Opublikowano 9 marca 20169 l Niektóre mapki i oświetlenie troszkę jak Quake Live.Całość piękna Chce się już szarpnąć !
Opublikowano 9 marca 20169 l orgazm dla moich oczu...........................ps: nie wiem czy było ale zamknięte beta startuje 31 marca - 3 kwietnia. Edytowane 9 marca 20169 l przez Salwador
Opublikowano 9 marca 20169 l ale hype wzrosl, nawet nie wiedzialem, ze bedzie tryb multiplayer, a tu taki SZTOS!
Opublikowano 9 marca 20169 l Na podstawie trailera, poza brutalnością to nie wiem co tu takiego mesjaszowatego
Opublikowano 9 marca 20169 l Czekałem na takie multi. Wiem też że większość lamusów przestanie grać po tygodniu bo za trudno ale mam nadzieje że nie spyerdolą tego
Opublikowano 9 marca 20169 l Wiem też że większość lamusów przestanie grać po tygodniu bo za trudno ale mam nadzieje że nie spyerdolą tego I o to chodzi. Dzieci CoD wrócą spłakani do swoich killstreak-ów.
Opublikowano 9 marca 20169 l Może teraz zrozumieją mnie co niektórzy jak pisałem tu jakiś czas temu, że ja tą grę mam w preorderze od kilku miesięcy właśnie TYLKO dla trybu multi. To będzie piękny powrót do korzeni Q3A.
Opublikowano 9 marca 20169 l No trochę te pancerze są "halowe", ale co z tego, wyglądają fajnie. Dobrze kontrastuje z nimi krwawa plama jaka czasem zostaje z ludka. Jasne, fajnie by było gdyby armor był wyjęty żywcem 1:1 z klasycznego Dooma czyli krótki rękawek tak żeby było widać bica, no ale wiecie, nie można mieć wszystkiego :] żeby to multi na prawe było dorbe, muszę wyleczyć się z Halo xD
Opublikowano 9 marca 20169 l Na szczęście mamy to w chuyu Poczekam do jutra,żeby dać plusa. Dziś już wszystkie rozdysponowałem A tak swoją drogą...jakie sztosisko nadchodzi! Edytowane 9 marca 20169 l przez Czezare
Opublikowano 10 marca 20169 l Wygląda na to że wraca stara dobra rozgrywka multi jak za czasów Q3 Tylko te skiny postaci takie malo klimatyczne