż przed jazdą zanim wsiądę do auta..

Na dzisiaj do testów pozostał mi adaptacyjny tempomat, asystent parkowania i asystent pasa ruchu, wczoraj trochę się bałem xD.

@Mustang i @Mani macie wirtualne piwo za doradzanie :drinks:, bo po tych pierwszych km jestem oczarowany tym autkiem :hi:

Edytowane przez Shago